Angelir
Vendég
|
|
« Válasz #735 Dátum: 07 aug 22, 21:59:46 » |
|
Nézz egy képpel följebb, Kakashi mögött áll egy Uchiha fiúka (Obito). Tőle van röviden tömören. (némi adalékinfo, a 3. társuk egy orvosi Ninja) De jobb ha elolvasod a Kakashi Gaiden-t 6 részes asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kriszti
Vendég
|
|
« Válasz #736 Dátum: 07 aug 26, 19:09:33 » |
|
Én a Kakashi Gaident szinte jobban szerettem, mint a part 1et. Szerintem nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #737 Dátum: 07 aug 26, 19:14:24 » |
|
Tényleg jó, csak nagyon rövid! Lehetne hosszabb. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #738 Dátum: 07 aug 27, 07:18:15 » |
|
hát nem tudom... azért a part 1 szerintem jobb a kakashi gaidennél xD amúgy ott használt valami kardot amit máshol a mangában nem ;D de az is lehet hogy rosszul emléxem ja hogy már alul kitárgyaltátok xD oké akkor nem szóltam xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 07:18:46 írta Seed »
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #739 Dátum: 07 aug 27, 15:24:41 » |
|
hát nem tudom... azért a part 1 szerintem jobb a kakashi gaidennél xD amúgy ott használt valami kardot amit máshol a mangában nem ;D de az is lehet hogy rosszul emléxem ja hogy már alul kitárgyaltátok xD oké akkor nem szóltam xD
az az a fehér chakra penge volt ami elötte az apjáé volt ha jól emléxem
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #740 Dátum: 07 aug 27, 18:05:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #741 Dátum: 07 szep 06, 09:33:17 » |
|
Néhány hsz-t áthoztam az Általános Naruto témák > Shippuuden témából, mert ott OFF volt. Szerintem Sakura sokat változott nem olyan mit amikor 12éves akkor idegesítő volt most meg változott de még mindig püröli Narutot :-X És azt hiszem hogy most már megkedvelte Sakura Narutot :-[ Sokat változot tényleg... umm..hát amikor újra találkoznak akkor látszik, hogy Saura meglepőúdik azon, hogy Naruto mennyivel komolyabb lett (ami utúólag már nem is olyan biztos ) ... ha valaki egy kicsit is menő az már be jön Sakurának . (ill.pl. Sasuke) Szerinetm is!! Sokkal erősebb lett, és az orvosi ninjutsuja.... Amúgy, lehet hogy már mindenki rájött(nem nehéz) hogy Tobi lehet hogy Uchiha Obito?? ??? Mert az egyik mangás részben az látszódik hogy Tobinak a jobb szeme sharingannal villan fel.. és sztem ez nem véletlen mert a Kakashi-Gaiden-ben olvashattuk, hogy Obito-nak Rin kiszedi a bal szeméből a sharingant, és "beleoperálja" Kakashi szemébe.. És a maszk csak a jobb szemét mutatja, ahol a sharingan van!! Ez olyan fura...lehet hogy Tobi, az Obito??Én.. csak azért jövök erre rá most, mert még nemrégóta vagyok Naruto rajongó Moderátor: A spoilert húzd át! (kijelölöd és S gomb). - ChakraSzerintem Sakura sokat változott nem olyan mit amikor 12éves akkor idegesítő volt most meg változott de még mindig püröli Narutot :-X És azt hiszem hogy most már megkedvelte Sakura Narutot :-[
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ciru
Vendég
|
|
« Válasz #742 Dátum: 07 szep 06, 16:18:33 » |
|
Nekem is Sasuke a kedvencem! :-[ Kiváncsi leszek mi lesz vele... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciru
Vendég
|
|
« Válasz #743 Dátum: 07 szep 06, 16:21:31 » |
|
Narutoból kevesebb is elég lenne, sőt amikor róla szól az egész rész nagyon unalmas tud lenni... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciru
Vendég
|
|
« Válasz #744 Dátum: 07 szep 06, 16:23:54 » |
|
Eleinte idegesitő kis csitri volt, de időközben nagyon megkedveltem... Sasuuuuuuuu....~~~ Szerintem Sakura és Naruto között nem lesz semmi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 06, 16:25:04 írta Ciru »
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #745 Dátum: 07 szep 06, 17:11:40 » |
|
Hát mivel hogy ő a főszereplő!De én birom Narutot.Jó fej!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 07 szep 06, 17:14:08 » |
|
Olvass mangát naon egyszerű és irtó jó!Viszont kíváncsi vagyok milyen lesz a Sasuke vs. Itachi harc.Nem tom spoiler-e ezért áthúztam. ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #748 Dátum: 07 szep 06, 17:26:34 » |
|
/ hmm..ez mind szép és jó csak nemtoom mennyire illik a témába.../ hmm.. Sasue fejlődésén gondolkodtam el egy csöppet... ügye Oro nál nagyon sokat tanult..nem csak technikákat hanem harci tapasztalatot is.. (tudjátok mikor kiáll 100 ninja elé és s**rrá veri őket) ... szal azt nem vágom hogy 2 év nem sok idő hogy mindketőt tökéletesítsék... igaz hogy így is meg tudta ölni Oro-t + Dei-t ..dee ..nemtudom .. lehhet hogy tovább már nem tudja majd emelni a szintet..mondjuk igaz hogy a Dei elleni harcban is tanult egy kicsit..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 07 szep 06, 17:35:56 » |
|
hmm..én azon filózom hogy miért hordhatja azt a kesztyűt..hmm.. csak divatból..vagy épp azért hogy a bika ütésektől ne menjen szét a gyönyörű keze??..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|