Shiro - sama azt szertném rjata módosítai , hoyg ne énekeljen ... és a taidzsutcuját meg 1 másik kunai - t berakni neki ...
Az ADeidara ellen javaslom az Agaara - t úgy , hjogy 5000 - re állítod az életét
Meg a Kyuubi Naruto - t 400 - es élettel ...
Ja és ezt a sauke - t szeretném módosítani 1 kicsit :
http://www.sendspace.com/file/t2c7riCsak annyit szeretnék neki berakni , hoyg chakra töltés és 1 daemon shuriken - t .... Ezt hogyan tehetném meg ? Ja és ennek a sasukenek van olyan kepessége , hogy , ha nincs chakra - ja és csinálni akarsz vele chidori - t akkor átmegy cs1- be ,de 2 az már sajna nicnsen és ilyenkor már nem tudtam vele chidori - t ... Ja me gakkor is átmegy , ha nem trainig be megnyomod vele a start - ot ...
Ja és lehet , hogy rosszat linkeltem be
Ha a fején tud pörögni a le+b - vel akkor ez az , de , ha nem akkor szóljanak kérem ...
ja és Shiro - sama tudok -e valamenyit segíteni a hozzáémhasonló analfabétáknak készülő mugenes oldallal kapcsoltaban ami az aláírásodban van ?
Ja és a sauke tud ilyen cs módban az x - el nagyon vagány tájjutsu -t .... Meg eleht , hoyg ez a cs mód és a start - os különbözik ja és nekem akkor jön be így a cs , ha előtte nyomok 1 sissirendan - t ... És még , hogy , ha vaalki berak neki 1 chakra töltést és föltölti akkor az se baj , de jó lenne akkor , ha vagy a le+j - re tenné és vagy a j+k - ra ... Ja és végső notice az Adeidara csakra töltése lenne a legjobb ... Bocs a szerk. - ért és a zaklatásért ....