Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2535 Dátum: 08 márc 07, 13:50:07 » |
|
mi ez a nagy fehérség a hsz után? amúgy Sasuke-ból süt ,hogy nemérdekli mivan a többiekkel (hallható a hangján). Szóval ott is elég szemtelenül viselkedett narutoval
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
csacsa
Vendég
|
|
« Válasz #2536 Dátum: 08 márc 07, 14:05:01 » |
|
hát naná h képes rá hisz nem egyszer elmondták a shippuudenbe h különleges ereje van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2537 Dátum: 08 márc 07, 14:14:19 » |
|
Dehogynem erdekli ha Narutot meg akarta volna olni tobbszor is megtehette volna de megse tette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #2538 Dátum: 08 márc 07, 14:56:26 » |
|
hoppá Minato mi ez a nagy pálfordulás? Kimo: lehet hogy a hangján halható (mármint sasukénak) de ilyenkor kell az arcát nézni és akor mindjárt másként gondolja az ember...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2539 Dátum: 08 márc 07, 14:59:59 » |
|
Minato megleptél Egyébként mi az h. hallatszódik a hangján az h. nem érdeklik a barátai (ez vmi új tudomány, hogy hang alapján következtetnek az ember személyiségére :'X ) szerintem az emberek cselekedetei többet mondanak, márpedig az alapján egyértelműen nem közömbös Naruto és Sakura iránt (talán még Kakashit is szereti meg a többieket, de ez már nem biztos ) Jennybaba: asszem jóútra tereltünk egy Minatót (vagy csak megunta a vitát) (vagy tudja h. úgyse nyerne ) Na most melyik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 15:12:50 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2540 Dátum: 08 márc 07, 15:06:06 » |
|
A hangról következtetni? Sasuke személyiséget Kishi sensei adja. Sasuke hangját viszont nem. A hangról szentem annyira nem lehet a személyiségre következtetni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2541 Dátum: 08 márc 07, 15:31:00 » |
|
hát igen kana-chan, senki sem bir sokáig sasuke ellenes maradni mellettünk am lehet hogy Kimo arra gondolt, hogy azon láccik amit mond(sasuke) de mint már mondtam, az arckifejezése mindent elárul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2542 Dátum: 08 márc 07, 16:48:58 » |
|
hogyne lehetne... amikor Sasuke áll Madara szobrán és Naruto áll az első Hokage szobrán és beszélgetnek? (Anime 127-128). Én ezért nézem az anime-t, sokkal több érzelmet lehet érezni belőle, mint a mangából. Amúgy hiába nézem az arcát, azon kifejezés 0 a beszélgetés alatt... szval nemtom És arra próbáltam utalni, hogy: N: Everyone....Everyone risked their lives to catch up to you S: (Félrehajtott fejjel-arckifejezés 0) How nice of them. Ha ebből valaki azt mondja nekem, hogy igenis érdekli mi van a többiekkel, akkor... p.s.: Amúgy mikor hallottuk Sasuke-t röhögni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 16:50:51 írta Kimo »
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2543 Dátum: 08 márc 07, 17:11:12 » |
|
"Gonosz" röhögést, vagy vmi vicces dolog miatt? Mert én eddig csak ilyen "gonosz" nevetést hallottam.. (Sasuke vs. Naruto harc előtt, mikor Naruto kereste Sasuke-t a sötétégben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2544 Dátum: 08 márc 07, 17:13:08 » |
|
jah, meg amikor a 2. chuunin tesztnél először aktiválja az átokpecsétet akkor is nevet de olyan igazi boldog nevetést nem hallotam még tőle.. max csak mosolygást. mármint azt láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2545 Dátum: 08 márc 07, 17:23:46 » |
|
Bocs az előbiért csak nem tom ,hogy csináltam hátha rájövök és Sasuke tényleg nem mutatja ki az érzéseit de a tettein látszik mit érez és gondol az arcán pedig az hogy ha boldog már úgy értem kis dolgokért és alig várom a nagy premijert ,hogy nevessen is kb a végére várható (úgy értem egy őszinte boldog nevetés nem rosszindulatú)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 17:24:49 írta h_Tunde »
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2546 Dátum: 08 márc 07, 20:15:14 » |
|
jaja, bár én most nem nagyon tudom elképzelni a boldogan nevető sasukét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2547 Dátum: 08 márc 07, 23:08:58 » |
|
Na tessék ! Gondoltam, hogy nem kellett volna ilyen békülékeny hangot megütnöm. Sejtettem hogy hallgathatom jennybaba, meg kana-chan ércelődéseit. A kezemet nyújtom, de az egész karom kell ? Nincs itt semmi pálfordulás ! Csak elismertem a realitásokat. Vagyis, hogy Sasuke nem akkora ..... mint ahogy eleinte gondoltam. De ettöl függetlenül még mindig ... nak tartom. Elismertem, hogy vannak jó tulajdonságai is (mint sokaknak) , de attól még ugyan úgy nem birom. Elismertem, hogy érez még brátságot az egykori társai iránt, mert így vettem észre. Ugyanakkor ezt alárendeli személyes bosszúhadjáratának. Ennyi. Szóval nem azt jelenti a múltkori hsz.-em, hogy nem fogunk a jövőben vitába keveredni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 07, 23:49:12 írta Minato »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #2548 Dátum: 08 márc 07, 23:45:37 » |
|
Kicsit olyan érzésem támad, mintha a Sasuke rajongók elfelejtenék a "csapat", a "barátság" és a "társak" szót. Jójó, ez a téma Sasuke-ról szól, mielőtt bárki nekem esne, nincs nagy bajom a karakterrel, néha még az érzéseit is méltóztatott kimutatni, de sajnálom, hogy győzött a bosszúvágy. Pedig nem volt egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2549 Dátum: 08 márc 08, 07:24:02 » |
|
Ez igaz de ha csak annyira meggyőztek titeket ,hogy Sasuke nem a nagy rossz és nem őgy kell venni,hogy "átért a sötét oldalra"és ő lett a nagy gonosz bár igaz ,hogy a multja nem menti fel őt, de viszont megérteni meglehet.És szerintem nem kell valakinek minden áron megváltoztatni a véleményét ,úgysee tudnánk csak úgymond megvétük egy kicsit Sasukét mert a nekem,mint szereplő tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|