Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 jún 27, 13:49:41 » |
|
De egy ha Sasuke megöli Itachit akkor olyan lesz mint Itachi mert kivégzi saját kláánját,de ha nem akkor meg őt ölik meg ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 jún 27, 13:57:32 » |
|
A modi már átjavította. Szal mostantól tessék Kakashiról beszélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slayer-Hunter
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 jún 27, 14:02:32 » |
|
az hogy az apja miért lett öngyilkos az benne van a KG-ben, már ki is van javítva , amúgy szerintem amikor Kakashi megemlíti a városban Sakuráéknak hogy ő még fiatal és kifejlesztett 1 új Jutsut akkor ott az MS-re céloz de ha még sem akkor szivesen megnézném már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 jún 27, 14:05:56 » |
|
szerintem azt csak amolyan viccnek tették be hogy mutassák mennyire nem figyelnek rá ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 jún 27, 14:11:36 » |
|
De Kkashinak nincs MS-e ő a chidori-t fejlesztette ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slayer-Hunter
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 jún 27, 14:14:29 » |
|
Hogyne lenne neki MS? azzal győzte le Deidarát és Kakuzu ellen is mondja hogy már azt hittem az MS-t kell használjam a Chidori meg 1000 éve nem új technika mert kb a 20. résznél kiderül hogy tud olyat és a KG-ban kiderül, hogy kb 14 évesen fejlesztette ki
---------------- spoiler, moderálva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 27, 16:15:00 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 jún 27, 14:18:12 » |
|
az MS megszerzésénél a lelkiállapot a lényeg. Milyen lelkiállapotnak kell h legyen? H mindent feltesz az ember egy lapra vagy mi? Jah, sorry, ez off ;D Amúgy sztem a végén csak megöli. Meg akkor veszne el teljesen a klán, ha Sasuke is meghalna. Vagy akkor nyírja ki Naruto Itachit és akkor Sasuke nem lesz olyan, mint Itachi. Jah, de nem, mert azt Sasuke bizti nem engedné meg... ??? :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 jún 27, 14:24:10 » |
|
Nah, pasik..... :-* :-* :-* :-* De sztem is Sakura a legjobb. Off, de nem tom, h h lehet Hinata a legjobb csaj... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 jún 27, 14:29:16 » |
|
Én sztem csak technikailag a legjobb csaj Sakura mindközül^^ Viszont Tenten a legjobb, mármint kinézetileg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 jún 27, 14:29:53 » |
|
Télleg, ahhoz, h övé legyen az MS, ahhoz meg kellett ölnie a legjobb barátját... De neki ki a legjobb barátja? Meg azért elég kemény egy JÓ karakter, mégis megöli a legjobb barátját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 jún 27, 16:05:22 » |
|
Kakashi az MS-t feljesztette ki. Itt egy link. Ott van, hogy "Kakashi's Mangekyo Sharingan" http://en.wikipedia.org/wiki/Kekkei_genkai#Itachi.27s_Mangekyo_SharinganKülönben meg nem tudom, ki lehetett Kakashi legjobb barátja.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 jún 27, 16:13:37 » |
|
Nem olyan biztos az, hogy az MS-t csak a legjobb barát megölésével lehet megszerezni. Főleg nem igaz ez egy olyan kiváló és zseni shinobi-ra mint Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 jún 27, 16:15:14 » |
|
Igen egyetértek chakrával...ez egy "könnyebb" út, amit az Uchihák "fejlesztettke" ki köszi a honlapot Itachi.takuta, nagyon jó!!!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 jún 27, 16:23:40 » |
|
Ha vki tud angolul, az nem fordítana egy picit? :-[ Itt vagy üziben? :-[ :-[ :-X :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 jún 27, 16:55:37 » |
|
Ha vki tud angolul, az nem fordítana egy picit? :-[ Itt vagy üziben? :-[ :-[ :-X :-X
Írd meg priviben, mit kellene fordítani és meglátom.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|