Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8925 Dátum: 14 márc 10, 14:08:22 » |
|
Most én mit szóljak, 13 évesen kezdtem hajat festeni, ráadásul egyből lilával ami az egyik legjobban roncsoló. :") Amúgy Minagi sajnos kezdem egyre inkább úgy érezni, hogy ez a szín túlságosan is ijesztő a világos bőrömhöz, elmehetnék vámpírnak. De a te képeid királyak lettek. Úgy dől belőled a füst mint a gyárkémény, de hát ki kell élvezni a jóidőt. (Pont tegnap vp-ztem én is, bár lassan jobb lenne újra Margitszigetre átültetni eme tevékenységet. :3)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 14:09:51 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8926 Dátum: 14 márc 10, 14:08:47 » |
|
De ugye te is tisztában vagy mondjuk az oxigén sejtpusztító hatásaival, ha már ilyen dolgokról van szó, mint pl jellempusztítás meg mi is? Mindegy. Nem hinném, hogy az a füst bármieyiket ezek közül végbe vitte volna Minin, de.. ah, mindegy. Csak kicsit idegesítő, hogy mindenkinek beszólsz amiért néha iszik, vagy cigizik, de azért nem annyira, nyugi. Karikákat mutass, Mini. Én is tudok amúgy, egy ismerősöm meg karikán való karikát is, tök menő, ahogy a képeid is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 14:10:37 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8927 Dátum: 14 márc 10, 14:19:57 » |
|
Köszönöm Niki. Karikán való karikát én is csináltam már. UH az jó volt, de nem tudok karikákat mutatni, sose tudom lefotózni, pedig sokszor csak azt fújok ki. Nyugi, csak poénkodni akart a mester. >_< Remélem.
Viir, napozz kicsit és akkor a bőröd nem lesz olyan hulla fehér. Bár nekem is az, és ha megkap a nap, aktívan akár, akkor is elég világos marad a bőröm. Viszont, nem olyan büdös a füst, mint egy gyárkéménynél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8928 Dátum: 14 márc 10, 14:20:36 » |
|
Valami káros szenvedély nekem is kell, úgyhogy káros szenvedés gyanánt beszólok azoknak, akiknek káros szenvedélyeik vannak. Problem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8929 Dátum: 14 márc 10, 14:25:24 » |
|
Napozni... de jó is lenne, tavaly kint voltam 6 órát a Hungaroringen, 1 óra után úgy néztem ki mint akit beraktak a sütőbe pedig be voltam kenve naptejjel. Konkrétan fájt a létezés mire hazaértem onnan. De szeretem, hogy ilyen világos. Csak azt nem amikor:Vera beteg vagy?Jól érzed magad? Csinálj sorozatfelvételt, hátha összejön. ( Amúgy rájöttem, tök cuki, hogy egyszer Verának hívsz egyszer meg Viirnek. )Húha, az már jó kombináció, káros szenvedélynek az egyik legjobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 14:28:10 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8930 Dátum: 14 márc 10, 14:26:23 » |
|
Mint mondtam csak kissé zavar, szóval.. Ha a saját gépemről lennék, tudnék mutatni karikát, de a főnököm gépét nyüvöm épp, szóval majd délután, vagy este küldök neked. Le lehet fényképezni amúgy, csak nagyon felkészültnek kell lenned szerintem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 14:27:19 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8931 Dátum: 14 márc 10, 14:31:51 » |
|
Igen, mert nem találkoztunk még személyesen (elvileg, lehet az utcán igen, csak nem tudtuk. >_<) és néha személyesebb a Vera meg jobban is tetszik, máskor meg megfutamodom és inkább Viirnek hívlak, hátha nem tetszik, mármint neked. Uhuh, mutass majd Niki! Alig várom, ha meglátom milyen profin fújod a karikákat, majd lehet én is megcsinálom sok oda figyeléssel és felkészüléssel. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8932 Dátum: 14 márc 10, 15:13:54 » |
|
12 eves korom ota vasalgatom. Ugye noveremtol ezt lattam en is akartam. De festeni nem szoktam tul surun. Max nyaron akkor talan az extrebb szinek kozul valamelyiket megprobalom. Fuj bagosok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8933 Dátum: 14 márc 10, 15:23:43 » |
|
Te is fehérítsd ki a hajad. Vagy még a zöld lenne nagyon jó, mármint így egy része. És leszóltad a bagósokat... pont te? Aki a teázóban ugyanúgy pipázott mint mi? Minagi emiatt ne aggódj, nyugodtan hívj mindig Verának, azt amúgy is sokkal jobban szeretem. Meg ha neked is reflexből ez jön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 15:28:12 írta Viir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8934 Dátum: 14 márc 12, 15:37:48 » |
|
Valami káros szenvedély nekem is kell, úgyhogy káros szenvedés gyanánt beszólok azoknak, akiknek káros szenvedélyeik vannak. Problem? No problem... De ezzel a szenvedéllyel neked lesz problem, haa valaki szétkap egyszer, mint foxi a lábtörlőt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8935 Dátum: 14 márc 12, 15:54:28 » |
|
Persze Vera, először leszívom fehérre aztán a szivárvány összes színét belefestem a hajamba. Ami még van azt is bele rakom valahogy. Pár évig ezt csinálom és szerintem mehetek parókát venni. Azt hittem köztünk marad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8936 Dátum: 14 márc 15, 00:49:59 » |
|
Milyen jó hogy nem bagózok. Mondjuk nem zavarnak a bagósok, addig amíg nem az orrom alá füstölögnek. először leszívom fehérre aztán a szivárvány összes színét belefestem a hajamba.
Ezt szívesen kipróbálnám. Csak az a baj hogy ha leszívnám fehérre akkor nem maradna hajam amit befessek sokszínűre.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8937 Dátum: 14 márc 15, 01:36:07 » |
|
Amúgy jól néz ki. Csak tényleg nem lesz ép hajam utána. Anyumnak volt egy mekegnismerőse, Joci néninek hívtuk. Inkább transzi volt. Na szóval olyan színű haja volt. Szivárvány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8938 Dátum: 14 márc 15, 13:45:52 » |
|
Boldog első évezredet kívánok Hakuu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8939 Dátum: 14 márc 15, 14:09:43 » |
|
Köszönom szépen. Kicsit már megöregedtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|