Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4230 Dátum: 14 okt 31, 15:04:00 » |
|
És miért nevezi el valaki a halát egy nemi betegségről. Lehet ez a hal szexel került át az emberre, úgy mint az AIDS a néger x majom kombóval? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4231 Dátum: 14 okt 31, 17:07:13 » |
|
B.szok én a halakra csak a románokat vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4232 Dátum: 14 okt 31, 17:15:32 » |
|
Aes látod ebben van valami. xD Mai világban már ki tudja... Bár a Tripper jobban hangzik halnévnek mint a Madrid, még annak se jó szerencsétlen. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4233 Dátum: 14 nov 14, 09:09:06 » |
|
 Kíváncsian várom, hogy vajon mi lesz a vége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 14, 09:13:12 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4234 Dátum: 14 nov 14, 22:49:32 » |
|
Na, csak meg lett a dolog, kínnal kiszenvedett győzelem volt, de megérdemeltük. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4235 Dátum: 14 nov 16, 23:02:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 16, 23:03:43 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
DaVinciBoy
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
.:Just Win Baby:.
|
 |
« Válasz #4236 Dátum: 14 dec 06, 19:48:14 » |
|
Sajnos, mint Raiders drukker azt biztosan állíthatom, hogy nem a tudásukban. Bár Carrnak 2 lehetősége van, vagy saját erejéből lesz jó irányító, ami nem lesz könnyű, vagy szuperszóníkus sebességgel elbukik, mint sok sorstársa, ugyanis Schaubra nem számíthat.
Bár személy szerint inkább döntök mellette, mint Schaub mellett.
Manningről meg annyit, hogy az ő sikereihez elengedhetetlen a támadófal és a jó elkapók. Ezt sokan elfelejtik.
|
|
|
Naplózva
|
 National Football League 
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4238 Dátum: 14 dec 09, 19:15:59 » |
|
Én is örültem nagyon. Pedig igazából már tökre feladtam.  Mostanra lelkileg már kb. fel is készültem, hogy bejelentik a távozását, és helyette hoznak majd megint valami nemzetközi szaktekintélyt Mennyei öreg rókát rengeteg proliliszenszel, izé proliszenszel, Véber nagyúr vagy hasonló személyében, szóval a lényeg a Pinyő vonal megtartása. xD Ehhez képest nagy a megkönnyebbülés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4239 Dátum: 14 dec 09, 19:25:49 » |
|
Ebből látszik, hogy idén előbb van Karácsony. : D Csak ne az legyen, hogy ha tegyük fel kikap a csapat megy majd az anyázás. (Bár úgyis ez lesz.) De ne legyen igazam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #4240 Dátum: 15 márc 01, 22:03:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 01, 22:11:26 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4241 Dátum: 15 ápr 08, 21:44:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4242 Dátum: 15 ápr 09, 01:44:34 » |
|
Úgy szeretem, hogy ilyen diplomatikusan és neutrálisan tudsz írni egyes személyekről. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4243 Dátum: 15 ápr 09, 14:21:02 » |
|
Mi lehet az oka, hogy hogy egyre kevesebben járnak mérkőzésekre? – Egyrészt a színvonal miatt.Igen, biztos. Ezzel a mondattal már mosolyt csalt az arcomra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4244 Dátum: 15 ápr 09, 14:23:49 » |
|
Úgy szeretem, hogy ilyen diplomatikusan és neutrálisan tudsz írni egyes személyekről.  Milyen személyekről? Itt a kubatov nevű állatfaj egyetlen eddig megfigyelt példányáról írtam.  Ja, Vera nagyon tud handabandázni ez a hülye.  Közben meg szar az egész, tényleg minősíthetetlen már. Pont apámmal beszéltük nem rég, hogy régen is sírtunk már, hogy mekkora szar a focink, de ezt a mostani szintet még el se tudtuk volna képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|