Ilyet írok én is.
Csaba a nevem, amit természetesen utálok
Nem sokára töltöm a 18at, és fogalmam sincs, hogy minek tanulok.Most igazából csak az angol felsőfokú érettségi érdekelne, és utána majd kiderül, mi lesz
Nem szoktam nagyon előre tervezni, úgysem úgy jön össze.Mondjuk középiskola után talán logisztikát mennék tanulni..
Imádok idegesíteni mást, ehhez van tehetségem is
Szerencsére engem nagyon nehezen lehet felidegesíteni, leginkább csak a bátyám tud, mivel ő már kitapasztalta, hogy mivel lehet, de azt is csak poénból, pont azért, amiért én is poénból szoktam mást
Csak ha veled csinálják, annyira nem vicces.
Szeretek bicajozni, focizni, gépezni, de utálom az olyan rpg meg mittomén milyen játékokat, amin egyedül vagy egy főhőssel, vagy bármivel, és mész és kaszabolsz vagy bármi, jobban szeretem az olyanokat, ahol többen vagytok, legyen az akár a minecraft
Habár leginkább lolozni szoktam, régebben az nagyon feltudott idegesíteni, sokat is flameltem, meg is lett az eredménye-egy permabann, viszont anélkül lehet, hogy soha nem értem volna el a diamond tiert.Szeretem a nyugisabb zenéket, ha lolozom sokszor szoktam ilyesféle zenéket hallgatni,
http://www.youtube.com/watch?v=d9SCrpXN3EE.
Filmekből a fantasykat szeretem, illetve az olyanokat, aminek van is valami mondandója, legutóbb az Into The Wild című filmet néztem meg (Út a vadonba).
Animékből nem láttam valami sokat, sokszor a rajzolása nem tetszik egy egy animének.
U.i: utálom ha dehuntert becézik, illetve ha nagy D-vel írják.