mangaművész
Vendég
|
|
« Válasz #2835 Dátum: 08 márc 23, 16:56:47 » |
|
Szerintem Sakura a legjobb! Az az egyik legjobb rész, amikor a shippuuban Sasori ellen harcol! Akkor nagyon ott van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2836 Dátum: 08 márc 23, 17:06:16 » |
|
A Sasori ellnes harcban tenyleg nem volt teher ki tett magaert es vegre nem olyan pioca mint volt , de hat nincs is kire piocaskodnia . Es szerintem rovid hajjal jobban nez ki mint hosszuval attol eltekintve , hogy a hajszine rozsaszin. En meg ugy gondolom , hogy eros lett mert Sainek is milyen nagyot vagott le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2837 Dátum: 08 márc 23, 17:22:27 » |
|
na igen, a part1 ben nagyon gyenge volt, én azon képedtem el, hogy amikor a chuunin vizsgán mondja Sasukénak hogy gyáva amiért nem mozdul (oro ellen), pedig ő egész végig ott állt és nem csinált semmit.. szal egy csöppet...... de a shippuuban jó fej csajszi!:) azért mondja Sasukének mert Naruto mien hősiesen harcolt... és mert ott csalódott Sasukében először.. szerintem meg azzal a rövid hajjal nézett ki a legjobban ami a chounin vizsga után volt neki :'X
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2838 Dátum: 08 márc 23, 17:42:02 » |
|
vajon miről szólhat kakashi könyve?^^+ a magyar mangában NYALI-FALI ÉJSZAKÁK-nak van fordítva
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2839 Dátum: 08 márc 23, 17:49:42 » |
|
Kakashi is egy perverz de romanul mas , hogy hivjak azt a konyvet es teljesen mas ertelme is van ha romanrol magyarra vagy forditva lenne leforditvaa konyve biztos olyasmikrol szol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori0123
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2840 Dátum: 08 márc 23, 18:07:21 » |
|
ez igaz mivel ha logikusan gondolkodunk Jiraiya írta és az elárul mindent a könyvről... az meg hogy Kakashi olvassa,az meg róla árul el sokat de azt viszont nem értem hogy folyamatosan olvassa és még mindig nem ért a végére,hiszen amikor Naruto el akarta mondani neki ,idegrohamot kapott... sose hittem volna ez Kakashi fő gyengepontja
|
|
|
Naplózva
|
[Naruto]:Kakashi sensei tudom a Nyali-fali éjszakák befejezését...
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2841 Dátum: 08 márc 23, 18:09:44 » |
|
Akkor azért kapott idegrohamot mrt az a második kötet volt ami még nem volt meg neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2842 Dátum: 08 márc 23, 18:33:19 » |
|
Szerintem Sasukéval jöm össze (a magyarázatot már nem ismétlem meg)rövig hajjal nekem is jobban tetszik és ott Oronál tényleg ő is csinálhatott volna valamit de Kisimoto nem igy csinálta talán azért is ,hogy rámutasson arra ,hogy ügyes és okos de annyira nem erős de aztán Zaku ellen már legyőzi a kétségeit és erős lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #2843 Dátum: 08 márc 23, 18:54:46 » |
|
azért mondja Sasukének mert Naruto mien hősiesen harcolt... és mert ott csalódott Sasukében először..
igen, tudom, de kicsit fura volt, hogy sakura egész végig állt és kiabált, mégis ő mondja sasukénak, hogy mért nem csinálsz vmit...hát nekem ez volt aegy kicsit gázos....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2844 Dátum: 08 márc 23, 18:57:40 » |
|
hát azért szerintem a kirint nem pár másodperc alatt gondolta ki ,de az is lehet ,hogy improvizálta :'X De visszatérve arra amikor elhagyta a barátait akkor az pont az mutatja ,hogy nem viszi magával őket ,hogy fontos neki és szereti őket mer ő tudja mi vár rá Oronál ezt még az is bizonyitja a Naruto Sasuke harc közben modja ,hogy nem kellet volna utána jönni. És ő máshogy mutatja ki az érzéseit (tudjuk miért ) én most azért védem ,mert nekem szimpatikus szereplő ,de az aki nem szereti az nem szereti ,mert nem szimpatizálja ez ilyen egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2845 Dátum: 08 márc 23, 19:02:39 » |
|
Talán elemezte a szituációt és látta ,hogy nincs esélye Oroval szemben ,de én az mondam volna neki ,hogy gyere és győzük le mármint ő is besegithetett volna és az is ösztönző lett volna de nem igy volt és a jövőben már nem lesznek ilyen gondjai és az a lényeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #2846 Dátum: 08 márc 23, 19:03:59 » |
|
hát az biztos..! lett egy kis önbizalma:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2847 Dátum: 08 márc 23, 19:15:27 » |
|
de azt viszont nem értem hogy folyamatosan olvassa és még mindig nem ért a végére
sztem sokszor elolvasta már és kb az egészet fejből tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2848 Dátum: 08 márc 23, 19:36:46 » |
|
Akkor azért kapott idegrohamot mrt az a második kötet volt ami még nem volt meg neki
Nem a második, hanem a legújabb. És csak a Shippuuden elején adja neki oda Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2849 Dátum: 08 márc 23, 21:36:37 » |
|
nemtudom én sakurát a chunin vizsgán is kezdtem kedvelni szegény sajna elég sokáig volt bátortalan pedig van tehetség egysmáshoz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|