Ez a ValóVilág dolog olyan, hogy nyugodtan nézze az, aki szereti az ilyet.
Egy-két részbe belekukkantottam, csak azért, hogy röhögjek egy kicsit.
Ennyi erővel én olvasom a GYIK-et. Esküszöm, sokkal nevetségesebb, mint a faviccek.
( Amiket fura mód szintén szeretek )Amúgy JóbanRosszbant nézek hetente 2x. ( Többször nem érdemes. ) A Szulejmán is jó.
Egyik barátnőm szülei nézik együtt, bár a csaj a falnak megy tőle. Kinek, mi.
Amúgy CapacRaimi, van igazság abban, amit írsz, örülök, hogy most jól megy a sorod, és őszintén, nem igazán érdekel már mások véleménye. Inkább az a bajom, hogy sokan antiszocnak néznek. Pedig szinte minden osztályból vannak olyanok, akikkel tök jól elvagyok, ha összefutunk és hasonlók. Nem igazán van azonban olyan ember, akinek bármit elmondanék. Össze-vissza, kivel erről, kivel arról dumálunk. A legtöbben nem vevők akármire és ezt megtanultam. A legjobb barátnőmmel semmi komolyról nem lehet beszélgetni. Ő így eleve mindenre tesz jó magasról.
Szóval én inkább alkalmazkodom.
Ettől függetlenül nem iszom, meg bulizom akárkivel, és annak ellenére, hogy azt látom, hogy tűz és víz emberek összejönnek egymással ( értsd: stréberke+party animal forever) , valamiért kizártnak tartom, hogy nekem ez menne. Nem az elvárásaim magasak a másik nemmel kapcsolatban, de még nem találkoztam olyannal, akivel egy hullámhosszon tudnánk pendülni. Voltak olyanok, akik tetszettek nekem, azt hiszem, én is nekik, csak mikor jobban megismertük egymást, általában a másik fél jött rá előbb, hogy én nem vagyok neki való.
Szomorú, de ez van. Nem is értem, miért bánkódtam kétszer 1 évig holmi reménytelen szerelmek miatt. A mostani érzelmeim meg 100%-osan esélytelenek és belátom, hogy nevetségesen gyerekes, hogy egy tabu személy tetszik nekem. Ki fogom heverni ezt is.
A legjobb barátom egyébként egy srác, akinek sosem volt még csaja.
Én mindig mondom neki, hogy lehetne több önbizalma is, de nem tudok rá hatni. Olyan nekem, mint egy báty. Meg is mondtam neki. Ő vele aztán mindenről lehet beszélni. Nagyon nehezen sértődik meg, bár minden egyes alkalommal vitázunk valamiről.
Néha rossz, hogy csak chatelni tudunk, de nincs sok lehetőségünk találkozni. Tavaly 3x sikerült, legalább.
Szóval van pár barátom, akik igaziak és remélem 20 év múlva is azok lesznek. A felszínes klikk barátságokból nem kérek. Mi öten vagyunk a "lúzerek" klikkjében, de nem igazán működik. Hát még akkor egy 20 illetve több fős "baráti" csoport??? Nem hiszek az ilyesmiben.
Syzgy, már te is? :O :O Számít nem számít, azért téged is bírtalak.
Komolyan mondom, érdekes lesz, ha elszaporodnak a "Miért hagyom el a fórumot?" jellegű magán posztok.