Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2820 Dátum: 11 máj 29, 23:19:41 » |
|
dRown: miért kell mindig kifogásokat keresni? Az ÖSSZES manchesteri játékos és edző egyértelműen gratulált a Barcának, nem lehetett belekötni semmibe. A kijelentéseden, hogy nem volt rosszabb a MU csak röhögni tudtam. Messi nem valószínű, hogy éppen most égne ki. Érdemes megnézni alul a statisztikáját: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi , esetleg össze lehet hasonlítani bármelyik másik nagy csatáréval. Az egyenlítő gól szerintem viszont les volt - hozzáteszem, hogy nagyon kicsin múlt, bár az egy vonal is les -, viszont élőben ezt nem lehetett észrevenni. Viszont az, ahogy megszerezték a labdát és befejezték a támadást, gólt érdemelt egyértelműen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2821 Dátum: 11 máj 30, 05:59:24 » |
|
Figyelj,lehet,hogy elfogult manchesteri drukker vagyok! De szerintem ha mgnézed a meccs képét: 6 részre lehet osztani az egész mecccset. 3-3 hosszabb labdabirtoklásra.
Igen,mert mit értek volna a MU-s játékosok ha elkezdenek durcázni meg csapkodni?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2822 Dátum: 11 máj 30, 10:35:04 » |
|
dRown: miért kell mindig kifogásokat keresni? Az ÖSSZES manchesteri játékos és edző egyértelműen gratulált a Barcának, nem lehetett belekötni semmibe. Loah kb jól összefoglaltad a lényeget, amit én is mondani akartam. Nekem a Barca mellett a MU a másik kedvenc csapatom, és azzal, ahogy a vereséget fogadták, csak még inkább megerősítettek ebben. Egy tisztességes küzdelemben, egy izgalmas meccsen maradtak alul, egy jobban játszó csapattal szemben. Ezen nincs mit vitatni, és ezt ők is tudják. Lehet jövőre már nem így lesz, ki tudja mit hoz a holnap, de ez most6 így alakult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2823 Dátum: 11 máj 30, 13:12:43 » |
|
Erre csak annyit mondok: ízlések és pofonok. Én nem úgy láttam a meccset,mintha a Barca annyira nagyon uralta volna a meccset. Ilyen 65-45% ban max.
De teljesen mindegy,azért Fabregastól jónak szeméség volt elmondani a MU taktikáját...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2824 Dátum: 11 máj 30, 18:57:04 » |
|
nemvolt sportszerű,tőle nem vártam volna ezt...deh azt hallottam hogy giuseppe rossi megy a barcába?minek ?kispadra...esetleg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2825 Dátum: 11 máj 30, 21:55:38 » |
|
Miért ne lett volna? Ha Fabregas a MU középpályása lenne, akkor lett volna szemétség, de pont a nagy rivális Arsenalé és a Barca nevelte ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2826 Dátum: 11 máj 30, 23:04:31 » |
|
de akkoris semmi köze nem volt fabre-nak a döntőhöz...kiesett a csapata gondolta hát keresztbe tesz a nagy riválisnak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2827 Dátum: 11 máj 31, 08:26:53 » |
|
Annyira azért nem volt olyan hű de nagy taktikai bravúr. Semmi meglepő nem volt a Manchester játékában - de a Barca se játszott máshogy mint eddig. Szerintem csak kamu az egész hír (vagy csak teljesen jelentéktelen dolgokról van szó).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 31, 08:27:58 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2828 Dátum: 11 máj 31, 16:25:43 » |
|
de akkoris semmi köze nem volt fabre-nak a döntőhöz...kiesett a csapata gondolta hát keresztbe tesz a nagy riválisnak  A sok szakkommentátornak és elemzőnek is annyi köze volt hozzá, mégis az egész világnak már elmondták előre a taktikákat. Ennyi erővel a játékosokon kívül senkinek nincs köze hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2829 Dátum: 11 máj 31, 20:28:03 » |
|
deh nem, ez akkoris más ha egy MÁS CSAPATBAN LÉVŐ játékos szólja el magát a taktikáról mint mondjuk egy "szakértő" vagy egy kommentátor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2830 Dátum: 11 máj 31, 20:35:52 » |
|
Ennyi erővel Gera is elmondhatta volna a Manchester taktikáját, neki is van annyi köze hozzá, mint Fabregasnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2831 Dátum: 11 máj 31, 20:45:47 » |
|
Egy más csapatban lévő játékos nem szólhatja el magát. Fabregas semmit sem mondott, amit ne tudott volna bárki, aki ismeri a MU-t. Ezt a vereséget nem kéne magyarázni, túl jó a Barca bárkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2832 Dátum: 11 máj 31, 23:16:23 » |
|
engem nemizgatatott annyira hogy kinyeri a döntőt...csak ezzel kapcsolatban montam el hogy fabregastól nem vártam volna...hát igen túljó a barca
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #2833 Dátum: 11 jún 04, 09:51:10 » |
|
Jelentkezzenek azok a mazochisták, akik nézték tegnap a meccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2834 Dátum: 11 jún 04, 11:10:51 » |
|
Öhm, mazochista nem vagyok, mert csak belenéztem, láttam az első félidő végénél Tököli bénázását, aztán elkapcsoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|