heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8280 Dátum: 13 nov 23, 19:16:03 » |
|
és maradhat a vöröses árnyalat.
Tényleg jó az a függöny.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8281 Dátum: 13 nov 23, 19:19:17 » |
|
nagyon jó képek szép vagy remélem nem hangzik furán egy lány szájából csak mert a troll barlangban ezért végig szapulnának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8282 Dátum: 13 nov 23, 19:19:27 » |
|
Hakuu, tök szép vagy. Én is irigykedek. Lol, heo, nekem a függöny fel sem tűnt. xD Amúgy tényleg jól áll a vörös, noe. Jelen pillanatban az enyém is olyan. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8283 Dátum: 13 nov 23, 19:22:08 » |
|
16 még de az annyira nem fiatal köszönöm bár annyira nem vagyok elégedett / én nem láttalak még nagyon titeket ti is mutattok képet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8284 Dátum: 13 nov 23, 19:22:35 » |
|
Hát igen azon a képen látszik, hogy már vidám vagyok, meg ha maradtak volna a többiek is akkor "vagyunk" Az nem cicafül hanem szarv és van hozzá szárnyam is... természetesen fekete... A vöröses árnyalatról meg annyit, hogy épp a héten jegyeztem meg Péternek, hogy visszatérnék a barnára... ő mondjuk tiltakozott, de ez kit érdekel? Nyugi Hakuu nem hangzik furán
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8285 Dátum: 13 nov 23, 19:26:27 » |
|
Osztom Péter véleményét. Kit érdekel? Méghogy a nők tetszeni akarnak a férfiaknak... Pft!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8286 Dátum: 13 nov 23, 19:27:06 » |
|
16 éves vagy csak, és máris öreg? Közelebb vagy a 0-hoz, mint hogy öreg légy. Örülj neki. Amúgy tényleg szép a szemed. Bocs-bocs Noe, az én hibám, nem ismerem fel az ilyeneket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8287 Dátum: 13 nov 23, 19:28:30 » |
|
Neked megbocsájtok Más is elkövette már ezt a hibát...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8288 Dátum: 13 nov 23, 19:28:49 » |
|
Heh-heheh, tudtam én, hogy az szarv, csak Mini volt a butus, hogy fülnek nézte... Világos vagy sötét barnára? Esetleg gesztenye? Annak van még egy kis vöröses beütése. Hakuu, miért nem vagy elégedett? Én kábé örömömben rohangálnék fel-alá, ha így néznék ki. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8289 Dátum: 13 nov 23, 19:33:38 » |
|
Heh-heheh, tudtam én, hogy az szarv, csak Mini volt a butus, hogy fülnek nézte... Cööh, gyáva, oda dobsz az állatoknak, mint egy falat hús hogy mentsd a saját életed. Sunyi vagy ám. Noé, akkor nyugodtan fogok tudni aludni ezek után. heo, tetszeni akarnak, de leginkább maguknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8290 Dátum: 13 nov 23, 19:34:38 » |
|
Az eredeti hajszínemet szeretném visszakapni, ami ilyen... hmm nem írom ki a jelzőt, hogy milyen barna, mert az pejoratív lenne... tehát ilyen van benne szőkés vöröses árnyalat is... Első hajfestésem előtt lefotóztam, tehát: https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/s720x720/532327_4002268410026_291988538_n.jpg ilyen színű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8291 Dátum: 13 nov 23, 19:37:22 » |
|
Nem úgy csak sokan 13-14nek néznek pedig 17 leszek hát azért mert nem szeretem az alakom meg lennék magasabb meg szervezetileg is gyenge vagyok és sorolhatnám Amúgy ti már mind egyetemre jártok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8292 Dátum: 13 nov 23, 19:40:07 » |
|
Nem mind, de én pl. igen (BCE-Budai Camus- Élelmiszertudományi Kar- Élelmiszermérnök) Egyébként engem is mindig fiatalabbnak nézetek... mai napig annak néznek... talán tavaly volt egyszer buliban, hogy azt hitték, hogy idősebb vagyok, mint 20, de az inkább a szövegem miatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 19:41:07 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8293 Dátum: 13 nov 23, 19:42:06 » |
|
"Egyetem" jól van inkább csak corvinus. egyébként többen járnak már itt egyetemre mint nem, régi motorosok vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8294 Dátum: 13 nov 23, 19:44:00 » |
|
De Mini, hogy mondhatsz rólam ilyet? Az avádon nem az eredeti hajszíned van? Mert az is hasonlít ehhez a képhez. De jó sűrű hajad van. *-* Miért Hakuu, hány centi vagy? A magas lányok meg általában azon sírnak, hogy nem találnak pasit, mert ha felvesznek egy magassarkút, akkor fél fejjel az átlag fiúk felett vannak. Régiek meg öregek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|