Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1365 Dátum: 09 aug 03, 09:29:07 » |
|
Jóóózanok??  Hát igen látszik, hogy a három éves kitiltással felborult a világ természetes rendje. xDDD Egyébként érdekes, hogy a fradistákat mindenki bunkónak tartja, pedig ott sincs több belőlük, mint bármely más csapatnál. (Pontosabban annyival van több, mint amennyivel általában van több szurkolójuk, ez vmi. egyenes arányosság.  Emellett viszont van egy teljesen normális összetartó szurkolótábor.) Fradi- MU Fradi-Milan Fradi-Barca  Am kíváncsi lennék, hogy mennyire tudna helytállni a Fradi ezekkel a csapatokkal szemben. Végül is a fociban minden lehet, a labda kerek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
 |
« Válasz #1366 Dátum: 09 aug 03, 09:34:03 » |
|
Nem népszerüség kell a focinak, hanem 1 jó vezetőség! Hiába vannak tehetséges fiataljaink, ha nem tudnak érvényesülni. Egyébként ez igaz a férfi kosárlabdára is.... és HAJRÁ OLAJ! no meg a LAKERS!  Nekem is van jópár fradista ismerősöm. Ők is tök jó arcok, csak akkor van gond mikor már sokat töltöttek a garatra. Akkor aztán elviselhetetlenül kezdnek fradi indulókat ordibálni, no meg arcoskodni az 65kilójukkal. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1367 Dátum: 09 aug 03, 09:41:45 » |
|
Én most megint fogok magyar focit nézni, mert van mit. NBII-es meccseket nem közvetítenek sűrűn.  Pedig lett volna rá igény. xD Én is csak neten, sajtóban tudtam követni a híreket. Hát nemtom elég sűrűn adta a Sport1-2 a Fradi meccseket, szinte majdnem az összeset amíg az NBII-ben voltak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1368 Dátum: 09 aug 05, 06:17:33 » |
|
Jóóózanok??  Hát igen látszik, hogy a három éves kitiltással felborult a világ természetes rendje. xDDD Egyébként érdekes, hogy a fradistákat mindenki bunkónak tartja, pedig ott sincs több belőlük, mint bármely más csapatnál. (Pontosabban annyival van több, mint amennyivel általában van több szurkolójuk, ez vmi. egyenes arányosság.  Emellett viszont van egy teljesen normális összetartó szurkolótábor.) Fradi- MU Fradi-Milan Fradi-Barca  Am kíváncsi lennék, hogy mennyire tudna helytállni a Fradi ezekkel a csapatokkal szemben. Végül is a fociban minden lehet, a labda kerek.  Hm fradi milan, fradi mu, fradi barca igen a labda kerek, és sok minden megtörténhet, csakhát futni is kéne, meg levevenni azt a labdát... Láttuk a tavalyi milan ligaválogatott meccset, csúnya verés volt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 06:19:54 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
 |
« Válasz #1369 Dátum: 09 aug 05, 21:18:24 » |
|
Nah loki kiverte az észteket így már csak 1 kör és bl főtábla de ha kiesik akkor is el amit további 6 meccs. Grat a lokinak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1370 Dátum: 09 aug 06, 07:46:17 » |
|
A Schumis témával kapcsolatban megjegyezném h egyet értek con nal. Még jó h Schumi jön vissza, ha utánna olvastok látjátok h mindenütt mindenki kiváncsi rá. Ő egy isten, egy legenda. Mindenki azt mondja h ász lesz, Eclestone szerint meg oktatni fogja a mezőnyt.
Schumacher the BEST FOREVER!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1371 Dátum: 09 aug 06, 13:39:41 » |
|
Igen ám... De az új autóval még egy métert sem ment... Csak szimulátorral gyakorolhatott... Az időmérőkön szerintem ha benne lessz az 1. nyolcban, összeteheti mindenki a kezét... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1372 Dátum: 09 aug 06, 13:42:56 » |
|
Ezért utálom Shumit,azthiszik hogy ő a megváltó hogy visszajön az F1be...húha engem ez mért nem érdekel?  Annyira fájdalmas amit művelnek hogy már sírok xDD Shumi meg jobban járna ha végre nyugdíjba menne  *vagy nekimenne a gumifalnak és összetörné az autót o.o najó nem vagyok k*csög...* Amúgymeg TOVÁBBJUTOTT A DEBRECEN *____*
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1373 Dátum: 09 aug 11, 09:36:47 » |
|
nos ennyit Schumi visszatéréséről... etették egy ideig a népet aztán mégsem X"D legalább a jegyeket el tudták adni Valenciában :"D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1374 Dátum: 09 aug 11, 09:38:20 » |
|
miiiii ezt hol olvastad verdict?o.O énislátniakarom O_O de úristen....áh...^^" na meg is találtam....nyakproblémái miatt...hát úristen eddig is fájt neki,és most jön rá hogy mégse jön vissza?=/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 11, 09:48:28 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1375 Dátum: 09 aug 12, 12:20:49 » |
|
Már kb. másfél hete olvastam, hogy elvileg vissza se jöhetne a nyaka miatt és lőn az orvosin sem ment át. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #1376 Dátum: 09 aug 12, 12:36:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #1378 Dátum: 09 aug 12, 13:06:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1379 Dátum: 09 aug 12, 13:08:23 » |
|
Nah ezt is tudtam már egy ideje ^^" De azért Hajrá Fradi! amúgymeg remélem a Debrecen jól fog szerepelni...bár kevés az esélyük de azért én drukkolok nekik  Kajak-kenu nem az én világom...ha vizes sport akkor régen vízilabda de már az se...maradok a szárazföldön 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|