25 feb 18, 23:13:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1410410 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Shinichi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

His royal highness

« Válasz #3585 Dátum: 08 júl 15, 19:55:49 »

Dasz-kun és Saphi elmondta a múltját. Ha Sasut akarod dicsőíteni menj a Uchiha Sasuke topikba ^^
és lehet h Sasuke az erősebb,de ez senkit nem érdekel. Mosolyog Narutonak van egyénisége,míg Sasuke csak a bosszúnak él. Szerinted Narunak nem lenne esélye egy csapással elpusztítani a falut? Kiengedi a Kyubbit. Ennyi. Mosolyog
De ő mégse teszi. Mert gondol másokra is. És ez az erény,nem pedig az,hogy valaki erősebb-e a másiknál.
Naplózva
matyi-senpai
Gennin
*

semiconductor alchemist

« Válasz #3586 Dátum: 08 júl 15, 20:42:07 »

Shiro: Megpróbálom megfejteni:
Béka...: Na valyon...
...Ugrik a vízbe: A megfelelő japán szó: ugrik= tobu, víz=mizu, vagyis Tobi a Mizukage.
Örvényt kavar a tengerszorosnál, : Az előbbihez hasonlóan örvény= uzumaki, kavarog=uzumaku, tengerszoros=kubi, ezek Narutora utalnak.
De hiába legyeznek főnixként a kokasköltők felöl : Legyező=uchiwa, a főnixnek megfelelő mítikus lény a japánoknál a housenka (Housenka no jutsu). Ez Sasukére utal.
Ő csak egy holdkóros szemébe pillant véres multat és kopár jövőt látván. : A Hold, a szem és a véres mult utalhat a Tsukoyomira (Tsukoyomi eredetileg a Hold istene), de az is igaz, hogy Sasukének véres multja volt. Vagy Sasuke tényleg olyan, mint egy holdkóros. A bosszú valóban a kopár jövő felé visz, az életet üressé teszi. Még hozzátenném, hogy az akatsuki így, egybe azt jelenti, napnyugta, de külön: aka=vörös, tsuki=Hold.
Az elemzésemhez egy japán-magyar netes szótárat használtam.
Ügyes vagyok?  Hümm-hümm
Naplózva

"Tévedni emberi dolog."
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3587 Dátum: 08 júl 15, 21:22:52 »

majdnem leírtam, de inkább csak az eltalált dolgokat kapod vissza.

Béka...: Na valyon...
Ez a nem régiben nyilt kínai étterem specialítására akar utalni... Pojén (talált)

Örvény meg tengerszoros, ezek valóban a leleményes ninja-diákra utalnak.
Legyező = uchiwa->Uchiha ez félig eltalálva, mivel az egész szó a Sóska-chama-ra utal.

kopár jövő -> bosszú

meg még az Akatsukit is sikerült kivenned, csek nem épp onan.

kis segítség az rgész "főként" Narutora vonakszik..
Valamint nem árt hozzá a manga ismerete, mivel egy elképzelt jővékép egy lehetséges eseményel kapcsolatban.

ui:.. hmm ügyes vagy, kapsz rá egy kettes alát, de ha hozol két láda sört feljavítom elégségesre Pojén
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3588 Dátum: 08 júl 15, 21:45:12 »

Bocsesz embereke, de nektek ehhez japán szótár kellett...? ^^ (Nem lehúzás, én is csak lestem Matyi-senpai kifejtésén). Elég egy normálisabb manga ismeret.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3589 Dátum: 08 júl 15, 22:04:34 »

Egyetértek, ezt különösebb nyelvismeret nélkül is meg lehet fejteni de nem árt képben lenni a manga eseményeivel kapcsolatban. Pontosan

Én meg eme költemény mondanivalójával nem értek egyet mert szerintem nem így fog végződni vagy legalábbis remélem hogy nem. :/
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 15, 22:05:17 írta Csibe19 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3590 Dátum: 08 júl 15, 22:07:25 »

Azt egy szóval sem említettem, hogy ez a vég, csak egy apró szelet.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3591 Dátum: 08 júl 15, 22:08:35 »

hát nem hiszem hogy Sasuke használná a szemeit Naruto ellen, mert ahoz ő túl büszke hogy egy saját állítása szerint nálla gyengébb ellnefél ellen ilyen trükköket használjon. Pontosan
Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #3592 Dátum: 08 júl 16, 07:40:03 »

Viszont, ha nem akar megdögleni, muszáj lesz, azt használni ikszdé.

Mangekuyo Csillagszemüharcos ikszdé
Naplózva

BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #3593 Dátum: 08 júl 18, 11:11:37 »

sakura nem tudom mit komolyodott, de erösödött az biztos... bár a többiekhez képest mindig le van maradva.. egyedül ino ellen lenne esélye kacsint hiába üt nagyokat, nem olyan gyors( gyorsabb nála neji,lee,kiba) naruto rasenganjába beleüt lerepül a saját keze Nevet tenten fegyve jutujai ellen szentem nem sokat érne shino bogarai ellen semmit nem ér, shikamaru ellen se ér semmit Nyelvesít még most jutott eszembe hogy choujit is legyőzné lehet Mosolyog bár chou harite ellen(amikor chakrát vezet a kezébe és nagyot üt) még akkor is chouji támadása az erősebb kacsint sasori ellen azért volt hasznos mert ellenmérget csinált(amugy meghaltak volna elég hamar) olyat is olvastam hogy mien erös volt amikor a vashomokot visszaverte Nevet hát az lol volt mert ha sasori megint olyan vashomok dárdákat csinál vagy mit(amikor ien sokfelé szétmegy a homok és átszurja öket) akkor meghaltak volna.. és chyo meg sakura is meghalt volna csak sajnos sasori nem ölte meg öket mert megállt az uccsó támadásnál Technikai KO Neeem Neeem Ohh My God szerintem még most is sakura az egyik legbénább shinobi. ha használna valami ellenfél lekötö jutsut majd ugy ütné meg akkor erös lenne. sakura tartaléknak jo, mondjuk ha valaki megtámadja az ellent elterelésnek majd sakura belevág egyet akkor eléggé hasznos bár többre nem érdemes használni( gyógyításon kívül)

Tenten-t Sakura úgy otthagyná mint a sz*rt! Sasori elleni küzdelemben volt egy viiszemlékezés amikor Tsunade arra tanította, h mivel orvosi ninja ki kell térni a támadások elől, és ezt tökéletesen meg is tanulta, szal TenTen vs. Sakura --> Winner:Sakura

És Sakura a movie 2-ben és 3-ban is megállta a helyét, mert találékony, és van nála egy nagy Tescos szatyornyi robbanó kunai ikszdé
Naplózva

Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3594 Dátum: 08 júl 18, 17:15:35 »

Mindenesetre tetszett a feladvány,szval köszönjük és a kifejtést is Mosolyog
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3595 Dátum: 08 júl 18, 20:46:34 »

én valamien szinten elviselem narutót mert rendes hisz mindenkin segítene ha tudna de, nem értem azokat akik azt mondják hogy erős és hogy hokage lesz.. shippuban az új rasenganjától tényleg megnő az ereje de azt is olyan sok módon le lehet győzni.. egyáltalán nem hokage tipús,  egy hokage okos,erős és NYUGODT, 1.2.3. hokagék az igazi hokagék!!! minden tulajdonság illik rájuk.. a 4. hokagére már nem minden de az ő idejében nem nagyon volt nála erősebb.. tsunadét látszik hogy csak vészhelyzet miatt választották meg.. mostani fillerben is bénázik shika csinál mindent.. narutot nem lehet elképzelni se hokagénak Gondolkozik  de msot is mit csinál? rohangál sora után és nem bírja legyőzni a csajt se.. shikamaru meg kitervel valamit hogy visszaverje a zombikat meg megnekítse konohát.. legalább anruto elindulna a főkapu felé hogy valamit csináljon de ő nem... ő lesz sajnos a hokage ezt mindenki tudja hisz főszereplő a kis..... Lehánylak
Naplózva

So troublesome....
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #3596 Dátum: 08 júl 18, 21:47:44 »

Elösször is FILLER AZ FILLER, igazi fanok mint én nem is nézik Nevet

Másodszor a ahoz hogy Hokage legyél nem kell a hideg cool faktor, nem tom a Nyugodtság mióta Hokage jellemre utal. Tudod vannak olyanok amik fontosabbak mint az erő, és ez a jellemben van. Naruto ingen is képes megváltoztatni az embereket képes elhitetni velük hogy lehetnek jobbak, nagyon jó vezetői képességre utal. Az hogy okos kb annyit jelent hogy ha harci helyzet alakul ki tudja hogy mit kell tenni, nem kell hozzá zseninek lenni, ezenkivül nem minden a Hokage, a harmadik is megmondta már hogy az ő ereje nem chakraból vagy jutsuból van, hanem az hogy bízik a társaiban és ők is bíznak benne. Naruto képes összekötni Konohat, nem lesz egy einstein de nem is kell, Tsunade is a Harmadik is sőt sztem a többi Hokage is mással végeztett egy csomó mindent, mégpedig azzal aki alkalmas rá. Viszönt vezető csak egy van és az a Hokage.
Ami az erőt illeti, igaz hogy Naruto le van maradva most a többi ninjahoz képest, de elösször is ez egy olyan dolog amit csak Kishi tudhat hogy miért nem fejlesztette a karakterét. Többször is megmutatta hogy a képességei megvannak hozzá hogy erős legyen, már maga a türőképessége és az akaratereje egy erős harcost takar. Ám az elmult időben Sasuke volt ak özpontban és kicsit elszáltak a dolgok.
Naruto most két dolog van ami igazán legyengíti az a sebessége és a Kage Bunshinok ereje, sajnos a fillerek alat a KB és a Rasengan már odáig romlott hogy nem jelentenek nagyobb veszélyt mint Konohamaru.
Sasuke sem használ többet mint Naruto, chidori megy orba szájba, ezenkivül olyan chidori amik nem is létezhetnének, pl testen belüli chidori, akkor ott van még a Katon ami kb mostanság annyit ér mint Naruto rasenganja. Akkor már nincs Sasukenek CS sem Oro képességek, ott a sharingan ami 1. nem nagyobb erő mint mondjuk a Kyuubi csak sajnos a Kyuubi nagyobb kárt okoz mint hasznot. 2.  shipuuden alatt olyan hülye erősítéseken ment át hogy érjen is valamit hogy nem igaz. Elösször csak volt a sima sharingan ami képes volt lemásolni a jutsukat és valamennyire megdobta a használó látóképességét és a sebességét. Most meg magenkyo sharingan, ami még ok de kivéthetetlen halálos genjutsuk, csak a nézésétől már eszméletlen az ellenfél, de ami még durvább hogy Sasukenek már MS elött is hasonló képességeket mutat. Jelenleg ami Sasuket erőssé teszi az hogy rohadt gyors, és a sharingan. Na meg egy rakat plot no jutsu.
Azt a tényt se feledjuk el hogy Sasuke egy zseni+sharingan ha ninjutsuról van szó még Naruto csak magára hagyatkozhat.
Amugy én valami ilyenben reménykedem ami a jövőt illeti
http://kepfeltoltes.hu/080718/Naruto_and_Sasuke_Ending_by_shiroifushicho_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 18, 21:48:16 írta Crusnik » Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #3597 Dátum: 08 júl 19, 07:19:11 »

naruto nem lesz olyan erős mint sasuke.. hisz most is az erőre hajtanak az edzés során és ez a baj.. idáig midnen edzésnél csak erőre hajtottak( jiraya elvite magával megtanulta  a rasengant és más semmit, utána elvitte 3 évre hogy a tudja használni a kyubi erejét, ez az edzés szerintem anynira lényegtelen volt, utána za uj rasengan szintén csak erő növelő, és most is azért edz majd hogy sziklákat tudjon felemelni, biztos lesz más de kétlem hogy erősebbé tenné narutot) sasuke ellen egyszerűen gyorsnak kellene lennie, és rájönni a módjára hogy védekezzen a sharingan ellen,(ahogy gai tette kakashi ellen és itachi ellen) mert fölösleges a rasengant turbózni hisz a ha a sima rasengannal arcon vág valakit az nem bizos felkel utána... az biztos hogy egyedül nem fog győzni sasuke ellen.. a nyugodtságot arra értettem hogy nem kapja fel a fejét minden.. (pl: 1,2,3 hokage a harcok során mindig nyugodt volt és nem hiszem hogy általában csak úgy ordítoztak) tsunade is egy idóta sorát is püfölte aztán meg amikor ő támadt állt egyhelyben...(egyáltalán nem illik rá a hokage cím  kacsint )
Naplózva

So troublesome....
BuBu
Akadémiai tanár
*

Akadémiai tanár vok kukuku

« Válasz #3598 Dátum: 08 júl 19, 08:18:04 »

Kakashi hány éves lehet?  :/  :/  Sztem vagy 60 ikszdé vagy 30 ikszdé Olyan öregnek tűnik, a sápadt bőrrel, és a fehér hajjal ikszdé
Naplózva

h_Tunde
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3599 Dátum: 08 júl 19, 08:30:32 »

Abban egyetértek ,hogy a jelenlegi erúőőviszonyok alapjén Sasuke az erősebb ,de narutónak ott van a kyubi ereje ami bár veszéjes a testére de azért tök erős . Meglátjuk mennyit fog fejlődni az edzés után.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 238 239 [240] 241 242 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins