dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8835 Dátum: 14 feb 23, 22:21:25 » |
|
És még engem neveznek trollnak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8836 Dátum: 14 feb 23, 22:22:16 » |
|
mondom átírni, nem kitörölni amúgy kösz Lew, most rájöttem hogy conon voltam tallkoztam sok emberrel, és utána regeltem be ide a fórumra. talán ennek még van létjogosultsága az én topicban, de ti ne floodoljatok már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8837 Dátum: 14 feb 23, 22:22:26 » |
|
de nincs. Mondod ezt huszonévesen egy mesékkel foglalkozó fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakna
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otakugirl
|
|
« Válasz #8838 Dátum: 14 feb 23, 22:23:37 » |
|
Gdat88 AZ ANIME NEM MESE csak a rend kedvéért
|
|
|
Naplózva
|
"Nem is tudtad? Ha valaki megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy az illető annyira vágyik arra, hogy veled legyen, hogy kilép a testéből és egyenesen a te álmodba repül."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8839 Dátum: 14 feb 23, 22:27:23 » |
|
Ahogy Saphi? Egy ponttal helyettesített pár hozzászólás?
Áh ő csak tömörít. Az egész hsz-t egyetlen pontba sűríti össze. __________ Ja és azt elfelejtettem hogy a csokigyárban (Nestlé Miskolc) dolgozok(dolgoztam mert eállás van tavasszal aztán nagyon ajánlom nekik hogy visszahívjanak) Ezt csak azért írtam le hogy ne legyen off
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8840 Dátum: 14 feb 23, 22:28:19 » |
|
Legalabb nem vagyok egyedul extrem. Ayumi,nekem is lila volt nemregiben a hajam, csak ezek a "tartos" szinezok. Kikiserleteztunk egy milka lilat. Raktam kepet jo par hsz-el ezelott. Sajna szep szurke lett es vissza kellett festeni. De nyarra tervezek keket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8841 Dátum: 14 feb 23, 22:38:52 » |
|
mondom átírni, nem kitörölni amúgy kösz Lew, most rájöttem hogy conon voltam tallkoztam sok emberrel, és utána regeltem be ide a fórumra. talán ennek még van létjogosultsága az én topicban, de ti ne floodoljatok már Kamington Bani. Előző fórumon kezdtük, azért írtál így ^^
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8842 Dátum: 14 feb 23, 22:41:54 » |
|
Neked meg egy Cavinton Kroni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8843 Dátum: 14 feb 23, 22:48:45 » |
|
Kamington Bani. Előző fórumon kezdtük, azért írtál így ^^
Az a baj hogy nem tudom miről beszélsz. A memóriám már csak a jogot ismeri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8844 Dátum: 14 feb 23, 22:50:21 » |
|
Ohe! Nem tudok latinául na.. jéé ez értelmes magyar szó, hogy latinául Arrol beszélek, hogy ez a második nkw fórum és már az elsőre vittelek vagy inkább az elsőt rád erőszakoltam. Elérhető még elvileg valahol a régi fórum is Szerk.: Már nem elérhető "not found" T_T vajon lementette valaki? :S Olyan szép troll emlékeim vannak onnan, meg egy gyönyörű zarakis avám volt ott még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 23, 22:53:06 írta kronosz7 »
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8845 Dátum: 14 feb 23, 22:52:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8846 Dátum: 14 feb 23, 22:52:53 » |
|
Ahogy Saphi? Egy ponttal helyettesített pár hozzászólás?
Viccesek itt az emberek, olyanokra emlékeznek, amit én már majdnem elfelejtettem. Az egy pontos trollkodás sem volt már rég eszemben, mikor gman kiírta az aláírásába, és majdnem tiltottak miatta, de mindegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8847 Dátum: 14 feb 23, 22:54:03 » |
|
Jaja én is onnan emlékszem, azt hittem elsőnek kamuzik. Ügy lett belőle és gman nem is szégyelli magát emiatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8848 Dátum: 14 feb 23, 22:54:26 » |
|
Tök jó volt amíg még élt a link. Pláne, hogy Cart elküldte azt, hogy úgy tudunk belépni, hogy írjuk a nevünket és 4444 a jelszó. Mint kiderült mindenkinek annyi volt és el lehetett volna olvasni a privát üzeneteket. Persze nem tettem ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8849 Dátum: 14 feb 23, 22:56:58 » |
|
Én megtettem :O Am Saphira azóta is olyan hszeket ír, melyekkel az a baja az embereknek, hogy túl hosszú xD Vissza hozzam nektek máté barátomat? Annyira hiányoljátok gmant :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|