Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 08 ápr 24, 21:28:45 » |
|
nem tudja valaki, hogy agaara oldalán sasoriL névvel illetett sasorival hogy lehet előhívni sandál kazekagét ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manda
Vendég
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 08 ápr 25, 05:04:44 » |
|
Asszem az entert lenyomodés lehet választani a sandaime meg 3valamien báb között
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 08 ápr 25, 11:50:17 » |
|
Sajnos nem és akár mivel próbálkozok nem sikerül :s.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 08 ápr 25, 11:59:47 » |
|
Üdv. Nemtudna valaki adni, egy jó Sasorit? Láttam róla jóegypár részt, és kezd megtetszeni. De légyszíves na ezt, ami csak azt a 3-mat meg azt az eggyet tudja megidézni az enterrel. Meg keresek egy ideje egy jó Kidomarut (Szóljatok ha rosszul írom) aki elő tudja....öklendezni az íjjat. Köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 08 ápr 25, 12:43:29 » |
|
Üdv. Nemtudna valaki adni, egy jó Sasorit? Láttam róla jóegypár részt, és kezd megtetszeni. De légyszíves na ezt, ami csak azt a 3-mat meg azt az eggyet tudja megidézni az enterrel. Meg keresek egy ideje egy jó Kidomarut (Szóljatok ha rosszul írom) aki elő tudja....öklendezni az íjjat. Köszönöm.
, , ,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 08 ápr 25, 13:28:22 » |
|
Köszönöm. Mindet láttam már de lehet, hogy azaz biztos nemtudok egyikkel se semmit. Ez első Sasorinak, és az utolsó Kidomaru-nak megtudnád adni a kóbóit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 13:28:53 írta UchihaKakashi »
|
Naplózva
|
Tudom, hogy nincsen Uchiha Kakashi de nekem tetszik. Sok más helyen is így vagyok regisztrálva, és nem szakítom meg a sort.
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 08 ápr 25, 14:44:44 » |
|
Hűt az első sasori kombói engem is érdekelnek, főleg az, hogy lehet sandaimét idézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 08 ápr 25, 14:50:19 » |
|
Kérnék szépen egy rendes,csengős kint...nem olyan nyomikát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 08 ápr 25, 15:38:59 » |
|
Mindenki aki kérte a Sasori Kazekage előhívó kombóját annak csak ezt tudom mutatni (Fighter Factory-val néztem meg és nincs benne) - Ez a kép nem tudom h h lehet sztem ez nem ez a karakter vagy ez a Sasori csak béta és ez 1 kép az alfából )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 08 ápr 25, 15:51:52 » |
|
Igen erre gondoltam én is de ez nem jeleníti meg a cns eit ahol a spec atakok vannak(asszem, ha hülyeség elnézést)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 08 ápr 25, 16:41:51 » |
|
Valaki tudna egy jó Kint és egy Shippudentes Nejit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
UchihaKakashi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
過去は無い 未来は無い。あるのは任務
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 08 ápr 25, 16:42:15 » |
|
Ohh. Pedig jólenne, ha nem csak elesni meg tüzelni tudna. Olyan nincsen véletlenül?? Vagy egy jó Kidomaru aminek van íjja? Láttam már olyat, de csak videón. Az a mit linkeltél az az? És ha igen léci annakis a komóit. Amúgy itt egy jó Neji. Tud 62 ütést és hozzáadni egy 124-et. Tudja őket egymás után, és külün-külün is. Van khaitéje és amikor csinálja lehet vele mozogni. Egy kicsit gyorsítottam rajta, mert elég lassú volt. http://www.sendspace.com/file/3ch71r tess.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 16:57:08 írta UchihaKakashi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 08 ápr 25, 17:10:40 » |
|
Ohh. Pedig jólenne, ha nem csak elesni meg tüzelni tudna. Olyan nincsen véletlenül?? Vagy egy jó Kidomaru aminek van íjja? Láttam már olyat, de csak videón. Az a mit linkeltél az az? És ha igen léci annakis a komóit. Amúgy itt egy jó Neji. Tud 62 ütést és hozzáadni egy 124-et. Tudja őket egymás után, és külün-külün is. Van khaitéje és amikor csinálja lehet vele mozogni. Egy kicsit gyorsítottam rajta, mert elég lassú volt. http://www.sendspace.com/file/3ch71r tess. Sztem az az ... de sajnos a kombóit nemtom ... Valaki tudna egy jó Kint és egy Shippudentes Nejit Hát Kin-t csak ezt tudom adni (nem vmi jó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 08 ápr 25, 17:12:24 » |
|
Igen,ezt ismerem,de ez ultragagyi...Ha szerzek spritot,tud valaki csinálni belőle karit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 08 ápr 25, 17:17:30 » |
|
Nem vagyok nagyon jártas a mugenekbe de valaki tudna adni egy linket hogy honnan tudnám leszedni a shippuuden mugent (vagy a legújabbat ami van csak teljes legyen)visszaolvastam de nem találtam linket
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|