Saphira
|
|
« Válasz #480 Dátum: 07 júl 18, 17:29:30 » |
|
Sasuke volt a temlomban. Elősször az erdős, aztán meg az Itachis részek közben. Bár én kétlem hogy ott minden dolog le van írva. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #481 Dátum: 07 júl 18, 17:31:45 » |
|
Ha le is van felét nem érti....... :-[ :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #482 Dátum: 07 júl 18, 17:37:42 » |
|
Szerintem sem tud mindent.......pl ha tudna akkor ő is meg tudta volna szerezni magának a mangekyou sharingant ahhogy Kakashi (nem biztos hogy nincs neki + Kakashi sem tudja a clan minden titkát de ha minden biztos lenne akkor uncsi lenne a világ:D)
Dehogynem...pontosan megtudott mindent, ezért is akarta megölni Narutot...hogy legyen MS-ja. Mert az Uchihák csak ezt a módot ismerik ennek a képességnek a megszerzésére...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #483 Dátum: 07 júl 18, 17:40:10 » |
|
Igen én is ezt mondtam ::)Kegyetlen egy klán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #484 Dátum: 07 júl 18, 17:41:27 » |
|
Pont nem akarja +öli Naruto-t.... pont azért mert nem akar úgy cselekedni ahogy Itachi mongya neki......... 134 edik részben mikor elmegy a harc után
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 17:42:03 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #485 Dátum: 07 júl 18, 18:04:27 » |
|
Én csak kíváncsi voltam... De a Szószka nem hivatalos... :-X
dehogynem hivatalos, én találtam ki még asszem a régi fórumon (de lehet hogy az újon) és azóta így hívom jah és mindenki tudja hogy kishimoto jobb keze vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #486 Dátum: 07 júl 18, 18:36:37 » |
|
Pont nem akarja +öli Naruto-t.... pont azért mert nem akar úgy cselekedni ahogy Itachi mongya neki......... 134 edik részben mikor elmegy a harc után
De egész odáig meg akarja ölni, csak amikor télleg ottvan, hogy "na akkor nyírd ki" , megmozdul benne vmi emberiség és nem öli meg Narutot...de azzal az elhatározással megy neki a csatának, hogy megöli és megszerzi az MS-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #487 Dátum: 07 júl 18, 18:44:37 » |
|
:o nem akarok vitaképes lenni de szerintem nem azért küzd vele...ő menne Oro hoz de Naruto követi és nem akarja nhogy utánna menjen ezért harcol vele....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #488 Dátum: 07 júl 18, 18:46:50 » |
|
De akkor miért üvölti folyamatosan azt, hogy "Megöllek...!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #489 Dátum: 07 júl 18, 18:50:03 » |
|
Jó, akkor majd följön Chakra, ő itt a nagy szakértő, majd kikérjük a véleményét Moderátor: Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 18:55:18 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #490 Dátum: 07 júl 18, 19:07:09 » |
|
Moderátor: Adachi-tól törölve 1 hsz, mert nem volt meg a 4 szó.A véleményem: Szerintem eredetileg nem akarta megölni Narutot. Először talán le akarta teszteni, hogy milyen erős is lett a hordóban eltöltött idő után. Utánna pedig az képezte a harc központját, hogy Naruto vissza akarta cipelni a Rejetett Levél Faluba, de Sasuke viszont Orochimaruhoz akart menni. És itt jött be az a "ha nem engedsz, megöllek" hozzáállás az Uchiha részéről. Az, hogy Naruto a köztük lévő barátságot emlegette és Sasuke viszont a szemére vetette, hogy Narutonak fogalma sincs egy kötelék mibenlétéről, csak olaj volt a tűzre. És amikor kifektette Narutot, talán megfordult a fejében, hohy meg is ölhetné az MS-ért, de tudjuk miért nem tette meg, + szerintem az is benne volt, hogy tényleg kedvelte Narutot... Persze elég régen volt, hogy láttam a fenti harcot, szóval lehet hogy rosszul emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #491 Dátum: 07 júl 18, 19:12:00 » |
|
Hm...sajnos én is...de én hiszek neked Tehát akkor meg sem fordult a fejében eredetileg az, hogy az MS-ért megölje Narutot? De akkor miért volt egy köteg olyan bejátszás közben, hogy Itachi mondja, hogy meg kell ölnie a legjobb barátját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #492 Dátum: 07 júl 18, 19:15:18 » |
|
Nekem ez jött le. Lehet, hogy tényleg az MS-ért ment a harc. De Sasuke eredetileg mindenféle harc és szócsata nélkül akart lelépni és nem hiszem, hogy tervbe vette Naruto megölését.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 19:16:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #493 Dátum: 07 júl 18, 19:19:45 » |
|
Nem...de még mindig kiüthette volna Narutot csak simán és leléphetett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 07 júl 18, 19:24:05 » |
|
Nem...de még mindig kiüthette volna Narutot csak simán és leléphetett volna...
remélem nem off mert sasuke, de nem üthette volna ki simán narutot...mint a csata végén megbizonyosodott, naruto a kyuubival legalább ugyanolyan erős...simán kinyirhatta volna ő is sasukét, de csak a homlokvédőjét karcolta meg (nem mert csak azt tudta, hanem mert nem akarta megölni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|