Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4785 Dátum: 09 jan 01, 18:45:52 » |
|
Sakura majdnem minden részben veregszik...NarutovalxDAmugy Alakul...tuti alakul...pirulások...meg ilyesmik vannak benne szóval...ÁÁÁ...tuti. :DNaruSaku4ever.
|
|
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #4786 Dátum: 09 jan 01, 18:53:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4787 Dátum: 09 jan 01, 19:57:22 » |
|
Na igen, elég érdekes módon lepte meg a fentebb említett embereket, de szerintem Peinnek más értelemben fog meglepetést okozni, mert ő most ott keménykedik, hogy könnyedé legyőzi Narutot és lelép onnan, de szerintem be fogja látni, hogy nagyon erős ellenféllel áll szemben és Naruto erejét nem feltétlenül az jelenti amit tanult és nem is a tapasztalat, hanem az önmagába vetett hite és a faluja és barátai iránti szeretete és persze az, hogy a többi Jinchuurikivel szemben ő nincs egyedül és bőségesen van mit veszítenie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4788 Dátum: 09 jan 01, 22:20:16 » |
|
Hát jah verekszik egyfolytában De a komoly bunyó nem ártana neki...föleg harci tapasztalatok terén....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #4789 Dátum: 09 jan 01, 22:22:02 » |
|
ÉS ö a föszerpelö...Egyszer veszített eddig az egész történet során (komoly harcban) Vagy rosszul tudom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4790 Dátum: 09 jan 01, 22:28:59 » |
|
Na ja, de mindegyik harcának úgy indult neki, hogy esélye sincs, de nem adta fel és ha kínkeservesen is, de mindig győzött, tudom erre mondják sokan, hogy szánalom, de akinek nem teszik, hogy a jó győz annak nem ez a Manga/Anime a jó választás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4791 Dátum: 09 jan 02, 10:51:13 » |
|
de igazából ezek a győzelmek annyira nem szánalmasak, szóval nem irreálisan vannak megcsinálva, hanem logikusan. Mikor veszített Naruto amúgy? Tényleg nem ugrik be Nekem a Sasuke-s harc is döntetlen, habár a veszteség fényében...
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4792 Dátum: 09 jan 02, 10:57:11 » |
|
Pl.: Kimimaro ellen veszthetett volna, ha nem jön Rock lee, Sasuke ellen 2-szer vesztett-egyszer a simában, másodszor a shippuban.Ó ja, az első Kakashis próbán is vesztett.Mondjuk ez csak 3, vagy 4 de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #4793 Dátum: 09 jan 02, 11:05:24 » |
|
Sasuke ellen nem vesztett a shippuba. Az 1 masik dolog, ha szaszke nyomni akarta a kirint rajuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4794 Dátum: 09 jan 02, 14:15:43 » |
|
Hát ha komolyan elkezdtek volna harcolni a shippuba sasukéval narutoék,gondolod hogy naruto nem állja végig,vagyis nézi végig hogy leszúrják,meg yamato is akkor kezdet volna komolyra fordulni mikor sasuke már el akart húzni!
Meg naruto ott nem is akart harcolni,csak ha mondjuk sasuke engedi hogy előjöjjön nautoban a kilencfarkú,akkor már más let voln a helyzet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4795 Dátum: 09 jan 02, 18:06:00 » |
|
Hát kétszer verekedett igazán az egészben:Sima:Ino vs ő Shippuden:Hogyis hivják...Akatsuki-s(nem jutt eszembe) vs. mami meg Sakura Menjen neki Sasuke-nak!!!
|
|
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4796 Dátum: 09 jan 02, 18:09:34 » |
|
Sasorira gondolsz tán..
egyébként igazad van, tényleg nem kap harcolási lehetsőgét, illetve kap, de a legtöbb csatát csak végignézni...
menjen neki Sasukénak? :O annak nem lesz jó vége inkább ne!
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Makaru
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4797 Dátum: 09 jan 02, 19:43:01 » |
|
am elvileg meghalt mert hogy utoljára a mangekyo (vagy hogy a rákba hívják) sharingant használta abba halt bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4798 Dátum: 09 jan 02, 20:36:24 » |
|
Ott nem az volt a lényeg, hogy Naruto nem akart harcolni, hanem az, hogy nem tudott, mert az előtte való Kyuubis őrjöngés miatt totál leamortizálódott, szóval gyakorlatilag tehetetlen volt Szöszke ellen és igazából csak a szíve vitte előre, de tudta, hogy abban az állapotban nincs esélye ellene.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 07, 23:13:31 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4799 Dátum: 09 jan 02, 20:40:36 » |
|
Korina, tudom mire gondolsz, de nem hiszem, hogy Szöszke akkor komolyan bántotta volna, lehet, hogy kicsit megkattant és a bosszúállás lett a mániája, de kétlem, hogy ezért bárkit is megölt volna főképp nem Sakurát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|