Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4215 Dátum: 14 okt 11, 20:34:06 » |
|
Azért jó látni hogy fradi-újpest együtt is tud dolgozni ha kell.  Erről már az MTV székház is mesélhetne.  Tényleg jó ez a kép.  De, Vera, kell  Amúgy láttam már. Basszus, annyira kellett ez most, végre valami. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4217 Dátum: 14 okt 11, 21:11:54 » |
|
Az a román alkotmány első sora, vagy mi. És igen, kb. így szólt. Azt a drapit kellett volna a magyar ultráknak beszerezni, juthatna belőle egy darab minden nagyobb klub táborához. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4218 Dátum: 14 okt 12, 09:23:57 » |
|
Itt a gól.   Ez pedig lehetne egy társadalomkritika is akár, hiszen kitűnően látszik ebből hogy elhitte a gyerek hogy nem nyerhetünk, hogy eleve úgy áll neki hogy veszíteni fog. Végre nem hittük el meg is lett az eredménye. Ez az elért döntetlen majd a finnek ellen fog igazán kibontakozni, ha ott tudunk eredményt elérni akkor jó az irány ha nem, akkor akkor.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4220 Dátum: 14 okt 13, 15:53:16 » |
|
Rájöttem, Dárdainak már maga a hangszíne is olyan megnyugtató, hogy az ember már attól elhiszi, hogy nyerni fogunk. http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/feroeri-magyar-a-villanyszerelo-es-az-ovo-bacsi-is-keszul-ellenunk-2369603Ezeket a cikkeket meg olyan jó olvasni, hiába hülyeség, nem egy olyan meccs előtt láttam ilyet amit nagyon kicsi országok ellen játszott a válogatott. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4222 Dátum: 14 okt 14, 16:24:11 » |
|
A zártkapu biztos, a PONTLEVONÁS valószínű! Mint köztudott a román biztonságiak és rendőrség 15-20 percig nyugodtan hagyták, hogy a magyar szurkolókat petárdákkal, rakétákkal dobálják a román szurkolók. Aztán hirtelen berontottak és nyakra-főre brutálisan ütni kezdték saját szurkolóikat. Újságíró forrásunktól megtudtuk, hogy ez azért volt, mert a meccs német UEFA ellenőre jelezte a román szövetség embereinek, hogy amennyiben nem vetnek véget a botrányos viselkedésnek lefújják a mérkőzést és 0:3-as magyar győzelemmel "írják jóvá" a meccset. Ilyen eset nem is olyan régen történt egy bizonyos Olaszország-Szerbia Eb-selejtezőn 2010-ben, pont hasonló okokból bár ott a vendégszurkolók miatt. Forrásunk hozzátette, hogy a zárt kapu száz százalék a románok számára, de szinte biztos, hogy nem ússzák meg ennyivel keleti szomszédaink, hanem PONTLEVONÁST is kapni fognak, mert többszörös visszaesők! A meccs német UEFA ellenőre, Michael Kuchenbecker volt, aki korábban dortmundi rendőrparancsokként is tevékenykedett, és híres arról, hogy szigorúan ítéli meg a látottakat, valamint nem hagyja magát befolyásolni a külső véleményektől. (forrás: magyar labdarúgó válogatott facebook oldal) Baszok én rá, csak pontlevonás oda-vissza. Nagyon nem jött össze a kecskéseknek ez a mostani kör. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4223 Dátum: 14 okt 14, 16:53:51 » |
|
Aki ilyen balfasz mint ők, meg is érdemlik. Mondjuk amúgy is de az már mellékes.
Kíváncsi leszek a mai eredményre. Jó lenne nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4224 Dátum: 14 okt 23, 13:41:15 » |
|
http://9gag.com/gag/a5N1nMVMekkora. Mondjuk az ilyennek pirosat adnék undorító a színészkedés, mondom ezt úgy, hogy dzsudzsi is alibi esésből kapta a szabadrúgást, de amikor fetrengenek mellé egy sort az gusztustalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4225 Dátum: 14 okt 23, 16:11:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tubatibi
Újonc
Nem elérhető
Emperor
|
 |
« Válasz #4227 Dátum: 14 okt 31, 14:58:12 » |
|
Hala Madrid! Ki van még ezzel így ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4228 Dátum: 14 okt 31, 14:59:24 » |
|
Kinek a halát hívják Madridnak? Elég béna egy halnév ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4229 Dátum: 14 okt 31, 15:02:34 » |
|
Mi az a Madrid? Valami új nemibetegség? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|