Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8295 Dátum: 13 nov 23, 19:48:36 » |
|
165 szerintem azt elértem már de én lennék min.170 magasnak lenni jó óó én csak két év múlva végzek bár már most félek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8296 Dátum: 13 nov 23, 19:50:10 » |
|
Személy szerint mondjuk nem esett nehezemre találni olyat a 173cm-mell akihez vehetek fel 10cm-s magassarkút... igaz messzire kellett menni érte, mert mifelénk törpök élnek... szóval össúzességében nem jó a 170cm am nem az avámon kikoptt már a fekete és a vörös festék így lett ilyen seszínű (felül volt fekete alul vörös) ez pl. az eredeti ami arcot is tartalmaz és anyukámat is https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/182863_1653791539572_1585958_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8297 Dátum: 13 nov 23, 19:55:37 » |
|
de a magas lányok tudnak igazán csinosak lenni jó vannak alacsonyabbak is de akkoris javarészt magas lányok a bombázók aranyos kép ő a párod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8298 Dátum: 13 nov 23, 20:01:24 » |
|
A legjobb barátnőm nem hiszem, hogy magasabb lenne 160-nál (ha mégis és ezt meglátná, akkor halott ember lennék xD), de tök szép és rá is irigykedek egy kicsit. >__< noenak igaza van, a 170 a plafon, ami még kényelmes. Én is 172-3 vagyok. >__< Apropó noe 173 vagy? Alacsonyabbnak képzeltelek. Szerintem szép az eredeti. ^^ Az enyém is szép szőke volt kiskoromban, ahogy öregedtem meg besötétült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8299 Dátum: 13 nov 23, 20:05:19 » |
|
Jó nem mondom van benne valami viszont én lennék magasabb az én hajammal az a baj hogy alul világosodik és tiszta méz szőke de természetes és annyira nem tetszik festeni meg nem akarom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8300 Dátum: 13 nov 23, 20:07:23 » |
|
igen (bár itt épp hajnövesztéssel ügyetlenkedett, szerencsére azóta már ismét levágatta ) szerintem az alacsony lányok csinibbek tudnak lenni, mint a magasak... ill. anyut mindig irigyeltem, mert úgy ahogy apu magasságát örököltem... éppúgy apu mellméretét is... pedig anyuénak jobban örültem volna... a családi pletykák szrint ám nagyimra hasonlítok, de szerintem ez nem igaz. Mondjuk mama iskolapéldája a csinos alacsony lánynak, vagyis az volt https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/407675_110317812421607_1870492767_n.jpg és mama is csak 160cm mondjuk lehet anyu ezekre a képekre gondol mikor azt mondja, hogy hasonlítunk https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/420201_292791987451333_23152936_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/428289_292792060784659_2043393332_n.jpgpicikoromban érdekes volt a hajszínem: https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/227479_1828111297457_1703098_n.jpgAnyukám FB-jén olyan vicces képeket találtam xDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8301 Dátum: 13 nov 23, 20:08:43 » |
|
De Mini, hogy mondhatsz rólam ilyet? Bocsáss meg, nem akartalak megbántani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8302 Dátum: 13 nov 23, 20:09:48 » |
|
Eléggé off-ba ment át a téma, szerintem fejezzük be mert jönnek a gonosz galaktikus modik és véleményhatalmat gyakorolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8303 Dátum: 13 nov 23, 20:12:02 » |
|
Dehát még mindig önmagunkról beszélünk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8304 Dátum: 13 nov 23, 20:17:40 » |
|
szerintem szép volt az a szín anyukád meg nagyon szép és tényleg hasonlítotok de én emiatt vagyok kétségbe esve mert ilyen az alja és teljesen hiába festem kidobja na meg élőben roszabb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 16:39:17 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8305 Dátum: 13 nov 23, 20:21:06 » |
|
Tök jó szerintem olyan mint a mostanság divatos "mi is a neve?", asszem ombre hajfestés... Mások sokat fizetnek ilyen hajért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8306 Dátum: 13 nov 23, 20:31:49 » |
|
az valahogy nem jön be ezek az értelmetlen divatok mintha lelenne nőve a hajuk és ezért fizetnek ez kb olyan mint hogy leborotválom a szemöldököm hogy vissza rajzoljam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8307 Dátum: 13 nov 23, 20:34:32 » |
|
mondjuk erről én is hasonlóan gondolkodom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8308 Dátum: 13 nov 23, 20:39:10 » |
|
Sose tudnám követni az ilyen lebutult tömegmajom "cicababákat" mind ugyan úgy néz ki mint egy rossz klónozó gép az sem érdekel haa fiúknak ez tetszik inkább legyek egyedül mint hogy feladjam magam na meg az egyszerűség néha több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8309 Dátum: 13 nov 23, 20:41:16 » |
|
Az ombre haj szerintem béna. Nem is értem mi tetszik az embereknek benne. Nem sérésből de női haKuka, te is olyan kis cicababás vagy
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|