noemimi-chan
|
|
« Válasz #8490 Dátum: 14 jan 05, 20:43:44 » |
|
Jaaaaa... az szerintem jó. Én sokszor csalódott vagyok, hogy "apám alakját örököltem" anyámé helyett, szívesen feláldoznám a magasságomból azt a 10 cm-t teltebb alakért cserébe, de így legalább anyám arcvonásait örököltem, csalódott lennék apu orrával az arcomon. Mondjuk az is igaz, hogy vannak lányok akiknek jól áll a nagy orr.
Am nem lehetetlen, hogy B legyél anyu mindig a C és D közt ingadozik, olyan alkat aki mellre hízik és onnan is fogy, nálam sajnos csak lefele mennek gyorsan a kilók.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8491 Dátum: 14 jan 05, 20:45:07 » |
|
Én egy Bettibe voltam anno nagyon nagyon szerelemes úgyhogy a Bettina szebb név mint a Bernadett. Szín tiszta logika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8492 Dátum: 14 jan 05, 20:47:22 » |
|
Nekem az Űrgammák és a Xénia-láz jut eszembe róla, ami a 90-es évek hazai szégyene és egyben mélypontja volt, emiatt kicsit fura. A kedvenc női nevem az Anita és a Laura.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 20:49:48 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8493 Dátum: 14 jan 05, 20:51:26 » |
|
Legjobb barátnőm Bettina. A másik legjobb meg Anita.. Szóval szerintem is szép nevek. Noe, én adok neked egy kis teltséget ha akarod. Igaz nem sokat, annyi azért nekem is kell. Szerintem aranyos, ha egy lánynak kis pisze orra van. Én anyumnak hosszú, apának meg széles... Szerencse, hogy ezt nem örököltem meg annyira. Amúgy ha fogyok, ne mellről fogyjak, ez akkora kitolás lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8494 Dátum: 14 jan 05, 20:53:49 » |
|
Nekem férfi nevek közül a Márk tetszett, még az sem érdekelt, hogy úgy hívják az általam nem igazán kedvelt töri tanáromat is, majd jártam egy Márkkal és már nem tetszik annyira a név. Érdekes, hogy mennyire másképp működnek a nők és a férfiak. Nekem valamiért A és Á betű fétisem van, a fiam Áron Álmos lesz, de tetszik az Ákos név is(csak így hívják legjobb barát(nőmet)omat így nem olyan jó) és a Márton meg a János. Felénk a 90-es években (az elején) a Noémi volt ilyen mánia, ezért is örültem volna valahol jobban, ha apu nyeri a fogadást és ő választ nevet. (30 fős évfolyamomon 3 Noémi végzett gimiben)... nálunk ez olyan gyakori volt mint Magyarországon fiúknál a Gergő. Mondjuk most már elégedett vagyok 180-an kezdtünk anno az évfolyamon és csak ketten voltunk Noémik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 20:58:26 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8495 Dátum: 14 jan 05, 20:57:41 » |
|
Voltak még rosszabb név hullámok is. Tényleg nem szerencsés épp onnan fogyni Hanii,sokan megszenvedtek már ezzel. Márk nevet se gyakran hallom, sajátomat leszámítva.Bár többször elég érdekes becenevek alakulnak ki belőle.1-2 tetszik is,de leírni nehezebben tudnám inkább kiejteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #8496 Dátum: 14 jan 05, 21:05:28 » |
|
Sok Márkot ismerek, legtöbbjük egy hímr*ngyó, tisztelet a kivételnek. Ami most nagyon gyakori név, az a Réka meg a Zsófi. Lépten-nyomon összefutok velük. Az én évfolyamomon 3-4 Bernadett van velem együtt. Rékából meg van vagy 7-8, Zsófiból úgyszintén.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8497 Dátum: 14 jan 05, 21:11:14 » |
|
Igaz nálunk is volt egy ideig egy Márk akinek az volt a vezetékneve hogy Bese. Mivel gyakran be se(egybe jobban hangzik) járt az órákra,így végül kiiratkozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8498 Dátum: 14 jan 05, 21:24:01 » |
|
Nekem rajtad kívül nincs Márk ismerősöm. Zsófiból több is és az egyik a legjobbbarim. Nekem sok a Marci ismerősöm, de volt osztályban volt 2 Klaudiánk is, így egyiket Klaunak, másikat Diának hívtuk. Zitával meg már évek óta nem találkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8499 Dátum: 14 jan 05, 23:43:57 » |
|
hanii, még mindig nem írtad meg az összefoglalód, bár meg tudtuk hogy nincs D kosarad (amin meglepődtem, hisz a képeken... ) Én a saját nevemmel nem találkoztam még élőben soha, de csak azért mert itthon nem használják annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8500 Dátum: 14 jan 06, 18:08:14 » |
|
A Zsófi-áradat tényleg ijesztő, hömpölygünk a folyosón,és tényleg kapkodom a fejem, mert elég gyakran hallom a nevem. Ártatlan, de nagyon idegesítő reflex. Persze, én is pont akkor nem fordulok arra, mikor nekem szólnak. Ja, és csak az osztályunkban hárman vagyunk Zsófik. Szünetekben, felelésnél néha vicces. Valamiért viszont az igazi magyar nevekre bukom, mint a Csongor, Csanád, Attila, Emese. (Ha lányom lesz,biztos Emese lesz a neve.) Amellett egy újabb gyöngyszem; anyum a napközis tanár a helyi suliban, és röhögve konstantálta, hogy most már Farkas Fabríció, Farkas Dáriusz mellett I.Farkas Dareioszra is vigyázhat. A kissrác nagyon badass.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8501 Dátum: 14 jan 06, 18:24:40 » |
|
Most már ezekről a "magyar" nevekről mindig Sallai Ervintől fog eszembe jutni a "műmagyar család" kifejezés. http://www.youtube.com/watch?v=ZNYrzrziKF4#t=455Mondjuk a fent említettek azok inkább hagyományos nevek (főleg az Attila meg az Emese). Na meg bersze ott van az is hogy az én egyik fiam is Álmos lesz, de ez csak második név, meg tetszik a Csenge név is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 18:27:41 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8502 Dátum: 14 jan 06, 18:26:05 » |
|
Engedélyezték a Dareioszt? Én simán Rita vagyok, nem túl gyakori. Annyira nem is tetszik. A lányomnak biztos nem adnám. Mostanság a Csenge név tetszett meg nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8503 Dátum: 14 jan 06, 18:26:54 » |
|
Én a Hedvigbe lettem nagyon szerelmes, szóval, ha lesz egy kislány a háznál egyszer, akkor csak Hedvig lehet. Nőies, mégis van benne valami erőt sugárzó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8504 Dátum: 14 jan 06, 18:28:47 » |
|
Ne trollkodj Rita, pont szerkesztettem a hsz-t mikor írtál -.-
Nekem nem tetszik a Hedvig, nagyon nem tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 18:29:33 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|