Van Persie első találatában is vastagon benne volt. Jól volt helyezve, de nem volt erő benne, így lett volna idő odaérni rá , csak ugyebár vonalon helyezkedett a kapus és nem mert elrugaszkodni a kapufa miatt. Egy lépéssel előrébb helyezkedik, akkor védhette volna. Persze most úgy elmondom, akkor biztos védtem volna, de nem, nem biztos, hogy védtem volna, de nem is én vagyok a profi labdarúgó.

2. és 3. gólról nem tehetett Korcsmár tehetett.
Van Persie a 4. gólt a rövid felsőbe fejelte, oda, ahol helyezkedett Bogdán. Illett volna kiszedni és nem egy pózer ugrást végrehajtani egyhelyben. Nem is beszélhetünk ellentétes irányú reflex visszaugrásról, mivel Bogdán megállt a fejelés előtt és a fejelő mozdulat után ugrott egyet...
5. gól ismét nem az ő sara volt, hanem azé, aki hagyta, hogy a 160 centis Robben elfejelje a labdát...

6. gólnál sem tehetett semmiről, Devecseri tökéletesen bólintott a hálóba.
7. gól, megpattanő volt, itt ellentétes volt a mozgásával a labda mozgása, erről nem tehetett.
8. gól jól volt helyezve, de nézzük meg Bogdán mozgását, a kapu közepéből indúlva egy lépés és feladja. Védhető lett volna, mivel nem a kapu végéből kellett neki repülnie a labdáért, hanem középről. Megint lehet mondani, hogy ez is bekapható gólok egyike, de ez azért szerintem a hárítható lövések közé tartozott.
Mérkőzés folyamán tény, hogy voltak még fontos hárításai Bogdánnak. Igaz a kritikus az események hevében tényleg túlzóak, de messze nem beszélhetünk arról sem, hogy nem voltak hibái.
Micsudi: Ahh Manning... xD Túl tökéletes. Szegény Romot sajnáltam, ő most megállíthatta volna a Broncost. Jacksonville semmit nem fog tudni csinálni a Denverrel. Pedig most el lehetne kapni a brigádot, a védelemben sok a sérült. Drew Brees vezette Saints viszont tényleg szimpatikus játékot nyújt. Meg Breest eleve kedvelem, mert nehéz volt neki, hogy a nagy sérülését követően kidobták San Diegoból. Ha nyerne most gyűrűt, akkor annak én örülnék speciel. A Giants 0-6-jánál már csak Eli 15 interceptione meglepőbb. Chiefs meglepetés ezzel a szerepléssel, főleg az elmúlt évek gyenge szereplésével, a tavalyi 2-14-gyel.

Jó lenne látni a play-offban őket. Az biztos, hogy érdekes szezon lesz. Az az NFC North is érdekes alakul, nem tartom lehetetlennek, hogy a Packers nem játszik play-offot.
Amúgy én kimondottan nem szurkolok senkinek. A látványos defense játékot szeretem a legjobban, de ez kihalásra van ítélve a sok szabály hozással. Igaz, meglehet érteni a sérülések miatt. De ez a sisak a sisakkal nagyon hülye szabály, szankcionálásán meg nem lehet eligazodni.