gman
|
 |
« Válasz #3240 Dátum: 12 aug 08, 11:06:23 » |
|
De, Lina, az is biztos.  Tegnap meg volt egy ezüst bírkózásból. Bár ott is volt némi bírói részlehajlás a koreai felé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3241 Dátum: 12 aug 08, 11:11:14 » |
|
Jaj köszönöm, akkor csupa jó hír, leszámítva azt a bundagyanús dolgot gman, de azért örülök és gratulálok mindegyikőjüknek. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3242 Dátum: 12 aug 08, 11:40:53 » |
|
Akkor jó  Tényleg az ezüstérmes elődöntőjét pont láttam a Veszprémi plázában 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3243 Dátum: 12 aug 08, 14:06:08 » |
|
csodálatos a mai nap  a fiuk kettesben nyertek egy aranyat a lányok pedig négyesben tegnap birkózó ezüst a vizilabdás lányok pedig kikaptak és bronzmeccset játszanak a kézisek pedig elképesztő nagy meccsen nyertek és a 4 között vannak  14 másodpercel a rendes játékidő vége előtt Fazekas büntetőt fogott 3 másodpercel a vége előtt kiegyenlitettünk utána első 2*5 perces hosszabbítás ugy ért véget hogy Nagy Laci szétlőtte a lécet a második 2*5 perces hosszabbításban pedig megnyertük  teljes örömmámor volt  és most tudom hogy sokan nem szeretik de Nagy Laci ma a 9 góljával és azzal hogy a döntő helyzetekben a hosszabbításban odatette magát és a hátán vitte a csapatot Fazekassal az elképesztő volt  minden gratulációm a fiuknak 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 08, 14:17:54 írta Gery0704 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3244 Dátum: 12 aug 08, 14:07:58 » |
|
Birkózó ezüst de osztom az örömöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3245 Dátum: 12 aug 08, 14:18:38 » |
|
tényleg elirtam  ennyi gondunk legyen hogy annyiszor kell az aranyat irni hogy már az jön megszokásból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #3246 Dátum: 12 aug 09, 10:22:46 » |
|
Hát sajna a vízilabdás fiúk kikaptak és nem jutottak tovább, de reméljük az 5. hely meglesz 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3247 Dátum: 12 aug 09, 10:23:24 » |
|
A goblinkának mondom, kajakból megint van egy arany, meg két ezüst.  Tegnap kilencedikek voltunk, mehetünk még feljebb?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 09, 10:44:12 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3248 Dátum: 12 aug 09, 11:01:01 » |
|
ugyanugy 9. ek vagyunk mert több ezüst van az olaszoknak és velük vagyunk 7 aranyérmeként  de nem lehet okunk a panaszra ha megnézzük kik vannak előttünk: USA, Kína, Anglia, Dél-Korea, Oroszország, Franciaország, Németország, Olaszország. Ezek mind-mind jócskán nagyobb országok tőlünk és mégis ott vagyunk  megnéznék jelenlegi állás szerint egy olyan éremtáblázatott hogy lakosság arányában ki milyen eredményes. Egyszer már volt egy olyan még amikor 2 aranyunk voltt akkor 5. ek voltunk rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3249 Dátum: 12 aug 09, 11:07:23 » |
|
http://simon.forsyth.net/olympics.html#GMPMItt egy táblázat, amely a lakosságszámot is figyelembe veszi. Magyarország az aranyérmeket tekintve a második helyen áll, Grenada után. Az összes olimpiai érmet figyelembe véve a hetedik, a megszerzett érmek szerint súlyozott népességszám-listán pedig ötödik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3250 Dátum: 12 aug 09, 12:00:37 » |
|
Még arany és ezüst? :O Hú, nagyon tudnak nagyon tudnak, egyre jobb hírek. A tegnapi vízilabdát én is láttam, sajnos most nem mi voltunk a "császárok" de akkor még kézilabdában van esélyünk vagy tévedek?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3251 Dátum: 12 aug 09, 13:18:12 » |
|
Elődöntőt játszunk a Svédek ellen. A labda még mindig gömbölyű, bármi lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3252 Dátum: 12 aug 09, 13:20:34 » |
|
Esélyünk mindig van, Izland ellen sem volt igazából több. Bármi lehet itt már, remélhetőleg az előző győzelem ad majd annyi pluszt, hogy el is higgyék a mieink ezt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3253 Dátum: 12 aug 09, 14:00:23 » |
|
Risztov Éva arany 10 kmes úszás! Na ez már valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3254 Dátum: 12 aug 09, 14:01:35 » |
|
Gyerekek, isten biz ordítotam a tv előtt.  A vége nagyon durva volt. A legszebb magyar arany az olimpián!!! Ez nagyon nagy dolog volt. 10 km-n át végig vezetni az teljesítmény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|