24 nov 15, 20:26:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 366
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MUGEN, ShugenDo, valamint további verekedős játékok és enginek.  (Megtekintve 962806 alkalommal)
0 Felhasználó és 96 vendég van a témában
Madara
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1620 Dátum: 08 márc 23, 15:34:47 »

Nem lehet h az a titka h le kell mennie az életének 100-ra?? Hmm? :'X
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1621 Dátum: 08 márc 23, 15:36:37 »

Nem semmi titka nincs.  Nevet Csak a megfelelő gombokat kell nyomni a megfelelő karinál, ennyi.  Nevet

Itt a kép is: Deidara Sasori megidézése
Naplózva
Akatsukifan
Gennin
*

« Válasz #1622 Dátum: 08 márc 23, 15:39:05 »

Nem semmi titka nincs.  Nevet Csak a megfelelő gombokat kell nyomni a megfelelő karinál, ennyi.
Igen? Akkor nekem miert nem sikerul?

Am jol jonne egy olyan Hidan, ami tudja, azt, hogy ilyen kor jelenik meg korulotte, aztan atvaltozik avva a fekete-csontvaz izeve. Tud valaki linket adni rola?
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 15:44:06 írta Sasori2121 » Naplózva

ネィーメトフ     クリスティアーン
Madara
Chuunin
*

« Válasz #1623 Dátum: 08 márc 23, 15:43:29 »

Ja ok bero akkor hülye vok Pojén de Shiro-sama elmondta h hogy lehet megnézni! de ha megkérdezitek?! de ha ő nem tudja akkor hézag van!
Naplózva
Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1624 Dátum: 08 márc 23, 15:44:45 »

akkor neki is állok már van hitsugayám vagy mi meg van még 1 kardos valaki a bleach-ből! csinálom már is!
De most egy antik sasukéval szolgálhatok !! már akinek antik Future sasuke de nam az ami a megszokiott! ez MÁS!
jól kidolgozott kicsi TENOR hangú az énekkarba is szerepel!XD tud fantasztikus Goukakyou no Dzsucut meg hosenka-----=----- no Dzsucut át tud alakulni tud 3-4 féle chidorit mi kell még?
Link:http://www.sendspace.com/file/1i38e5

-----
nem duplapost csak töröltem közülük - Cart

Ezt feltudná rakni valaki mégegyszer?

Köszi!
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 15:57:36 írta Ice007 » Naplózva

Madara
Chuunin
*

« Válasz #1625 Dátum: 08 márc 23, 15:50:49 »

Igen pillanat Nevet
===============(2 percel késöbb(two(2) minutes leater)
==========================================
akkor most egy antik sasukéval szolgálhatok !! már akinek antik Future sasuke de nam az ami a megszokiott! ez MÁS!
jól kidolgozott kicsi TENOR hangú az énekkarba is szerepel!XD tud fantasztikus Goukakyou no Dzsucut meg hosenka-----=----- no Dzsucut át tud alakulni tud 3-4 féle chidorit mi kell még?ja és Madamada felütés áramoskardal és hosenka no dzsucu!meg stb......!
link:http://rapidshare.com/files/101734793/FSasuke.rar.html
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 15:57:50 írta Madara » Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1626 Dátum: 08 márc 23, 16:57:46 »

Madara, amit belinkeltél Sasuke-t azzal hogy kell átváltozni?
Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1627 Dátum: 08 márc 23, 17:28:35 »

Azért , mert rosszul írta ... Bero options nyelven írd a kombókat Nevet Amúgy úgy emlékszem le+hára+b ( az az az a gomb ami az irányítás átállításnál b betűvel van jelölve (az irányítás után a 2.  ... ) )
Kiprobaltam, de igy se megy.

Sasori21 akkor 2 probléma lehet , az 1- ik , hogy rossz karival próbálod , 2. , hogy rosszul próbálod a kombinációt

Senki nem tud Pein - t ? Nincs kedvem csinálni ...

Nem hiszem el !!! Találtam 1 tök jó sima Temari - t ( ugyanazt tudja , mint a future ) és valami értelmiség berakott neki zenéket a támadásai alá amik elindulnak , ha hazsnálod .... Van 1 groove covarega vayg cascada és 1 japán ... Meg a h*lye a kunai dobást taijutsu - nak állította be Hmm... Tudna valaki segíteni ?
ő volna az :
http://www.4shared.com/file/26841211/bcf82643/TEMA.html
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 18:14:25 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1628 Dátum: 08 márc 23, 18:16:24 »

Shiro: azt a Naruto-t, amit belinkeltel, beraktam a jatekba, de, amikor elinditom a mugen-t, nincs benne >.<# Mit ronthattam el?

Nos öö az öhm, izé miután feltütlöttem, derült ki, hogy pont a rosszúl módosított common.cns-t raktam bele, szal ha el is tudod indítani, akkor lefagy.

az semmi nekem 9 sor és 11 helyvan teli a karikkal szóval nekem több van. muha ha haha ha Ördögi Ördögi

csak 99 kari, nálam van vagy 300, igaz, hogy van amelyik 3x megvan, de akkor is Nevet

Én se szoktam belerakni legyőzhetelen karikat, csak egyszer beleraktam Tobit és alig megy le az élete
Melyek azok a legyőzhetetlen karik, főleg az a Tobi, mert a tegnapi Deidara leverése után ég bennem a harci szellem. Ördögi

Gangstakun: pontosan mit kéne azon a temarin módosítani, szerintem egész jó.
ja és mondjál valami gyenge karit ADeidara ellen.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 18:19:12 írta Shiro » Naplózva

Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1629 Dátum: 08 márc 23, 19:28:27 »

Shiro  - sama azt szertném rjata módosítai , hoyg ne énekeljen ... és a taidzsutcuját meg 1 másik kunai  - t berakni neki ...
Az ADeidara ellen javaslom az Agaara - t úgy , hjogy 5000 - re állítod az életét  Nevet Meg a Kyuubi Naruto - t 400 - es élettel ...

Ja  és ezt a sauke - t szeretném módosítani 1 kicsit :
http://www.sendspace.com/file/t2c7ri
Csak annyit szeretnék neki berakni , hoyg chakra töltés és 1 daemon shuriken - t .... Ezt hogyan tehetném meg ? Ja és ennek a sasukenek van olyan kepessége , hogy , ha nincs chakra - ja és csinálni akarsz vele chidori - t akkor átmegy cs1-  be ,de 2 az már sajna nicnsen és ilyenkor már nem tudtam vele chidori - t ... Ja me gakkor is átmegy , ha nem trainig be megnyomod vele a start - ot ...

Ja és lehet , hogy rosszat linkeltem be >.<# Ha a fején tud pörögni a le+b - vel akkor ez az , de  , ha nem akkor szóljanak kérem ...

ja és Shiro - sama tudok -e valamenyit segíteni a hozzáémhasonló analfabétáknak készülő mugenes oldallal kapcsoltaban ami az aláírásodban van ?  Hümm-hümm

Ja és a sauke tud ilyen cs módban az x - el  nagyon vagány tájjutsu  -t .... Meg eleht  , hoyg ez a cs mód és a start - os különbözik ja és nekem akkor jön be így a cs , ha előtte nyomok 1 sissirendan - t ... És még , hogy , ha vaalki berak neki 1 chakra töltést és föltölti akkor az se baj , de jó lenne akkor , ha vagy a le+j - re tenné és vagy a j+k  - ra ... Ja és végső notice az Adeidara csakra töltése lenne a legjobb ... Bocs a szerk. - ért és a zaklatásért ....
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 19:33:58 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1630 Dátum: 08 márc 23, 20:01:33 »

Nekem nem csinálja a cs chidorit.  Neeem
Naplózva

misi94
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1631 Dátum: 08 márc 23, 20:11:02 »

valaki le tudná írni annak a saskénak a kombóit amit madara (((kakashi10))) belinkelt?
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1632 Dátum: 08 márc 23, 20:11:54 »

ja igen elfelejtettem , hogy ezt is szeretem unlock - olni ... Szóval , hogy a cs is tudjon chirdori - t ... Megtudnád oldani Shiro - sama ? Vagy elmagyarázni , hogy hogyan kell   ? Úgy emléxem meg van az sff - ben a cs chidori ... Csak akkor mitvéő legyek , hogy használható legyen ?  Hmm?

pár perec és kitanulményozom misi aztán majd szerk., - ben megírom ...

na jó nem akarok új kommentet írni ...

Sasuke and ...
a le+előre ... az úgy néz ki , hogy táamd a kardjával ami villámlik ? Mert az nálam le+kardozás ...

le+előre+rúgás = sasuke rendan 
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 20:30:33 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag

Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1633 Dátum: 08 márc 23, 20:20:24 »

le+előre+s=chidori
le+s=óriás tűzgolyó
start=sharingan
ugrás+le+s=hosenkana jutsu
le+előre+le+előre+le+előre+azzal amelyikkel kardozik=kardozás+hosemkana
lehet hogy nem az s betű, bróbáld meg trainig módba az összes ütésgombal
nekem a 2007 pc mugen van meg
Naplózva

botiplay
Újonc
*

« Válasz #1634 Dátum: 08 márc 23, 20:55:02 »

Itachi mikor lessz kész a mugened? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 366
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins