24 nov 15, 21:17:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 963198 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2310 Dátum: 08 ápr 24, 21:28:45 »

nem tudja valaki, hogy agaara oldalán sasoriL névvel illetett sasorival hogy lehet előhívni sandál kazekagét ?
Naplózva
Manda
Vendég
« Válasz #2311 Dátum: 08 ápr 25, 05:04:44 »

Asszem az entert lenyomodés lehet választani a sandaime meg 3valamien báb között
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2312 Dátum: 08 ápr 25, 11:50:17 »

Sajnos nem és akár mivel próbálkozok nem sikerül :s.
Naplózva
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
*

過去は無い 未来は無い。あるのは任務

« Válasz #2313 Dátum: 08 ápr 25, 11:59:47 »

Üdv. Nemtudna valaki adni, egy jó Sasorit? Láttam róla jóegypár részt, és kezd megtetszeni. De légyszíves na ezt, ami csak azt a 3-mat meg azt az eggyet tudja megidézni az enterrel. Meg keresek egy ideje egy jó Kidomarut (Szóljatok ha rosszul írom) aki elő tudja....öklendezni az íjjat. Köszönöm.
Naplózva

Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»

« Válasz #2314 Dátum: 08 ápr 25, 12:43:29 »

Üdv. Nemtudna valaki adni, egy jó Sasorit? Láttam róla jóegypár részt, és kezd megtetszeni. De légyszíves na ezt, ami csak azt a 3-mat meg azt az eggyet tudja megidézni az enterrel. Meg keresek egy ideje egy jó Kidomarut (Szóljatok ha rosszul írom) aki elő tudja....öklendezni az íjjat. Köszönöm.

, , ,
Naplózva
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
*

過去は無い 未来は無い。あるのは任務

« Válasz #2315 Dátum: 08 ápr 25, 13:28:22 »

Köszönöm. Mindet láttam már de lehet, hogy azaz biztos nemtudok egyikkel se semmit. Ez első Sasorinak, és az utolsó Kidomaru-nak megtudnád adni a kóbóit ?
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 13:28:53 írta UchihaKakashi » Naplózva

Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2316 Dátum: 08 ápr 25, 14:44:44 »

Hűt az első sasori kombói engem is érdekelnek, főleg az, hogy lehet sandaimét idézni.
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #2317 Dátum: 08 ápr 25, 14:50:19 »

Kérnék szépen egy rendes,csengős kint...nem olyan nyomikát Nevet
Naplózva
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2318 Dátum: 08 ápr 25, 15:38:59 »

Mindenki aki kérte a Sasori Kazekage előhívó kombóját annak csak ezt tudom mutatni  Szomorú (Fighter Factory-val néztem meg és nincs benne) - Ez a kép nem tudom h h lehet sztem ez nem ez a karakter vagy ez a Sasori csak béta és ez 1 kép az alfából  Gondolkozik )
Naplózva
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2319 Dátum: 08 ápr 25, 15:51:52 »

Igen erre gondoltam én is de ez nem jeleníti meg a cns eit ahol a spec atakok vannak(asszem, ha hülyeség elnézést)
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #2320 Dátum: 08 ápr 25, 16:41:51 »

Valaki tudna egy jó Kint és egy Shippudentes Nejit ?
Naplózva
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
*

過去は無い 未来は無い。あるのは任務

« Válasz #2321 Dátum: 08 ápr 25, 16:42:15 »

Ohh. Pedig jólenne, ha nem csak elesni meg tüzelni tudna. Olyan nincsen véletlenül?? Vagy egy jó Kidomaru aminek van íjja? Láttam már olyat, de csak videón. Az a mit linkeltél az az? És ha igen léci annakis a komóit. Amúgy itt egy jó Neji. Tud 62 ütést és hozzáadni egy 124-et. Tudja őket egymás után, és külün-külün is. Van khaitéje és amikor csinálja lehet vele mozogni. Egy kicsit gyorsítottam rajta, mert elég lassú volt. http://www.sendspace.com/file/3ch71r tess.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 16:57:08 írta UchihaKakashi » Naplózva

Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2322 Dátum: 08 ápr 25, 17:10:40 »

Ohh. Pedig jólenne, ha nem csak elesni meg tüzelni tudna. Olyan nincsen véletlenül?? Vagy egy jó Kidomaru aminek van íjja? Láttam már olyat, de csak videón. Az a mit linkeltél az az? És ha igen léci annakis a komóit. Amúgy itt egy jó Neji. Tud 62 ütést és hozzáadni egy 124-et. Tudja őket egymás után, és külün-külün is. Van khaitéje és amikor csinálja lehet vele mozogni. Egy kicsit gyorsítottam rajta, mert elég lassú volt. http://www.sendspace.com/file/3ch71r tess.

Sztem az az ... de sajnos a kombóit nemtom ...

Valaki tudna egy jó Kint és egy Shippudentes Nejit ?

Hát Kin-t csak ezt tudom adni (nem vmi jó)
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #2323 Dátum: 08 ápr 25, 17:12:24 »

Igen,ezt ismerem,de ez ultragagyi...Ha szerzek spritot,tud valaki csinálni belőle karit?
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2324 Dátum: 08 ápr 25, 17:17:30 »

Nem vagyok nagyon jártas a mugenekbe de valaki  tudna adni egy linket hogy honnan tudnám leszedni a shippuuden mugent (vagy a legújabbat ami van csak teljes legyen)visszaolvastam de nem találtam linket
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 153 154 [155] 156 157 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins