Mindenki Real-Barcának veszi a spanyolokat. És aki e két csapat közül vmeiket szereti az egyből spanyolos lesz. Bár csak éépenséggel azért mert annyira kemény ezeket a klubbokat szeretni. Alig látok már Milanost, Tottanhamest, Unitedest.
Spanyol játékra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szép. Meg kell csinálni a 6546456456 passzt is. De várjatok csak, eddig mire mentek ezekkel a passzokkal? Olaszoknak vágtak így 1et, míg a horvátoknak bemakkoltak 1et. Íreket ne vegyük az elező két csapattal egy kalap alá, mert semmi értelme. Villa nélkül enyhén gyenge csapat.
Kazekage-sama, vágod, hogy Németeknek drukkolni mostanság már nem "menő"?

Én pl úgy '02 óta Német válogatott fan vagyok.
- Real Madridnak szurkolni már 60 éve "divat", emellett a Barcelona tradíciói és sztárjátékosai miatt a spanyol foci elitjében van volt és lesz is.
- United fanok vannak, vissza lehet olvasni, habár ez nem erény errefelé.
- Milan szurkolóból is van, például Renningan. Jah, hogy vissza kellene olvasni és akkor látná az ember a Juvetengeren túl?

- Hotspurs fanok? Pfffff. Londonban egy csapat van és az az Arsenal. Nem csodálkoznék, ha a Kakasoknak alig lenne pár száz rajongója itthon. :DD
- Foci szépsége relatív. Neked nem tetszik, viszont az, hogy hozzáértő labdarúgók, visszavonult játékosoknak is tetszik ez a stílus, így nem jelenteném ki tényszerűen azt, hogy nem szép.
- Mire mentek a passzokkal? 2008 EB, 2010VB győzelem.
- Villa hiánya látszik, viszont egy Llorente tudná pótolni. Arról meg nem én tehetek, hogy Del Bosque nem így látja.

- Németeknek szurkolni igenis menő dolog, csak a spanyol sztereotípiák miatt már az emberek nem tudnak semmit, csak beszólogatni.

Én speciel Spanyoloknak szurkolok és kívánom, hogy a németekkel döntőzzenek, mert a németek igényes és offenzív stílust képviselnek, akárcsak a spanyolok.
Nem vagyok benne biztos, hogy rossz lesz.
Franciák NAsri helyett Debuchyt játszatják.

Spanyolok pedig ismét a két gólos Fabrégast rakták fel a pályára "éknek".
Nem tudom ebből mi sül ki.
Spanyol imádattal meg csak az a bajom hogy a rajongók 90% nem igazán tudna említeni egy-egy játékost a 2008 előtti keretből! Hol voltak azok a szurkolók 10 éve? jah hogy átlagéletkor 15 év? jah hogy annak kell szurkolni aki a figyelem középpontjában áll?
Német csapat meg kövezzetek meg, de szimpatikus a mostani keret, fiatalok, nem beképzeltek, nem színészkednek, nagy lehetőség van benne !
Portugálok..nah szóval cé ronáldóval azonosítani egy egész válogatottat hát sajnos megteszi mindenki, de szerintem rajta kívül egész jó csapat, és igen 2000 óta erős középmezőnyben vannak és jó meccseket játszanak, csak nagyon kéne egy nuno gomes vagy egy pauléta úgy mint a spanyoloknak a david villa.
- Egyetértek, a rajongók 90%-a nem ismeri azt a nevet, hogy Hierro, Baraja. Viszont akik régóta a keret tagjai(Puyol, Xavi) azokat mondjuk csak 2006-2007 óta ismeri a többség. Azért Cassilást mindenki ismeri...

- Többnyire az emberek annak szurkolnak, akiknek a játékát látják és megszeretik. Ezért van az, hogy az emberek azt se tudják mi az az Aston Villa, pedig nekik is volt rövid de sikeres korszakuk. Unitednek is azért szurkolnak, mert látták C. Ronaldo, Giggs, Scholes és Rooney játékát, nem pedig azért, mert voltak olyan berserkjeik, mint Roy Keane. ^^ Ez egy érthető reakció szerintem, csak nehéz megkülönböztetni, hogy egy csapatot a játéka miatt, vagy a felkapottsága miatt szeret egy adott rajongó.
- Német csapattal egyetértek, évek óta hatalmas formában vannak, csak a legfontosabb pillanatokban esnek szét.
- Portugálok látványos játékot játszanak, viszont ez az eredményesség rovására megy. Alig rúgnak gólokat, ami a halálcsoportban érthető, de a selejtezőkben is ugyanezt játszották, ugyanilyen eredményességgel. A mai portugál válogatottat pedig C. Ronaldoval lehet azonosítani épp úgy, mint a Svédet Ibrahimoviccsal.