24 nov 16, 05:21:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339588 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
valeshika
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3705 Dátum: 08 júl 29, 20:21:09 »

ez nekem szólt >.<#? mert erőröl nekem se az jut eszembe hogy nagyokat üt eleve,off: hiszen shika a kedvencem aki hála nem azért erős mert nagyokat üt
Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3706 Dátum: 08 júl 29, 20:24:20 »

Nem mondom csak egy egészen picikét vagy elfogult, és nem hiszem hogy túl nagy lenne a képzelő erőd hogyha mindenféleképpen csak és kizárólag Sasuke kerül ki győztesen, (gondolom nálad valahogy így megy hogy Naruto betolja a Rasengan-t és Sasuke meg elugrik vagy ketté vágja a kardjával vagy csak ránéz Naruto-ra és már halott.) Nyelvesít Amúgy meg szerinted mi a fenéért írtam hogy a mostani mangából kiderül? Mivel hogyha nincs hozzá elég ereje akkor nem fogja tudni irányítani.(Mindjárt jön a válasz de igen fogja tudni mert ő Sasuke és segít neki Madara...)
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3707 Dátum: 08 júl 29, 20:25:24 »

de eltudod képzelni hogy naruto ugy veszít hogy illúzióban van és sasuke úgy leüti Mosolyog? lesz genjutsu használat de ha csak a sharingant sasuke naruto támadásainak elkerülésére használja már narutonak romlottak az esélyei, az a chidoris kard naon teccik nekem Mosolyog és van egy oan érzésem hogy ha harcolnak akkor azzal durván írthatja a klónokat Nyelvesít
 re: nem csak úgy képzeltem el... gondolj bele naruto csak a rasengannal nyerhet mivel közeéharcban sasuke a szemébe néz  és neki annyi, és könnyen kikerülheti a mozgásait a sharingannal, marad  a rasengan és nem hiszem eltalálja mivel sasuke 100-szor gyorsabb... hasonlo lehet a csata egyik része neji vs naruto-éhoz(neji kikerül mindent narutonak esélye sincs megütni)
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 20:30:38 írta valeshika » Naplózva

So troublesome....
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3708 Dátum: 08 júl 29, 20:28:32 »

Nem hinném hogy használni fogja Naruto ellen a genjutsu-t szimplán csak azért mert lebecsüli, amúgy meg Naruto Itachi genjutsu-jából is majdnem kitört.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #3709 Dátum: 08 júl 29, 20:47:25 »

De Sasuke pont ezért erős!
Naruto MAJDNEM kitört!
Most Sasuke+Itachi illúziója...
Naruto meg ha nem akar Sharingant, akkor Jedierőt gyakorol, és bekötött szemmel fog harcolni Ördögi
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3710 Dátum: 08 júl 29, 21:30:56 »

Na jó...
De Sasuke honnan a rákból tudná, hogy Naruto majdnem kitört Itachi genjutsujából? Nem tudja!
Saske ha komolyan harcba kerül Narutoval, és úgy találja, hogy nem elég a ninjutsu, akkor beveti a genjutsut is...
Tiszta sor...
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #3711 Dátum: 08 júl 29, 21:53:22 »

Én azért használok spoilert Mosolyog. Azt azért nem kéne elfelejteni hogy Naruto kapott egy kis segítséget Itától lehet hogy immunis a genujustura vagy az msre. Szöszke annak ellenére hogy über táp nem hinném hogy abba a hibába esik hogy lebecsüli Narutot, ha ők ketten harcolni fognak akkor ott már flegmaságnak nem lesz helye. Ezt azért gondolom mert akkor legyőzte(ték) Peint és Konant.
Még mindig nem értem miért kell ez a star wars gúny semmi hasonlóságot nem látok benne pedig ha valaki én sokszor láttam...
.
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3712 Dátum: 08 júl 29, 22:01:34 »

Hát ott is úgy tanul Skywalker, hgy bekötött szemmel!
Az igaz, hogy Itachitól kapott segítséget.
Ahol Sasuke és Naruto harcol, ott nagy pusztítás lesz, ezt előre megjósolom!
És a lebecsülés szerintem a harc elején lesz, de utána rájön Sasuke, hogy
nem lesz olyan könnyű ellenfél neki Naruto, mint ahogy gondolta! Reméljük...
És én nem hinném h az egész történetnek az lesz majd a legvégén a befejezése,
hogy Sasuke visszamegy, és boldogan élnek! Legalábbis én nem erre számítok!
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 29, 22:02:39 írta Max » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3713 Dátum: 08 júl 29, 22:12:24 »

Na de azért ne OFF-oljatok... Itt Sasukéról van szó...
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #3714 Dátum: 08 júl 29, 22:15:22 »

Sasukéról is szóvan!
Mondjuk vissza kell terelni a témát!
Várom már, Sasuke új Mangekyou Sharingan-jának szintjét!
Hogy milyen erős lett!
Megtudjuk ezt a kövi mangából gondolom én!
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3715 Dátum: 08 júl 29, 23:22:04 »

az a csaj profi méregkeverő volt? ...

Te milyen csajról beszélsz/írsz...?  Hmm?
A veterán méregkeverővel én Chijo-baa-samára gondoltam, hiszen még ő is csak lesett a mérgen, hogy ez meg mi a gány...? Meg aztán azon is kerekedett a szeme, amikor Sakura elkezdte gyakorolni a praxisát. ^^

Szerintem nem értettem félre, mert írtad is, hogy Sasori mérgéről van szó.
Meg nem is nagyon emlékszem más mérgezéses esetre, csak talán még a Shippuuden moziban, de az meg nem tartozik ide.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3716 Dátum: 08 júl 30, 08:10:43 »

én a mostani filler csajról beszéltem Mosolyog nem tudom a nevét:S aki ien mojlepkéket küldött sakurára és azokban volt a méreg
Naplózva

So troublesome....
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #3717 Dátum: 08 júl 30, 08:15:14 »

de sasukének jóval több esélye van hisz: amikor shippuuba először találkoztak akkor naruto fel se fogta sasuke sebességét..... és naruto nem lett azóta tudtom szerint gyorsabb...
Naplózva

So troublesome....
h_neji
Chuunin
*

Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?

« Válasz #3718 Dátum: 08 júl 30, 08:17:30 »

Megtudjuk ezt a kövi mangából gondolom én!

Ahogy ismerem a japánokat szerintem nem valami sokat fogunk megtudni!
szerintem csak megmtuatja hogy mi van neki és majd az az utániba hazsnálja:)
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3719 Dátum: 08 júl 30, 08:25:28 »

Ezt a felse fogta a sebességét mégis honnan vetted? Nyelvesít Mert ilyen nem volt benne szimplán annyi történt hogy Sasuke hirtelen ott termett Naruto mögött utána meg hátba szúrta ennyi. Naruto ezt mind látta csak nem akart reagálni rá. Innentől inkább a Naruto Duma Topicban folytassuk
Naplózva

Oldalak: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins