24 nov 22, 22:03:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 668 669 [670] 671 672 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1530409 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Destroid
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #10035 Dátum: 15 júl 23, 22:11:26 »

A házidokim halála óta (öngyilkosság, de eskü, nem miattam!) a Klinikára kell járnom, mert ott van az új házidoki, XY rendszerességgel. Amúgy majd a pulmonológiára kell visszamenni még év kezdete előtt ill. később a Kardiológiára. Igazából azóta se derült ki, mi okozza a 180 feletti random vérnyomást, ami több mint fél óra alatt csökken utána 130 alá, illetve a 200 körüli pulzust, mikor a szívvel semmit nem találtak. Nevet Lehet a placebó... a tesi miatt, ez biztos (levegőt se kapok, bár kiderült, hogy a tüdőm egyik fele összetapadt egy elég gányul "kigyógyult" tüdőgyulából, más baja nincs, azóta szarnak is rá). A térdem is így mehetett tönkre... Szóval? Pulmonológia, Kardiológia? Találkozunk, @Saphira? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 22:12:26 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10036 Dátum: 15 júl 23, 22:17:38 »

Basszus, tárgyfelvételkor pont a kardiológiára pályáztam, de lecsúsztam róla. : ((( Én az 1-es belgyógyászaton punnyadok. : (((
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10037 Dátum: 15 júl 23, 22:21:03 »

Na ne..... pedig a Kardiológia ráadásul jobban is passzol hozzád (már csak hangzásból is, de jobban el is tudtalak volna ott képzelni). Nembaj... magamat ismerve kikötök én még ott is egyszer. ( Anyám azt hiszem úgy 20 éve dolgozik, ő az ortopédián. ) De, csak nincs még minden veszve a Kardiológiával kapcs. nem?
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 22:24:39 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10038 Dátum: 15 júl 23, 22:26:54 »

Nagyon cool, MrSaiyan. A nyakaddal mitörtént, kiszívták?Nevet

Azt kéne írnom, "igen", hogy menő legyek a fórumon, de csak egy Tibi atyás pecsét volt, amit promós csajok adtak  ikszdé

Bazd+ mióta keresek hasonló inget... Hol vetted?

Ez turkálóból van, Topman márkájú.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10039 Dátum: 15 júl 23, 22:30:43 »

Nem akarok kardiológus lenni. Szerettem a szívet, mint témakört, de maga a kardiológia nem jön be. A felhasznált technológia, a módszerek, az esedékes hibák miatti felelősség nekem nem hiányoznak. Csak azért akartam azt felvenni, mert elvileg rendesek. Bár, mint kiderült (barátnőmnek sikerült felvennie), az sem sokkal jobb, csak annyival pozitívabb, hogy nekik csak 9-re kell menniük, nekünk meg 7:45-re. ikszdé
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10040 Dátum: 15 júl 23, 22:34:54 »

Várom azért, hogy Masashi és Saphira találkozzanak és legjobb barátnők legyenek.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10041 Dátum: 15 júl 23, 22:40:16 »

Romantikus lenne, egy gyönyörű történet befejezése. Ármányok, viták, játszmák, ostobaságok és a végén a semmiből happy end. Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10042 Dátum: 15 júl 23, 22:41:03 »

Azért érdekel Saphira végül hol fog kikötni Mosolyog 
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10043 Dátum: 15 júl 23, 23:03:38 »

Végül ő is meghal, mint bárki más.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10044 Dátum: 15 júl 23, 23:06:39 »

Pont be akartam írni, hogy micsudi már biztos várja, hogy a patológián kössek ki... erre jött heo hozzászólása. ikszdé
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10045 Dátum: 15 júl 23, 23:28:20 »

Nem akarok kardiológus lenni. Szerettem a szívet, mint témakört, de maga a kardiológia nem jön be. A felhasznált technológia, a módszerek, az esedékes hibák miatti felelősség nekem nem hiányoznak. Csak azért akartam azt felvenni, mert elvileg rendesek. Bár, mint kiderült (barátnőmnek sikerült felvennie), az sem sokkal jobb, csak annyival pozitívabb, hogy nekik csak 9-re kell menniük, nekünk meg 7:45-re. ikszdé

Nagyobb kockázat, későbbi kezdés és több fizu is, nope? Mondjuk nem biztos, hogy egy kis baleset következtében ki...fizetődő lenne. Nevet

Várom azért, hogy Masashi és Saphira találkozzanak és legjobb barátnők legyenek.

Régebben azt hittem, ez lehetetlen és hogy egy sárkánnyal vagy egy véletlenül kipottyantott tulpával is hamarabb fogok összehaverkodni (bár azóta megtörtént...ikszdé).
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 23:29:56 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #10046 Dátum: 15 júl 24, 07:13:45 »

Ezt a fura reggelt.
Ülök kinn az állomáson az Ac Unitys pólómban,leül mellém egy anya a gyerekével majd megszólal hogy ő is játszotta a unityt,meg hogy várja a Sindycatet (vagy hogy írják) erre mondom neki hogy nálam a unity volt az utolsó ac amivel játszok,meg hogy a folytatás is gyengének tűnik.Ja és megdicsérte az ac-s tatyóm.
Péntek...
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10047 Dátum: 15 júl 26, 01:02:12 »

"Te nem álltad ki a pszichopata-tesztet!
Nem vagy egy különösen társasági ember. Inkább egyedül gubbasztasz a lakásodban és a saját dolgodat csinálod anélkül, hogy valaki beleszólna. Nagyon együttérző sem vagy, de te magad ezt inkább előnynek látod. Mégis azt ajánlanánk, hogy többször járj emberek közé (anélkül, hogy valakit elrabolnál!) - próbáld ki, lehet, hogy tetszeni fog!"
Naplózva

Cletus Kasady
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10048 Dátum: 15 aug 03, 00:25:12 »

váó a leírtak alapján az én lovamnak is pszich-ból készülne a patája.
Az egyetlen alaklom amikor random megdícsért egy idegen az évekkel ezelőtt volt a kerületi diák olimpiai teljesítményemért.Az valami bazi nagy öröm boost volt.
Tegnap (vagy már azelőtt ahogy nektek tetszik) simson mocimmal "száguldozok" az elhagyott utakon,erre amikor már ugyanolyan messze vagyok az otthonomtól mint az úti célomtól egyszer csak lefullad.A kellemes 30°C körüli melegben szépen eltoltam haza,ahol kiderült elkopott a megszakító,de annyira,hogy az apám a simson professzor se látott még ilyet.Szóval hajrá én.ikszdé
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10049 Dátum: 15 aug 03, 00:53:58 »

Én 6-8 kilométert gyalogoltam a 40 fokban azért, hogy két szelet iszonyatosan finoman elkészített rizstortámat eljuttassam a nagymamihoz. Nem hatsz meg. Szomorú

De azért gg wp. ikszdé
Naplózva

Cletus Kasady
Oldalak: 1 ... 668 669 [670] 671 672 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins