Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3360 Dátum: 08 máj 31, 08:08:55 » |
|
Ez igy van Sasukenak nem sikerülhet hiába erős meg azért Naruto nem hagyná meg miért kell Konohát el pusztítania ne a falun bosszulja meg Itachi halálát hanem az Akatsukin
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 08:09:48 írta Ayame »
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3361 Dátum: 08 máj 31, 09:18:13 » |
|
Akkor most az Akatsuki is megtámadja vagy csak csillagszemű Sasuke és csapata?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3362 Dátum: 08 máj 31, 09:26:48 » |
|
Ennél a Sasukénél sose lehet tudni szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3363 Dátum: 08 máj 31, 13:16:05 » |
|
Hát ha megnéztétek Sakumot akkor rájöhetettek hogy tiszta Kakashi csak neki olyan Jiraiyas hosszu haja volt..de ugyanígy égnek állt meg szürke volt nekiis...és maszkos volt állítolag öis...Szoval amit tudunk hogy nagyonnagyon hasonlít az apjára,biztos vmit az anyjátol is örökölt,csak az lehet hogy pont olyan részen van amit nem látunk(az arcára gondolok csak hogy ne értsen senkise félre )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3364 Dátum: 08 máj 31, 14:17:36 » |
|
Bocs, ha bunkó leszek, de miért csak a külsőségekben gondolkodtok, illetve gondolkodunk? Lehet, hogy Kakashi "lelki világa" az anyjáé. Az biztos, hogy mielőtt megtörtént a tragédia az apjával, nem olyan volt, mint a KG-ben. Vagyis a külseje és tehetsége az apjáé, de a gondolkodásmódja az anyjáé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3365 Dátum: 08 máj 31, 15:02:31 » |
|
ez tök igaz lehet hogy higgadtabb vagy valami hasonló
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 15:03:05 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3366 Dátum: 08 máj 31, 16:24:12 » |
|
hát sasuke most bevan rágcsálva ugyhogy meni fog és legyakja konohát:( ha nem tünt volna fel a fél konoha bevetésezik mindig akár mi van a faluval és sztem amire a föbb szereplök hazaérnek már ott lesz a taka is ott lesznbek majd kialakulo harcok... vagy elhuzzák és még 40 rész mulva lesz csak:O kishi báűcsinál nem lehettt tudnié:O :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3367 Dátum: 08 máj 31, 16:27:20 » |
|
nemtom most épp miröl folyik a szo de mivel uzumaki naruto ezért leirom rola a jelenlegi véleményem ha nem baj:): nos ez a naruto hát :'X gyerekes butus sokat zabál és beszél de mindenben egyre érettebb és mérsékletesebb kezd lenni:) komoly esélye van rá hogy még nagy ninja lehessen belöle :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3368 Dátum: 08 máj 31, 16:38:42 » |
|
Én azt nem értem (tom h nem a témához kapcsolódik) h Kakashi hogyhogy tud dimenziókaput nyitni az Uchihák meg soha sem használják? Vagyis egy ilyen erős jutsut miért nem használnak? vagy talán csak Kakashi tudja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3369 Dátum: 08 máj 31, 17:19:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3370 Dátum: 08 máj 31, 17:19:39 » |
|
2 oka van: 1. Az MS még az Uchihák között is oltári ritka, 2. Ki mondta, hogy csak azok az MS jutsuk léteznek amiket Itachi használt? Lehet, hogy kellő tehetséggel új MS-es jutsu is kifejleszthető.
További OFF elkerülése végett, azt a Technikák > Vérvonal képességek témában folytassuk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3371 Dátum: 08 máj 31, 18:31:30 » |
|
40 hét az elég sok.De remélem nem annyi lesz.Vajon Csillagszemű Sasuke vs Naruto Uzumaki harc lesz?Vagy + még Madárka (Madara) is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3372 Dátum: 08 jún 01, 11:56:35 » |
|
Hát ha konohát akarja megtámadni akkor el szeretné kerülni a harcot Narutoval de ugyse fogja tudni(szerintem a Naruto elleni harcban Naruto majd jo utra teriti mivel ő hatással van az eberekre pálda nem is kell) mellesleg szerintem Sasukenál ez csak a nagy harag mindenért ami vele történt .Nekem más reakcióm lett volna pl Itachi el**arta az életét csk ,hogy megmeneküljön konoha és ha Sasuke támadása nagy lesz akkor konoha gyengül és a többi falu is támadhat es itt a háború, de szerintem Sasuke azért csinálja ezt ,mert bosszut akar állni Itachiért . Nagyon haragutam rá de az avatárt már nem cserélem ki ,mert megszoktam, . Én remélem atér majd a jó oldara vissza ,másképp Itachi áldozata elvész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3373 Dátum: 08 jún 01, 20:09:43 » |
|
Pont mint a valóságban a narutoban sincs gonosz vagy jó.(szerintem).De mostmár mindenért bosszút akar állni a végén még azért is mert nem hívták meg ramenre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3374 Dátum: 08 jún 01, 20:32:14 » |
|
Háát Naruto néha kicsit nehézfelfogású, de egyépként imádnivaló figura!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|