Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8550 Dátum: 14 jan 22, 23:52:25 » |
|
Azok a kedves gyerekkori emlékek, amikor még nem lehet eldönteni, hogy ki fiú és ki lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8551 Dátum: 14 jan 23, 00:00:58 » |
|
Na igen, akkoriban ez nehezebb. Viszont itt mindenki leányzó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8552 Dátum: 14 jan 23, 00:05:32 » |
|
Nem fogok hazudni hidegen hagy, hogy néztél ki akkor inkább azt mutasd most mi a helyzet.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8553 Dátum: 14 jan 23, 00:26:15 » |
|
Kérésed, számomra parancs. Nem sok látszódik, mi? Ez meg Bécsben készült. ------ Javítva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 10:33:08 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8554 Dátum: 14 jan 23, 08:09:55 » |
|
A kicsi és nagy Mini is szép. :3 Azon a kiskori képen a lábacskáktól haltam meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8555 Dátum: 14 jan 23, 10:04:26 » |
|
Jól áll a 403-as hiba is meg a szárny is. Legalább nem félsz mosolyogni, de azért vörös vagy mint egy rákXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8556 Dátum: 14 jan 23, 10:32:46 » |
|
Oh elnézést, javítva az első kép! A vörösség meg, nem csak a képen fordul elő. Köszönöm Seva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8557 Dátum: 14 jan 23, 10:38:10 » |
|
Nagyon cuki kislány voltál, de a második képen, azon a bécsin cukibb vagy szerintem, meg azok a cukorhabból odanyomott felhők is nagyon tetszenek. Rólam mindig lehetett tudni, hogy kislány vagyok, mert a fiúk gondolom nem szoktak pálmafát hordani a fejükön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8558 Dátum: 14 jan 23, 10:45:45 » |
|
Köszönöm! A kis kori képet megmutattam az apukámnak és nézte "Jéééé de picik vagytok és cukik még." Majd, ha átugrassz idén (?) Bécsbe, fotózkodunk. Oh a nővéremmel több "gond" volt mindig e-téren, anyukám sokáig vissza vágta a haját, hogy erősödjön, s meg is hozta ez a gyümölcsét. Amúgy.... de, szoktak hordani a fejükön. de azért vörös vagy mint egy rákXD
Csak most láttam, tényleg mennyire látszik, hogy milyen vörös vagyok és ez még az enyhébb vörösségem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 13:05:12 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8559 Dátum: 14 jan 23, 19:16:01 » |
|
Azon a kiskori képen a lábacskáktól haltam meg. Még most is olyan. Jól áll a 403-as hiba is meg a szárny is. Legalább nem félsz mosolyogni, de azért vörös vagy mint egy rákXD
Ez semmi. Amikor igazán vörös, akkor olyan, mint egy gránátalma. Ha kijönnek a szeplői, akkor meg egy eper.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8560 Dátum: 14 jan 23, 19:32:19 » |
|
Mini, nagyon aranyos és szép vagy/voltál. Csini az angyalkás kép, bezzeg ha én állnék ott, kicsit ellentmondásos lenne, de hozzád teljesen passzol. És látod, már csak 1 kép, és neked is megvan a 4. Haha, tudtam én, hogy nem csak egyet fogsz mutatni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8561 Dátum: 14 jan 23, 20:05:30 » |
|
heo, az úúúgyy volt..... hanii, pedig el is felejtettem, hogy megkértél, hogy rakjak ki képet. Ej, de leírást nem rakok ki, azt eldöntöttem. >_< Köszönöm szépen amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8562 Dátum: 14 jan 25, 22:44:24 » |
|
UU ma 4-6ossal jottem hazafele es neztem az embereket, aztan felfigyeltem tobb kutyasetaltato emberre, hogy mennyire hasonlitanak a kutyajukra Neni ugyan ugy nezett ki mint a spaniele. Ezt mar mas is eszrevette vagy csak en vagyok szemfules az ilyen dolgokra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8563 Dátum: 14 jan 25, 22:49:36 » |
|
4-es 6-os villamos? Arrafelé nem is szoktam látni kutyasétáltató embereket. Amúgy ezt még nem is figyeltem meg, érdekes felfedezés. :O Arról hallottam csak, hogy egyes emberek és a macskáik személyisége hasonló. Nem tudom mennyire igaz, nincs külön bejáratú cicám, csak ilyen közös.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8564 Dátum: 14 jan 25, 22:59:25 » |
|
Mamuttol-oktogonig, en mindig latolk parat :O Hat igazabol nekem is nem reg tunt fel, foleg a kopasz izmos emberkek hasonlitanak bulldogjukra Remelem en nem vagyok olyan mint a kutyam Cicak? Nos joval fiatalabb voltam amikor utoljara volt cicam ugyhogy ezt sajna ensem tudom. Viszont egyik baratnom nagyon sokat eszik es a cicaja is eleg belpoklos joszag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|