kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8325 Dátum: 13 nov 23, 21:48:05 » |
|
Sebaj lényeg, hogy előbb láttam sokaknál pl. KroniGery-nél aki a nap folyamán annyit ügyködött a kép megszerzése érdekében . Muhahahaaaaaa! Ajj rám a koffein rosszabbul hat mint az alkohol T_T rettenet... már tidom mitől voltam gimiben folyton Duracell nyuszi Hey nem ér elárulni a nevem :F mondom mindent látok. Am meg én mindig mindenkit arra bíztatok, hogy vállalja fel önmagát, ha csak nem akarja másnak kiadni magát. (:
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8326 Dátum: 13 nov 23, 21:52:13 » |
|
Nem árultam el a másik neved ahogy BancsyGeryét sem addig örüljetek xDDDD Tudjátok a koffein... az pedig kell, hisz ma nem alszom, TANULOK *hero*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8327 Dátum: 13 nov 23, 21:55:13 » |
|
Abszolút felvállalom magam, meg hát nem nehéz fészen kistalkerkedni. tessék: Baráth Árpád Gergő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8328 Dátum: 13 nov 23, 22:03:50 » |
|
Főleg mióta bátran irogatsz MrSaiyanCoelho oldalára.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8329 Dátum: 13 nov 23, 22:11:52 » |
|
sose voltam ilyen találkozón szívesen mennék csináltok egyet még idén? vagy csak jövőre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8330 Dátum: 13 nov 23, 22:15:06 » |
|
Bármikor össze lehet egyet dobni! Am szerintem legyél én nagyon sok szép emléket köszönhetek az ilyen találkozóknak, sőt talán csak szépeket... bár a környezetem szerencséjére a kellemetlenségeket hajlamos vagyok gyorsan elfelejteni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8331 Dátum: 13 nov 23, 22:22:27 » |
|
hát ha lesz tuti elmegyek de amúgy miket szoktatok egy ilyen találkozón csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8332 Dátum: 13 nov 23, 22:27:55 » |
|
Beszélgetni... leülni valahol... ellenni szórakoztató általában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8333 Dátum: 13 nov 23, 22:36:31 » |
|
Inni szoktak és nyilvános troll barlangot létesíteni.. stb. Kollégám is eljönne velem lehet, vagyis én is, ha egyeztetünk egy mindenkinek megfelelő időpontot, lehetőleg ne éjszakára, abból én már kinőttem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8334 Dátum: 13 nov 23, 22:39:47 » |
|
ez jólhangzik nincs sok ember a mostani baráti "társaságomba" akiket érdekli az anime vagy bármi ami hasonló ezért már szívesen megismerkednék olyanokkal akiknek egyezik az ízlése az enyémmel ha összehoztok egy ilyet kérlek avassatok be mikorra és merre tervezitek az éjszakákért én sem rajongok mert sosem bírok sokáig ébren maradni a nap 24 órájából így is 10-et alszom minimum ilyen délután-kora este az jolenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8335 Dátum: 13 nov 23, 22:41:13 » |
|
Jó neked :S Én Éjfélnél ( reflexből nagy É-t írok sebaj így marad ) hamarabb nem tudok elaludni. Símán kibírom hajnali 2-3 óráig anélkül hogy elálmosodnék. A rutin meg az évek :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8336 Dátum: 13 nov 23, 22:44:51 » |
|
uh én akkor már érzem hogy nagyon szédülök bár ez javarészt a vas hiánynak köszönhető de olyan tipus vagyok aki mellett bomba is robbanhat alszik tovább és 11kor ágynak esik és hogy még ébren vagyok az is a trollbarlangnak köszönhető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8337 Dátum: 13 nov 23, 23:00:31 » |
|
Simán összehozható a délután/kora este hétvégén természetesen Én is azt preferálom, természetesen, ha valaki tovább maradna az is megoldható
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8338 Dátum: 13 nov 23, 23:30:15 » |
|
a kérdéses már csak az hogy melyik hétvégén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8339 Dátum: 13 nov 23, 23:34:15 » |
|
Az NKWT-s összejövetel zártkörű lesz és egyelőre nem is publikus... :F Nem kell pletykálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|