Ayaka
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 nov 07, 17:58:42 » |
|
Ilyenkor szólal meg bennem a matematikus h ha így oszódik a chakra is akkor a szint sosem érheti el a 0-át :-X megközelítheti azt az értéket, de sosem érheti el.... najó, abbahagytam... de matematikailag sajna ez így helyes :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 nov 07, 18:09:29 » |
|
Hmm, gondolom a Kage Bunshin kivitelezése is fogyaszt némi chakrát, de ez persze csak 1 gondolat^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 nov 07, 19:56:29 » |
|
Itt van egy kis zavar: Asszem nem a jutsu használójának az összes chakrája oszlik el egyenlően a klónok között, hanem a jutsu létrehozásába befektetett chakra-mennyiség. Csak éppen ez a jutsu létrehozásához szükséges mennyiség az, ami nagyon sok. Végülis itt "igazi" testeket kell létrehozni, ami bizt. több chakrát eszik mint egy sima Bunsin no Jutsu...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 nov 07, 19:58:59 » |
|
Na igen, de nem értem, hogy miért tartják nagy cuccnak, ha valaki tudja használni a Kagebushint. ??? Mitől Jounin szintű technika, amikor Naruto akadémiai tanulóként megtanulta? És nem volt sok ideje rá. max 3-4 óra.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 nov 07, 20:20:28 » |
|
Nos, Naruto eléggé kitűnik a tömegből ebből a szempontból, mert amit akar, azt véghez is viszi. Igaz sokat bénázik, de sikerülni szokott neki a dolog. A másik meg az, hogy ez tiltott technika és nem valószínű, hogy túl sokan tudnák, hogyan kell létrehozni ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 nov 07, 20:20:46 » |
|
Szerintem azért Jounin szintű mert egy bizonyos mennyiségű chakra kell és csak egy Jouninnak van annyi chakrája és Narutonak meg a Kyuubi miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 nov 07, 20:28:30 » |
|
Meg nem is olyan gyakori technika, Naruton kívül nem sok mindenki használta. (pl Kakashi, Sarutobi, Shizune)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 nov 07, 21:42:25 » |
|
Shizune? mikor? amugy naruto chakrája elvileg nem a rókától nagy, sztem, mert róka chakrát csak néha kap amugy narutonak szerintem alapból nagyobb a chakrája, báár mondjuk lehet hogy a kyuubi azon a chakrán kívül amit néha odaad megnöveli a chakráját alapból nemtomés sztem ez a technika azért tiltott, mert nagyon erős jutsunak számít és ne tanulhassa meg bárki de lehet hogy ez csak hülyeség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 dec 08, 23:20:01 » |
|
jó technika és megtévesztésnek is nagyon jó nem Narutonak tudomásom szerint alapból hatalmas a Chakrája ez Kakashi és valamikor Neji is megjegyzi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 dec 09, 10:12:38 » |
|
Szerintem azért Jounin szintű mert egy bizonyos mennyiségű chakra kell és csak egy Jouninnak van annyi chakrája és Narutonak meg a Kyuubi miatt de a kyuubit nem mindig használja , és anélkül is narutonak sokkal több chrakrája van kakashinak manga 315/11
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 10:13:20 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 dec 09, 11:40:42 » |
|
De a Kyuubi chakrája alapból keveredik a sajátjával. A pecsét pontosan ezt teszi lehetővé. Ezért sem csoda, hogy olyan sokat tud csinálni. Nekem kicsit leesett az állam, mikor Kakashi a Nagy Naruto hídon előadja a "még van egy kis chakrám, hogy segítsek Narutonak" szöveget, erre több tucat Kakashi feltűnik a hídon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 dec 09, 11:45:25 » |
|
de csak azt akartam mondani hogy a kyuubi nélkül is elég sok csakrája van. Pl.:őt is elfogná az akatsuki és elvénnék a démonát ( én így hívom) és ő feléledne akkor sem kéne félnie hogy nincs elég Chakrája. :gamabunta:
ja és kakashi simán értette. és szerintem nem keveredik alapból a chakrája
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 11:46:46 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 dec 09, 11:49:45 » |
|
Pedig Jiraiya mondja amikor elkezdi edzeni, még a harmadik forduló előtt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 dec 09, 12:22:01 » |
|
Narutonak van a saját chakrája, ami borzalmasan erős, és ennek segítségével képes uralnia a kyubit egy bizonyos mértékig. A kyubi csakra nélkül is rettenetesen nagy neki, elvégre, a kyubi cshakra nélkülis simán összehoz 1000 árnyékklónt.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 dec 09, 15:11:58 » |
|
... Nekem kicsit leesett az állam, mikor Kakashi a Nagy Naruto hídon előadja a "még van egy kis chakrám, hogy segítsek Narutonak" szöveget, erre több tucat Kakashi feltűnik a hídon...
Az volt a trükk, hogy az nem Kage Bunshin no Justu, hanem csak sima Bunshin no Jutsu volt. Az animéből nem derül ki tisztán, de a mangából igen. És az ellenfeleik - Gato emberei - egy csőcselék volt, nem képzett shinobik. Szóval nekik nem tünt fel a különbség.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|