Gabesz, akkor még nagyon kicsike volt, most semmi baja a lábának.
Csak igen, túl sokat eszik, ezért kicsit duci, és inkább a parton pihent, semhogy úszott volna.
( így nem is fogja elégetni a zsírt... ) Mivel emberek nevelték, így teljesen hozzászokott az emberi érintéshez, szóval a simogatás nem zavarta. Az összes többi hattyút nem lehetne megfogni.
Azok nem szelídek ennyire. "Ő" amolyan híresség itt nálunk. ^^ Azt sajna nem tudtuk meg, fiú-e avagy lány.
A kép szombati, akkor voltam nyelvvizsgázni, szóval nem tudom az eredményem még. Az írásbelim nem sikerült túl jól, a szóbelim 81%-os lett, a labor majd úgyis le fogja húzni, de szerintem matematikailag a szóbelin átmentem.
Az írásbeli majd eldől. Amúgy, ez felsőfokú angol, egynyelvű, Pannon volt. Elvileg a legkönnyebb ebben a kategóriában. De szerintem még így is képesek lesznek meghúzni....
Előrehozott érettségin is voltam, csak közép volt, az 90% lett. Lehetett volna jobb is, mert osztálytársaimnak jobb lett, de az írásbeli sztorija az hűűűű.
Utólag visszagondolva annyira ciki, hogy nem is csoda, hogy nem sikerült.
Azért megérte, hogy ne járjak többet angolra a suliban.
Viszont nem ártana más nyelven is edzenem kicsit, mert az, hogy csak angolul tudok, nem épp előnyös a mai világban. Az hogy hötyögök valamit olaszul, és fél éve jártam utoljára japán órán, sokat nem segít rajtam.
( ha talán OFF volt, bocsánat.)
Hanii, te meg gyere el Keszthelyre, hátha sikerül elkapni azt a hattyút megint!
Én elolvastam a sztoridat. Pont olyan Haniis amilyennek vártam!
A képeid meg tök jók, aranyos vagy, de ezt már a korábbiakból is megállapítottam.
Én is növesztem hajam. De kb. csak 1 év múlva lesz olyan hosszú, amilyenre akarom, még kell legalább 10 centi!