Chakra
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 08 feb 18, 17:30:57 » |
|
Ööö... az utolsó mondatból hiányoznak a megértést segítő vesszők.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 08 feb 19, 05:55:37 » |
|
Azt meg nem vette eszre senki hogy Sasuke gyermekoraban milyen edes kisfiu volt es a tragedia utan megvaltozott (tudom ez nem mentseg a tetteire)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 08 feb 19, 13:51:46 » |
|
Pfúúú. Akkor megnyugodtam! Csak mert azt mondja, h :She's perfect. Azt hittem rá mondja! :-X Igen, hogy tökéletes a szerepre xD >> meg, hogy tökéletes, hogy a könyvet megfilmesítik és a csaj lesz a főszereplő xD No, mindegy...Nem tudom...tudod még soha nem voltam ninja...az tény hogy háború volt de a chuunin vizsgákat akkor is meg kellett tartani... Most lehet, hülyeséget mondok, de nekem mintha vlmi olyasmi rémlene, h. a chuunin vizsgákat (mmint a mai állapotukban) csak ezután a nagy háború után kezdték el így megtartani, hogy minden országból jönnek, mindig más és más faluba a geninek ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 08 feb 19, 15:43:17 » |
|
Hát igen de Sasuket is meg lehet érteni, azért egyszerre elveszíteni az összes családtagját, és h ezt pont a bátja tette
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 08 feb 19, 15:45:20 » |
|
a chunin vizsgáig mindenki azt hitte narutóról h milyen béna, de Kiba ellen bebizonyította mindenkinek h neki is vannak nagy dobásai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 08 feb 19, 15:48:43 » |
|
Azért kezdet el chunin vizsgákat tartani h a falvak ne gyilkolják le egymás embereitfeleslegesen, így nminden ninja falu félévente elküldi a legtehettségesebb geninjeit h megmérkőzzenek egymással
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 08 feb 19, 15:59:47 » |
|
azért a kibve elleni meccsen még a szerencse játszotta a nagyobb szerepet...(bűzbomba) sztemj inkább a neji elleni harc volt a fordulópont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shini
Vendég
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 08 feb 19, 16:54:06 » |
|
megérteni? soha xD lehet, h elborult az agya mittomén, kb 7 éves korában, vagy hány volt akkor,mikor elvesztette a klánját, deh azóta komolyan egyetlen egy értelmes gondolata sem született arra, h TALÁN, mondon TALÁN , ha nem hagyja el Konohát,akkor egy ici-picivel erősebb lehetne, mivel NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNY gyengécske ember biztosan segítene Neki (alap példák: Naruto, Sakura,Tsunade,Jiraiya,Kakashi[+még a Homok falujábólis,mivel már elég erős kapcsolat lett ismét a 2 falu között], Gai, az összes Jounin, az összes gyermekkori "barátja" [ugye Shikáék,stb])..szal CSAK ennyien.. amúgy,ha vki azt mondaná, h nem volt vmi sok barátja Konohában, akkor alapból miért mentek el annyian a "megmentésére", mikor elhagyta Konohát?de, ha még nem is akanának segíteni, Konoha alap célja, hogy elpustítsa az Akatsukit, amiben már ALAPBÓÓÓL benne van Itachi >_<# kb semmi okunk nincs arra, h megértsük a hülyeségeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 08 feb 19, 17:09:49 » |
|
mondhatni igen de szerintem a legnagyobb dobása az állóképessége amennyi ütés után képes felállni hát az már túl megy a határokon:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 08 feb 19, 17:54:59 » |
|
Jahh de nem mindenkiben van egy kyuubi ami gyógyítja,szerintem inkább az akarat ereje az ami ember feletti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 08 feb 19, 21:31:24 » |
|
Shini, ez így nem teljesen pontos.shikamaru ki is mondja,h nem kedveli sasukét,de ez is egy parancs...és ha menni kell,hát menni kell meg ő alapjában véve magányos volt.persze ez 98%-ban az ő hibája,de igazi barátai nem nagyon voltak. még narutóval is 50-50 volt az arány a barát-rivális felosztás között.csak Naruto-mivel ő is tudta milyen érzés- elviselte ezt.De kétlem,h mondjuk choji vagy Kiba elviselte volna.esteleg még Lee. ezzel nem cáfolni akarlak,én magam sem vagyok egy húdenagy saske-rajongó,csak gondoltam pontosítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 08 feb 19, 21:43:48 » |
|
Minden áron elakarja érni álmait és ezt nem csak mondja hanem tesz is magáért valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 08 feb 19, 23:03:33 » |
|
én mostanában kezdtem megkedvelni azt a stílust amit képvisel de Kishi lasan elveti a súlykot vele kapcsolatban ;D az rendben lenne ha olyan erős lenn és úgy nyomja le az illetőket de igazából ha azt nézzük mindegyikt úgy nyomta le h totálisan le volt gyengülve az illető v hasonló... ;D eléggé gáz.... Dei ellen marhanagy szerencséje volt....Oro már majjnem h csak élőhalott szintem lebegett, és mostmeg Itachi akimeg már színte vak......( persze nembiztos h megöli, nem is szeretném leírni de.......) szerintem nagyon gáz ez így....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 19, 23:04:15 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 08 feb 19, 23:53:42 » |
|
Ja... Kishi mostanában tényleg túlzásba veszi a dolgokat... ;D A Jiraiya vs Pein harc óta valahogy másabb a manga mint volt... ??? Mintha valaki, vagy valami bekavart volna nálla.... ??? Talán a japán rajongók, akik úgy oda vannak Sasukéért... ???
Az igaz hogy Sasuke az utóbbi időben túl erős lett! :o Egyszerűen durva, ahogy alakulnak a dolgok Sasukéval! ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|