Shiro
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 szep 03, 01:14:44 » |
|
Gondolom valamelyik Narutos GBA, vagy NDS járék videójában láttad, és nem is tévedtél. Viszont elárulom, hogy az összes Naruto MUgen karakter ezekből a játékokból van kirippelve, ha jól tudom akkor a "Naruto Saikyou Ninja Daikesshuu"-sorozatból. Valamint az a Haku tényleg elég jó, aszem holnap utánna is nézek. Valamint nekem már csak egy kari kéne, méghozzá a hang geninek közül Kin, és akkor meglenne az összes genin szintű karakter, amiből már megtudnám csinálni a köv. mugent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 szep 03, 14:00:03 » |
|
Viszont elárulom, hogy az összes Naruto Mugen karakter ezekből a játékokból van kirippelve, ha jól tudom akkor a "Naruto Saikyou Ninja Daikesshuu"-sorozatból.
Pontosan! Onnan van! Hakus rész: Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!! Új Mugen: Már nagyon várom! Amúgy találtam egy videót egy viszonylag jobb Temariról(Shippuudenes), ha gondolod, belinkelhetem, de az sem érne sokat. Na, most mennem kel, elnézést, már ordít utánam a tömeg!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
spet95
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 szep 03, 14:16:46 » |
|
Nem tudna nekem valaki egy jó játékot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 szep 03, 14:35:59 » |
|
Valamint találtam egy videót Hakuról... Szerintem ez a legjobb Haku, amit valaha is láttam. Ha valaki talál hozzá egy letöltési fájlt, akkor légyszi szóljon! Hopp! :-X
Persze, már meg is van http://www.sendspace.com/file/ojmqh2A jégtükrös jutsu a legjobb, Hitsugaya besegít előtte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 szep 05, 15:46:01 » |
|
a MCM-el nem lehet saját karaktereket megcsinálni úgy h nincs hozzá kép, és ott szerkesztem meg a haját, meg ilyesmi dolgok? nah meg ha lehetne, akkor egy oktatást kérnék PÜ-ben h ti hogyan használjátok az MCM-et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 szep 05, 16:05:04 » |
|
Nem, nem. Az MCM-mel csak a képeket lehet beszúrni, photoshoppal és Paint-tel kell szerkeszteni
Shiro: :koszi: mármint Hakut. Kár, hogy Hitsugaya belelóg, nem lehetne kivenni azokat a képeket MCM-mel?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 szep 05, 16:07:57 » |
|
és te értessz ehhez? meg van valami, amivel kiegészítőket lehet csinálni?Í(kard, kunai, stb.) az MCM-el lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 szep 05, 16:13:36 » |
|
Annyit értek hozzá, amennyit shiro leírt nekem Hogy lehet-e fegyvereket csinálni MCM-mel, azt nem tudom. De mondjuk, ha kunai kell, itt megtalálod hozzá a képet: http://www.maj.com/gallery/monkeybrick/sprites/kunai.png Ezt lemented, megphotoshoppolod *.pcx fájlba, és csak folyamatosan arréb kell rakosgatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 szep 05, 16:22:02 » |
|
tudnál írni nekem PÜ-ben, vagy be tudnád másolni, amit Shirotol tudsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 szep 05, 17:36:06 » |
|
tudnál írni nekem PÜ-ben, vagy be tudnád másolni, amit Shirotol tudsz?
Áh, értem. Olyan vagy mint én. Na mindegy! Szóval, most nyitottam meg az MCM-t Először is benyomom a "White Background"-ot. Én mivel még csak photoshoppolni tanulok, nem szerkeztettem kari-t még, csak megnéztem a támadásokat. Az SFF menüben megnyitom a "load" fájlt. Ott körülnézek a mappák közt, pl. pont az elöbb nyitottam meg Haku-t, és megnyitom a Haku.sff fájlt. Különben meg én is csak most tanulom ki csinnyát-bínnyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 szep 05, 17:37:34 » |
|
hm...eddig oké... és a karikat hogyan szerekszted? mmint hogyan kevered a fejeket, stb. a kariszerkesztéshez nem értessz? kicsit OFF: az MCM-hez adj légyszi egy letöltési linket, mert véletlen kitöröltem és nincs a lomtáramban :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 05, 17:39:32 írta Ben Tennyson »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 szep 05, 17:42:10 » |
|
Asszem ez a pontos Link: http://randomselect.i-xcell.com/tools/mcm20b-dev356.zipHáát... én a szokásos Painthez folyamodok. Onnan kell Photoshopba rakni, nem? :-X És onnan az MCM-be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 szep 05, 17:44:21 » |
|
oh köszi akkro ha még tuzdsz mást, akkor majd ugye megtanítassz engem is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 szep 05, 17:46:50 » |
|
Persze! Most én kérdezek : Hogyan kell MCM-mel képeket törölni egy *.sff fájlnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 szep 05, 17:56:57 » |
|
Gyeszerüen rákatt a képre az MCM-ben és nyomni dekete, viszont ha kitörlöd akkor kitörlöd azokból az animációkból is amelyekben az a kép szerepel. Vagy van a bal oldali menöben ilyen gombok, amelyiken van egy piros iksz, meg ha ráhuzod az egeret, kiírja fölé, hogy remove, azzal is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|