Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3270 Dátum: 12 aug 11, 21:41:18 » |
|
Számomra még egy jó hír a mai napon: 8 hónap után ma visszatért a pályára David Villa a Bukarest elleni meccs 73. percében 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3271 Dátum: 12 aug 11, 21:46:35 » |
|
Ennek nem csak te örülsz innen.  Visca el Barca!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3272 Dátum: 12 aug 11, 22:02:28 » |
|
Észak-Koreában a diktátor halála óta azért enyhülhetett az efféle nyomás. De való igaz, veszélyes lehetett néhány éve sportolni.  Az Öttusát figyelemmel követtem, azért a kínai elég jól lőtt. Ha jobb az állóképessége olimpiai bajnok lett volna.  A bronz pedig szép volt, a másik magyar viszont sajnos nagyon visszacsúszott. De valami , valamiért, örülök az éremnek. Villa pedig remélem idén kap lehetőséget becsülettel és Pedro padozik. Én tuti megőrülök, ha Villa padon ragadna meg, most, hogy felépült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3273 Dátum: 12 aug 11, 22:06:33 » |
|
Nagy parasztság lenne azért kispadoztatni. Szerintem benne lesz a kezdőben, ha nem is azonnal, de hamarosan. Az öttusa bronz nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3274 Dátum: 12 aug 11, 22:39:28 » |
|
ez a 4*100 férfi döntő  Jamaica olyan 3 hely környékén 3. embernek jött Blake 4. nek Bolt és behoznak egy világcsucsot  de az amerikai váltó tisztességgel helyállt beállította a régi világcsucsot de kevés volt.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #3275 Dátum: 12 aug 11, 23:03:50 » |
|
Számomra még egy jó hír a mai napon: 8 hónap után ma visszatért a pályára David Villa a Bukarest elleni meccs 73. percében  Ne itt éld ki katalán perverzióidat. Olimpia: több érmünk nem lesz de ez is rohadtnagy teljesítmény Azért a kéziseknek szurkolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #3276 Dátum: 12 aug 11, 23:37:43 » |
|
Szerintem is nagyszerű teljesítményt nyújtottunk. Pingpong pöpec volt az Olin, meg a tornászokon is jól szórakoztam, megérte nézni jó pár eseményt belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3277 Dátum: 12 aug 12, 11:22:08 » |
|
Ezen majdnem beszartam a röhögéstől! X'D Zárszóként az Olimpiához: Jók voltak a magyar sportolók, és Kína "leszereplése" számomra nagy meglepetés volt és USA fantasztikus teljesítménye is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 22:41:50 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3278 Dátum: 12 aug 18, 15:06:26 » |
|
Végre elkezdődnek a 12/13 as szezonok  vártam már ezt a hétvégét még nincs vége de egy eléggé csendes átigazolási időszak volt az idei. Kíváncsi leszek RvP mit mutat a united szineiben érdekel hogy mit alakit a Juve meg természetesen nagy reményekkel várom a Barca idei szereplését is  jó kis szezon lesz ez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3279 Dátum: 12 aug 18, 15:26:44 » |
|
Igen az lesz  am figyi, mondanátok véleményeket a golfról? Mert én golfozom és mindenki leszólja. Kiváncsi vagyok ti mit szóltok 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #3280 Dátum: 12 aug 18, 16:38:54 » |
|
Én mindig is elmentem volna golfozni de nekem is azt mondják, hogy húú golf az az öregek sportja. majd egyszer elmegyek.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3281 Dátum: 12 aug 24, 14:46:26 » |
|
Ez mondjuk érdekes, hogy a golfról mindenkinek az jut eszébe, hogy gazdag középkorú vagy öreg üzletemberek játszák  pedig én is kipróbálnám, egyszer minifolfoztam és az nagyon tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3282 Dátum: 12 aug 24, 17:12:51 » |
|
Párszor minigolfoztam, de a normális még kimaradt.
Az egyetlen problémám vele csupán az, hogy "sportnak" titulálják - mint a sakkot, a dartsot és a pokert -, pedig sima "játéknak" teljesen korrekt lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Autine
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3283 Dátum: 12 aug 24, 17:34:35 » |
|
Én kipróbáltam a golfot,hát mit is mondjak,nem fogott meg...Annyira nem élvezetes mint a "rendes sportok".Inkább taktikázós,és célozz/üss jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3284 Dátum: 12 aug 24, 22:23:54 » |
|
na tul vagyunk az elsp classicon 3:2 es győzelem nem rossz de ha nincs V.V. hibáka akkor 4:1 mert benne volt a barca játékába a gól. Nem tetszik hogy a sok kis divatmajom már váltaná le Victort itt látszik ki a rendes szurkoló  megérdemli a bizalmat nem csak a hibáját kellene megjegyezni hanem ezeket is:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|