Sziasztok!
Én egy új tag vagyok. A nevem azért ez mert ez az egyik becenevem volt, és egy animéből jött! (A Sailor moon -ból!
Hát régen sokan néztük. '-_- ! ) Gondoltam illik majd ide. Egyébként sok becenevem van, de neten ezeket használtam/használom: 88Zoli, Maul14, Mocsári szörny, Zoicit
Én egy 25 éves (:S ) 186 cm magas srác vagyok! Jelenleg dolgozom! Sok hobbim van, de majd szeret, nem szeret dolgoknál meglátjátok a nagyját úgyis!
A lányoknak üzenem, hogy hatalmas (mielőtt kitiltanának olvassák végig!
) az arcom. Szóval az ilyen hülye viccektől kezdve mindenféle humort szeretek. Alapjáraton vidám természetű vagyok és nagyon szeretek társaságban lenni. Sőt ha már ott vagyok, akkor sokszor a középpontban találom magam, mert valamit mindig csinálok. A legjobban a barátaimmal szeretek lenni! Közös programjaink legtöbbször a focizás, koncertekre járás, kocsmába találkozás, vagy csak simán összeülünk valakinél beszélgetni, filmezni, vagy valamit játszani. (aktivity és a fifa a legtöbbet elővet játék)
Ezen kívül szeretem a focit, (csak a Kispest) a zenét, (főleg a rockot, de mindenből van ami tetszik azért) a jó könyveket és filmeket (általában a fantasy és misztikus dolgokat szeretem jobban, de itt azért tényleg minden evő vagyok) az állatokat, és miután a Narutó bevezetett az anime világba, rájöttem, hogy én is rajongó vagyok. Már többet is láttam, de amik eddig legjobban bejöttek azok a Naruto, Death note, Code geass, lovely complex, és most a nisekoi is nagyon bejött eddig.
Pár fontos dolog még amit szeretek. Quake III, Wot, Real Madrid, Egy bizonyos módon elkészített ananászos hús
, az autóm, sakk, mindenféle labdajáték, és tudom ciki, és már említette a könyveket, de a Harry Potter. De nem csak a történet hanem a világ is tetszik nagyon.
Ezen kívül számomra nagyon fontos Magyarország és hazám kultúrája! De a Japán kultúra is tetszik eddig, bár még annyira nem ismerem.
Amit kimondottan nem szeretek? hmmm nem sok van, de azért pár az eszembe jutott most így hirtelen. A tuc tuc zene, és a diszkók. A halból készült kaják! A pláza Pi.. akarom mondani cicák. És nem tudom hiba, de a régi filmeket!
Tudom, hogy klasszikus meg minden, de olyan uncsi egy csomó!
Nos egyenlőre ennyi. Remélem nem túl hosszú