Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3735 Dátum: 14 feb 23, 15:52:35 » |
|
Foci témában kommentelsz? Ne lepődj meg, ha beszólnak. Végülis mi a 10 millió szövetségi kapitány (na meg jogász és közgazdász xd) országa vagyunk, itt MKO.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3736 Dátum: 14 feb 23, 15:55:32 » |
|
Szoktam alapból,sőt még külföldihez is,de eddig nem volt ilyen,ezért lepődtem meg... bár mit várok tőlük? Egyszer csak előbújik a szög a zsákból.  (És az a szép,hogy aki még írt alám,ugyanúgy az én álláspontomat támogatta. Úgyhogy nyugodt maradhat a lelkem.  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 15:57:10 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3737 Dátum: 14 feb 23, 15:57:35 » |
|
Na, de várjuk ki a végét, az első meccsen úgyis kiderül, hogy tényleg történt e előrelépés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #3739 Dátum: 14 feb 23, 18:00:53 » |
|
A Zagrebnek savanyú a szőlő, ahogy látom. Hát ez van, úgy gondolták, ők is élnek az utolsó szalmaszállal, az már más lapra tartozik, hogy amúgy ezzel csak magukat járatták le, illetve az ukránokat húzták fel. 
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3740 Dátum: 14 feb 23, 20:33:41 » |
|
Amúgy Pintérrel két opciót tudok elképzelni... vagy csodát tesz vagy leégünk nem kicsit. A személyisége olyan amilyen egy válogatott edzőtől elvárható. Viszont a tudásában valamiért nem bízom. Nála nem lesz olyan, hogy alibiből elleszel a pályán. A lelküket kifogják szakítani a testükből a játékosok. A taktikával viszont egyáltalán nem érzek így:D Ott lesz a buktató:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
georgee12
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3741 Dátum: 14 feb 24, 21:45:36 » |
|
Ilyen szempontból viszont nem rosszak az ellenfeleink. Nem éppen olyan csapatok, akik focizni akarnak hanem inkább csak rombolni, ahhoz meg sok ész nem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3742 Dátum: 14 márc 02, 18:51:55 » |
|
DVTK - DVSC
elég gyenge meccsek voltak ezen a héten, remélem a finálé érdekesebb lesz.
ahogy leírtam vezet a loki
ahogy leírtam hogy vezet a loki, máris 1-1 FAF
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 18:53:46 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3743 Dátum: 14 márc 02, 19:35:07 » |
|
Azért a Fradi-Győr se volt semmi,főleg ez a mezváltogatás,biszem-b@szomban nem lát ilyet az ember. Lipták meg megfordult,nesze piros... mik vannak itt kéremszépen.  A többi meccs meg szóra se érdemes. (Tegnap meg a Veszprém-Szeged kézimeccs miatt majdnem lekéstem a vonatomat,de megérte kivárni a végét. *-*)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 02, 19:39:00 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3744 Dátum: 14 márc 05, 21:50:04 » |
|
Jah hogy most volt válogatott meccs. xDD
"A kapitány szerint jó, hogy már most kijöttek a hibák. Pozitív szemléletet kér mindenkitől."
No komment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3745 Dátum: 14 márc 06, 08:49:36 » |
|
 Jó oké, lehet még korai ez az egész, de... Rudolf meg azért szépen "lekezelte" a labdát, ahogy azt jónéhány napilap oly' velősen megfogalmazta. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 06, 09:00:06 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3746 Dátum: 14 márc 06, 09:53:18 » |
|
Megy nekünk ez a foci nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3747 Dátum: 14 márc 07, 13:39:52 » |
|
Új fejezet kezdődik a magyar foci történelemben! Nemsokára fordul a kocka! Andorra fog megverni 2-0-ra 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3748 Dátum: 14 márc 07, 23:10:49 » |
|
Na, holnap Újpesti Cigányok vs Kaposvári Rákóczi mennyi meccsen fogok részt venni. Ez jó móka lesz, azt hiszem minőségi futballra lehet számítani. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #3749 Dátum: 14 márc 08, 18:30:19 » |
|
Vezet az Újpest, úgy néz ki többet nem fogsz menni.  Hajrá Újpest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|