CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8685 Dátum: 14 feb 03, 23:49:26 » |
|
Túl sok mindent kellene megcsinálnom ahhoz, hogy jól érezzem magam, és vagy időm nincs, ha pedig mégis, lusta vagyok. Csoki most nincs kéznél, helyette lapátolom kanállal a nutellát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8686 Dátum: 14 feb 04, 00:01:28 » |
|
Kezdő vagy Mini =D A csoki nem orvosság. Be kell emberesen rúgni. De úgy hogy sz*rra se emlékezzél. Rajtam ez mindig segít, mert nem azon agyalok , hogy mi bajom van ,hanem hogy eljussak a budiig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8687 Dátum: 14 feb 04, 10:32:09 » |
|
Pont annyira, minthogy én vettem egy doboz hajfestéket, hogy megint vöröses legyek és ne világosbarna. Nekem is hajat kéne festetnem. (Ez a hosszászólás csak azért született, hogy jelét adjam, hogy élek. ) Amúgy Rita neked szép az eredeti hajszíned is. (Irigylek minden embert akinek nem seszinű a haja T_T)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8688 Dátum: 14 feb 04, 14:25:05 » |
|
Hát, akkor elég sok embert irigyelhetsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8689 Dátum: 14 feb 04, 16:39:45 » |
|
Így így is van. De szerencsére 2 kolléganőmnek is elmondása szerint se nem gesztenyebarna, se nem "sötétszőke" haja van, de ugyanakkor is-is mint nekem. Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. xD Ma visszahallottam életem egyik legjobb bókját *-*, egy ember azt mondta az ismerősének vigyen el magával a szülinapjára, pedig csak párszor találkoztunk, mert "jó fej" vagyok, ilyet is ritkán mondanak rólam. Lehet azért gondolja így mert csak párszor találkoztunk. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8691 Dátum: 14 feb 09, 20:30:02 » |
|
Most nem konkrétan rád mondom, szóval véletlenül se vedd magadra, hanem ÁLTALÁNOSSÁGBAN rondák a babák. De tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8692 Dátum: 14 feb 09, 20:43:50 » |
|
Szerintem meg teljesen egyforma az összes. Mindig mondják, hogy "nézd, milyen szép baba"... tök ugyanolyan mindegyik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8693 Dátum: 14 feb 09, 20:52:02 » |
|
Jaj ne is mond, egy ismerősöm facebookra nyomatja a kislányát és jó ez genetika miatt is, de olyan ronda az a kislány. Amúgy vannak babák, amik gyönyörűek, de van amelyik tényleg ronda. A legtöbb semleges számomra. (Néha nemben is. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8694 Dátum: 14 feb 09, 20:56:50 » |
|
A kis husis baba arcu babakcukik de a legtobb nyunyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8695 Dátum: 14 feb 09, 21:00:00 » |
|
Hakuu,most komolyan egy bilin pózoltál? És hogy etted azt a sütit? Szégyentelen gyermek. Pedig amit tegnap meséltél hogy kalácspofid volt az tényleg cuki. Én meg ilyen szőkéből lettem barna amit mondtam tegnap,meg ennyit a kék szememről ami már szürke (mintha nagyon látszana...) Voltam ezen vagy 3 éves: http://tinypic.com/view.php?pic=2q2lo9i&s=8#.Uvfd89J5PTo Amúgy tényleg van pár kölyök aki borzasztó... főleg amikor bújik ki a foguk és úgy vigyorognak. (Milyen beteg lenne már,lenne egy gyerekem és zacskót húznék a fejére 6 éves koráig.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 09, 21:03:29 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8696 Dátum: 14 feb 10, 17:34:43 » |
|
Hakuu az hogy lehet, hogy nekem nem adja be a képed? Valami floramed jön ki helyette, ami kb. egy reklám. Vagy az oldalról törlődött a kép? Pedig biztos aranyos baba lehettél. Én szürke kisegér voltam világéletemben. Babának is csak olyan kerek szemű, kerek fejű, most már nagyon nem. Szerintem a babák cukik. Anya barátnőjének lánya 2 éves lett 2 hete, egyem meg. Csak az már nem tetszett, mikor elbúcsúztunk és akkorát hisztizett. ^^" De milyen rossz lehet neki, nem akarta, hogy menjünk, de mégis el kellett menjünk...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8698 Dátum: 14 feb 11, 22:21:13 » |
|
Nem hálás kisgyerekekre rosszat mondani, de jót tett neked a kor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8699 Dátum: 14 feb 11, 22:27:17 » |
|
Hakuu én meg nem VOLTAM cuki! (Mert még most is az vagyok *rámszakadt a plafon* ) De ilyet se mondott még senki úgyhogy. *-* És a rendes nevemet használod,tudtam én hogy mi jóban leszünk. Amúgy te is cuki voltál de tényleg szebb vagy így "felnőttként" :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 11, 22:51:56 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|