Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8850 Dátum: 14 feb 23, 23:01:08 » |
|
Tök jó volt amíg még élt a link.
Ezért írtam múltidőben. Ez nem ér, ilyen információkat a bennfentesek tudtak vagy akik figyeltek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8851 Dátum: 14 feb 23, 23:06:08 » |
|
Figy két fogadott nagy tesóm volt akkortájt, az egyik főadmin a másik a helyettese volt xD... (Kád meg Vb) Szerinted?
Uhh most a kádnál alvós első nagy forum keménymagos összezendülős jutott eszembe, amikor asszem valakinek az orrán keresztül jött vissza pizza? Na de kinek is? ^^
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8852 Dátum: 14 feb 24, 10:48:57 » |
|
Tök jó volt amíg még élt a link. Pláne, hogy Cart elküldte azt, hogy úgy tudunk belépni, hogy írjuk a nevünket és 4444 a jelszó. Mint kiderült mindenkinek annyi volt és el lehetett volna olvasni a privát üzeneteket. Persze nem tettem ilyet. Nem emlékszem már pontosan, de nem hiszem h mindenkinek annyit lett volna, mert azidőtájt is volt már pár száz user, akiknek a jelszavát körülményes lett volna egyesével átfirkantani. (Sajna az fw törölte a régi fórumot, viszont a régi oldal még megvan http://naruto-kun.hu/archivum/ xD) "A legrégebbi tag Cartnecker óta" > Dizsi nem előtted jött? (Ő még fel szokott járni, de csak csapatrészleghez ír) Uhh most a kádnál alvós első nagy forum keménymagos összezendülős jutott eszembe, amikor asszem valakinek az orrán keresztül jött vissza pizza? Na de kinek is? ^^ Hát, ott kb. mindenkinek minden folyt mindenhol. Főleg a szőnyegemen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8853 Dátum: 14 feb 24, 10:56:56 » |
|
Tejóég, erre az oldalra emlékszem. Azért fejlődtetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8854 Dátum: 14 feb 24, 10:57:55 » |
|
Hmm igaz, a ps-ed működik még? Azóta nem játszok narutoval xD
Te a régi oldal sokkal szebb nagytesó! Am a top 10 legrégebbibe tuti én is benne vagyok valahol.
Fejlődtek, csak visszafele... xD
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8855 Dátum: 14 feb 24, 12:01:15 » |
|
Jol van Kroncsi vagj fel azzal, hogy antik vagy :<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8856 Dátum: 14 feb 24, 12:09:10 » |
|
Azért annyira nem is öreg ne bántsd. Csak egy picit... bár gondolom azért még nem kopaszodik.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8857 Dátum: 14 feb 24, 12:13:27 » |
|
Antikronoszaurusz ez menő név Veronika, csak egy picit (:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8858 Dátum: 14 feb 24, 12:16:18 » |
|
Veronika... Veronika... én nem ismerek semmiféle Veronikát sajnálom. (Ne hívj így mert sírni fogok-na jó nem,de tudod mennyire utálom. ) Neked meg csodás lenne ez a dínónév de tényleg. >.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 12:21:40 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8859 Dátum: 14 feb 24, 12:22:12 » |
|
Nem emlékszem már pontosan, de nem hiszem h mindenkinek annyit lett volna, mert azidőtájt is volt már pár száz user, akiknek a jelszavát körülményes lett volna egyesével átfirkantani. De igen, mert csak azoknak a felhasználóknak lett átírva a jelszó és elküldve az üzenet akik a kemény maghoz tartoztak. Dizsi régebbi, de én nem látom őt sosem úgyhogy önkényesen azt mondom, hogy nem számít.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 12:22:58 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8860 Dátum: 14 feb 24, 12:24:22 » |
|
Sziasztok ! Azért ez a nick nevem, mert Leventének hívnak :DDDDDDDDDD A hobbim a rajzolás !!! Szeretem a Narutot és utálom Sakurat :DDDDDDDD Sziasztok, Levi voltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 12:24:56 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8861 Dátum: 14 feb 24, 12:25:27 » |
|
Ne trollkodj, LÁNY VAGY, tudjuk. Amúgy jössz egy normális leírással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8862 Dátum: 14 feb 24, 12:29:13 » |
|
Jah lány vagyok csak nincsen mellem 3ból 1 =D ha írnak még ketten hogy írjak bemutatkozást megteszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8863 Dátum: 14 feb 24, 12:36:13 » |
|
Egy meleg lewes. Szerintem is írj egy értékelhetőt! Kettő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8864 Dátum: 14 feb 24, 13:17:43 » |
|
Ahogy Saphi? Egy ponttal helyettesített pár hozzászólás?
Ezen mindig olyan jót nevetek, pedig tudni azért ezt egy ideje. Amúgy én is utálom Sakurat. Vagyis nem, de semmiképp sem szimpatikus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 24, 13:18:51 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|