Sai
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #180 Dátum: 11 szep 21, 14:01:30 » |
|
A mangát, mert nincsenek fillerek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #181 Dátum: 11 szep 22, 09:00:53 » |
|
Mostanában a manga, így át is tettem oda a szavazatomat (a mindkettőről). Amiket az animében művelnek manapság, az gyengus. Akkor leszek újra kíváncsi az animére, ha elkezdődik Naruto belső harca a róka ellen és megjelenik Kushina.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #182 Dátum: 11 okt 14, 12:34:15 » |
|
Egyetértek veled Chakra, de én inkább mindkettőre szavaztam. Mert a Manga nagyon jó, előrébb tart a történetben mert nincsenek benne filler-ek. Viszont a harcokat azért mégis csak jobb megnézni az Animében mint a Mangában, szerintem. Sokkal átütőbb hatású. A kettő jól kiegészíti egymást. Csak hát ott vannak a filler-ek. De én úgy vagyok vele hogy inkább legyenek filler-ek, minthogy mondjuk havi 1 részt adjanak csak ki.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #183 Dátum: 11 okt 29, 14:48:59 » |
|
Mostanában a manga, így át is tettem oda a szavazatomat (a mindkettőről). Amiket az animében művelnek manapság, az gyengus. Akkor leszek újra kíváncsi az animére, ha elkezdődik Naruto belső harca a róka ellen és megjelenik Kushina.
Pont azon gondolkoztam milyen módon fogalmazzam meg erre meglátom a hsz-ed és tessék! Különösebb hozzáfűzni valóm nincs, ugyanabban a "tisza cipőben" járunk! (mielőtt megláttam volna szavazatod pont át tettem én is szavazatom és pont ugyanarról)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 11 okt 31, 10:44:32 » |
|
Hát mostanság a manga.....de az anime is elmegy most.... akkor lessz az igazi,ha folytatódik a sztori...ami szerintem majd február elején lessz,mint ahogy a Pain csata után történt..... (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsukis
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #185 Dátum: 11 nov 27, 09:52:21 » |
|
Animét egyértelmüen jobb nézni de a manga elöbbre van asztorival es ott nincsek filkerek amiket sz?vböl gyülölök. Nehéz dönteni
|
|
|
Naplózva
|
AKATSUKI FOREVER!!!!!
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 11 dec 09, 10:05:18 » |
|
Manga, mert minden héten(néha nincs) van, és ez egy fix pont a hetemben. Utálom a fillereket, és sokkal jobban tetszik a manga cenzúrázatlansága. Néha sajnos az anime rajzolása sem sem adja meg a hangulatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto098
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #187 Dátum: 11 dec 17, 21:55:23 » |
|
manga mer a manga: 1. nincs filler 2. kisebb cenzúra 3. az anime-nek manapság sz*r a grafója
|
|
|
Naplózva
|
Naruto TESCO gazdaságos kage bunshinja
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #188 Dátum: 11 dec 30, 17:14:06 » |
|
jah mert jobb nézni egy képre mint egy mozgó élethű szereplőre.. én egyszerűen a filler arc-okat kihagyom és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 11 dec 30, 22:19:25 » |
|
A mangánál a fantáziádnak nagyobb a térnyerése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #190 Dátum: 11 dec 31, 09:35:37 » |
|
Én már csak a mangát olvasom, így egyértelműen a mangára szavazok.. viszont a Pein invázió előtt még jobban kedveltem az animét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 31, 09:36:56 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #191 Dátum: 11 dec 31, 13:30:15 » |
|
Mind2őt szeretem, de az animét kicsit jobban, mert... ...a harcjelenetek élvezhetőbbek ...sokat ad a szomorú jelenetekre a zene ...színes ...vannak szinkronhangok ...jók a szinkronhangok *-* ...nem kell azon agyalnom, hogy egy-két képkocka mit ábrázol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 jan 02, 01:27:43 » |
|
Bátran kimerem jelenteni ,hogy mindenki az Animere voksolna ha filler nem lenne , na meg ha az anime is ott tartana minta a manga , mert valljuk be őszintén az anime azért az mégis anime és nem pedig egy fekete fehér rajz ( ezzel nem ócsárolni akartam a mangát mert jó magam is olvasom ) , de a tény az tény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 jan 02, 02:35:46 » |
|
Hát, nem tudom, a magának, képrgényn ek is van egy hangulata,a mit nem mindig tud visszaadni egy anime, kevésbé is időigényes... de a NArutonál igazad van konkrétan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|