Chakra
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 máj 12, 20:13:31 » |
|
Ne válaszoljon neki senki. Majd szépen visszaolvas. Ha lwgalább 5x nem volt eddig elírva, akkor 1x sem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
HUNTER
Vendég
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 máj 12, 20:16:39 » |
|
bocs én hibám visszakeresem :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 máj 12, 20:24:10 » |
|
Nekem mindegyik FWA nagyon tetszett, és akárhányszor megnézem órákig röhögök rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 jún 03, 16:17:27 » |
|
szerintem a voldemortos poén volt az egyik legjobb tíz percig fuldokoltam a röhöéstől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 jún 14, 10:33:19 » |
|
Nekem a kedvenc részem a szülői értekezlet amikor itachi van soron!Hát azon annyit röhögtem!Amugy régebben találtam egy olyat ahol szinkronosak voltak az FWA-k!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 jún 14, 22:46:01 » |
|
hát nekem naon bejn ezek a vidik nekem itachi és crispy tetszik benne a legjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 jún 24, 19:53:48 » |
|
Crispy a legjob ... dehogy még a fülére van húzva a gyűrű...fél óráig röhögtemXD
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 jún 24, 21:22:36 » |
|
én már vagy egy éve idézgetek a haverjaimmal belőle.: Tudjátok? "Csak körülnéz"'
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Cervantes
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 jún 24, 22:34:20 » |
|
Imádom ezt a sorozatot! Az első két rész még nem volt valami jó, de a harmadiktól egyre jobb-és jobb lett A meghalgatások, a szülői értekezlet, az egyenruha istenem. Kisame faterja pedig...uff hát az kegyetlen :DDD
|
|
|
Naplózva
|
dinkavilla.blog.hu
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 jún 25, 21:05:40 » |
|
Moderátor: Áthelyezve a Kiegészítő extrák > AMV-k, Flash-ek és egyéb animációk témába. Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 25, 21:10:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 jún 27, 13:30:42 » |
|
nekem a bűnügyi izéé IS a kedvencem Ahogy Itachi másol.xD Am amikor az egészet először láttam elkezdrem úgy röhögni XDXD Mamám benyit.. nem nézhetett hülyének..xD de azért crispy rulez..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukekun17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke Shippuuden
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 jún 27, 13:45:35 » |
|
Ja az nekem is nagyon tetszett amikor Itachi másolja lefelé a lemezt asszem lemez volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 jún 27, 14:02:40 » |
|
Aham.. 100%-nál már a mangakyou sharingan volt xD. Utána meg "ráégette" a többi lemezre a tartalmát..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaffry
Vendég
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 jún 27, 15:12:47 » |
|
szerintem a legjobb poén az volt, amikor Deidarának leszakadt a karja, és az Akatsukisok azzal szivattak, hogy azokkal a szájakkal se lesz több ... ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 27, 15:13:58 írta Jaffry »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 jún 27, 15:31:44 » |
|
A vak Itachi nagyon nagy. "Menj nyugodtan be, fotocellás ajtó van" erre bumm a falnak, na azon fél órát röhögtem. A bűnlista nagyon kemény!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|