Chakra
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 feb 08, 21:47:37 » |
|
Ráadásul a senjutsu chakrát előállító klón nem mozdulhat meg, így meg sem tudja szüntetni magát. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 feb 08, 22:26:03 » |
|
Ez egyben megmagyarázná, hogy miért nem kapja vissza a befektetett chakrát feloldáskor, legfeljebb egy részét.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 feb 09, 20:43:03 » |
|
Ez egyben megmagyarázná, hogy miért nem kapja vissza a befektetett chakrát feloldáskor, legfeljebb egy részét.
Valszeg azért nem előnyös kage bushint használni bizonyos esetekben, mert: - A Justu alapból is felemészt chakra-t. - Megfelezi a chakra-dat - És amit a klón elhasznál a harcban azt is elveszted Szerintem így jön össze az a sok chakravesztés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 feb 09, 21:51:15 » |
|
De azt is tudjuk hogy Naruto chakrája más . Szerintem jó ötlet volt ez a kage bunshin senjustu "kombinálás" csak a hátránya az idézős rész talán.
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 feb 09, 22:32:00 » |
|
Azt nem értem, hogy minek írjuk le a dolgokat, amikor senki nem olvas vissza...?
A klón nem a gazdatest chakráját használja, hanem a sajátját. Ez a "megfelezi a chakrát" dolog is butaság, ennyi erővel Naruto már rég hulla lenne (Kimimaro ellen is létrehozott egy kisebb hadsereget és utána még Sasukéval is megküzdött). Annyi az egész, hogy nagy a jutsu chakra igénye és ezért nem használhatja bárki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 09, 22:32:55 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
vellnerg
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 feb 11, 20:48:29 » |
|
én úgy tudom,hogy azért lett ez tiltott technika,mert nem mindenki tudja a chakráját szétosztani a bunshinok közt,de lehet rosszul tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 feb 15, 07:32:40 » |
|
Jó az igaz hogy nem felezi hanem szétosztja az orochimaruvs 3rd hokagenel is mondja hogy szétoszototta a maradék chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 feb 15, 16:45:14 » |
|
Jó hogy csökken a használó chakrája hisz ez is egy technika mint az összes többi amúgy a 3. nak muszáj volt tartalékolnia, hisz öreg kora miatt már jóval kevesebb chakrája volt mint fénykorában meg ahoz a spéci pecsételő technikához is biztos jó adak kellet.
És amúgy szerintem is azért tiltott technika az árnyék klón, hisz egy bizonyos chakra mennyiséget a használó ad a klónnak létrehozatakor, és ha az a megadott feladat teljesítése előtt bomlik fel akkor a használó jó adag chakrát dobott el magától.
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 feb 15, 23:15:05 » |
|
... A klón nem a gazdatest chakráját használja, hanem a sajátját. ...
Vagyis a jutsuba bevitt chakra oszlik szét a klónok között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 márc 10, 18:12:50 » |
|
Szerintem tök jó technika, viszont úgy gondolom, hogyha a klónok kicsit óvatosabban harcolnának és védekeznének, akkor több ideig élnének. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 márc 13, 17:03:11 » |
|
Mondjuk elég könnyen megtéveszthető mert ha csak úgy csinál Narutoval mint ő tette Kibával vagy mint Kakashi vele hogy 1 átváltozás és már meg kell szüntetnie mindet mert különben nem tudja hogy ki az ellenség.
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 márc 15, 21:38:33 » |
|
Mondjuk sokkal durvább lenn ha Naruto ötvözné a normál klónokat és az árnyékklónokat, nem tudná hogy melyik képes támadni és melyik nem mert ugye a normál klónnal nem kell foglalkozni és ha ráüt 1 et akor átmegy rajta míg az árnyékklónon nem sztem ennél zavaróbb nagyon kevés dolog lehet. Ezt az előzőhöz is hozzáírhattam volna...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 25, 22:02:07 írta Ba Lee »
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 márc 30, 10:50:24 » |
|
Csak egy kérdés: amit Kakashi használt Pein ellen, az egy villám elemű Kage Bunshin volt, ugye? Az egyik témában felhozták, hogy az sima villám klón, de sztem nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 márc 30, 13:10:51 » |
|
annak a neve RAITON BUNSHIN, tehát villám klón. (gondolom a villám elemű kage bunshin raiton: kage bunshin lenne )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 márc 30, 15:14:08 » |
|
Pont erről beszélek hogy Raiton Kage Bunshin. Naruto manga 423. 1. oldal magyar verzió. Ott Raiton Kage Bunshin van írva.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
|