Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3285 Dátum: 12 aug 24, 23:14:30 » |
|
Nem tudom, de én keménysportnak tartom a golfot, mert iszonyat összetett mozgása van és jelentős fizikai erőt igényel. Én megértem hogy valakinek nem tetszik, csak azt nem birom, mikor valaki ki sem próbálta és azt mondja nem sport 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3286 Dátum: 12 aug 24, 23:28:03 » |
|
Kocsmában is nagyon nehéz azt mondani, hogy "köszönöm szépen, eleget ittam", mégsem sport.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3287 Dátum: 12 aug 25, 08:27:50 » |
|
Ha a krikett is sport, akkor a golf is bőven az... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3288 Dátum: 12 aug 25, 11:29:46 » |
|
Szerintem a golf sport, a darts is sport, a lövészet is sport, de a sakk és a póker nem. Azok játékok. Ennyi erővel az amőba vagy dáma is egy sport. A sport az főleg fizikai tevékenység, ügyesség, erősség határozza meg ki jó benne, ki nem; nem pedig a logika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3289 Dátum: 12 aug 25, 13:42:17 » |
|
Sakk is igényel fizikai tevékenységet. Lassú bábu mozgatás után olyat csapnak arra az órára, hogy majdnem kiugrik az ember a bőréből.  Már-már küzdősport... x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3290 Dátum: 12 aug 25, 15:17:29 » |
|
Az, hogy létezel az is fizikai tevékenység. Fenntartani a légzést, vérkeringést stb energiaigényes 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3291 Dátum: 12 aug 30, 00:17:04 » |
|
Az én kedvenc sportom a fedett pályás távolbanézés  A sakkot sose értettem miért sport, de a lövészetet sem.. jó van ahol tartják is a fegyvert, de amikor egy állványon van, "csak" célozni kell, és lőni.. kemény sport lehet.. ez szerintem inkább csak kombóba sport, pontosabban az a másik valami ami mellett lövöldöznek is  pl.: sífutás.. A mini golf persze csak játék, de egy rendes golfpályán hány kmre kell megküldeni azt a kis golyót? Még sose voltam rendes pályán, de gondolom nem kis erő kell, hogy átrepítsd a pályán :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3292 Dátum: 12 aug 30, 09:04:26 » |
|
Köszönöm  , valaki megértette. Ha a sakkot nézzük az inkább szellemi sport mintsem igazi  De szerintem a sportoknak külön fokozatai vannak, hogy mi a megterhelő és mi nem az. Én erőnléti eddzésnek hosszútávfutok ami keményebb mint a golf szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3293 Dátum: 12 aug 30, 10:49:42 » |
|
Hosszútávfutás..ez az a szó annyira messze áll tőlem.  Én már kemény 2 körbe belehalok.  De síelni nagyon szeretek.  Csak már régen voltunk..  /
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3294 Dátum: 12 aug 30, 11:19:33 » |
|
Madridé a Szuper Kupa. Gratula...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3295 Dátum: 12 aug 30, 11:52:06 » |
|
Örüljenek csak, ezt most osszák be egy darabig, mert mást nem igen nyernek ebben a szezonban. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 13:46:26 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3296 Dátum: 12 aug 30, 12:29:46 » |
|
Azért az ritka, hogy az európa liga győztes megveri a bajnokok ligája győztest, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #3297 Dátum: 12 aug 30, 13:17:28 » |
|
Sakk nem sport, megnéznélek hogy ki lennél fáradva 10-12órás ezdés után ahol csak gondolkodnod és megjegyezned kell, vagy 6órás partit végigkoncentrálni 5perces levegő vétel szünetekkel amikor kapsz levegőt nem úgy mint a zsúfolt teremben. Ha voltál már három tanórányi matek előadáson, vedd hatványon és az csak egy parti a versenyen  Ugyan úgy kell hozzá a kondi, elhízott senkik nem vihetik sokra, kell tehetség adottság, jó fizikum, szerencse is.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3298 Dátum: 12 aug 30, 13:40:00 » |
|
Azért az ritka, hogy az európa liga győztes megveri a bajnokok ligája győztest, nem?
Egyáltalán nem ritka, sőt! Amióta Bajnokok Ligája név alatt szerepel a sorozat, azóta a szuper kupán 11x nyertek a másodlagos európai sorozat győztesei. Remélem ezt a számot 12-re tornázza az Atléticó! Atléticónak már van tapasztalata a Szuper Kupa megszerzésében... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3299 Dátum: 12 aug 31, 21:55:09 » |
|
Kár, hogy az Atléticó már az első félidőben tönkreverte az FC Abramovicsot. x'D Falcao pedig megéri az 50m Eurót, amit a transfermarkt.de saccol. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|