Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7920 Dátum: 13 jan 30, 16:57:20 » |
|
Én is a rockot szeretem  Rappből csak a falko jön be. Ma a barátnőmmel zenét halgattunk egy fülesen és végig mocskos rappat nyomott... A végére ki voltam... 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #7921 Dátum: 13 jan 30, 17:01:22 » |
|
Akkor most megnyugodtam picit.  Ha már itt tartunk, akkor valaki küldene nekem "jó" rapet? (Ez is relatív, de egy próbát megér, hátha egyezik valamennyiben az ízlésünk...) (Mondtam már, hogy mennyire bejön ez a smiley?->  Vagy látszik?  )
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7922 Dátum: 13 jan 30, 17:03:16 » |
|
Kicsit off ez, folytassátok a Zene topicban.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7923 Dátum: 13 jan 30, 17:06:23 » |
|
Gabesz ne pózerkodjál más motorjánxD Ez így nem illik az én topicba:PPP
A saját motoromon jobb kép készült rólam!  Csak az a kép nincs meg nekem, a motort is eladtam közben...  Többet szereltem, mint amennyit motoroztam vele! XDD Rap... Hadarni egy ütemre mindenki tud, akinek van tüdeje... Az nem zene... Még akkor sem, ha néha nagyon igaz a szövegnek a mondanivalója, de ez hogy jön az Én topikba??? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7924 Dátum: 13 jan 30, 18:57:37 » |
|
Szóltam, hogy elég volt az offból. mugen, neked már töröltem egyszer hszt innen emiatt, erre te újra kezded. Több ilyen ne legyen.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7925 Dátum: 13 jan 31, 00:43:25 » |
|
Micsoda motorja van/volt valakinek.  ------------------------------ Mindig akkor sikerül "értelmes" képet összehozni rólam, amikor valami állattal / állat mellett vagyok.  Itt van a legújabb "alkotás" (igen, ahhoz h rólam "normális" képet összehozzon valaki művésznek kell h legyen). Én és a macskám:http://kepfeltoltes.hu/130131/DSC00305_www.kepfeltoltes3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 00:44:15 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
 |
« Válasz #7926 Dátum: 13 jan 31, 00:58:37 » |
|
Ááá Gabesz az komoly egy kép!  Tényleg jó amúgy. Kár hogy bagózol rajta. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 01:11:47 írta Arysha »
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7927 Dátum: 13 jan 31, 01:04:58 » |
|
Először azt hittem h nekem írod (csodálkoztam is h milyen bagóról beszélsz), aztán rájöttem h miről van szó.  Hát igen, már nagyon este van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7928 Dátum: 13 jan 31, 01:12:45 » |
|
Na átjavítottam, hogy látsszon kinek írtam.  Jó lett ez a kép Ayumi. Bár Kyrának világít a szeme rendesen. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7929 Dátum: 13 jan 31, 01:15:06 » |
|
Nem az enyém az a moci... Nincs rá 250 ezrem...  Polymobil XT50Q Chopper Nem rossz, csak drága... Amúgy egész jó rajta motorozni, de nekem megfájdul rajta a hátam... Az én mocim ez volt! http://kepfeltoltes.hu/130131/F_nyk_p0023_www.kepfeltoltes.hu_.jpgEzt megvenni volt olcsó, de fenntartani drága volt!  Parkolóban leállítva, a menetiránynak háttal ülve, a sisaktartóra feltett lábbal, bal kézben cigi, jobban sörösüveg, és duma a haverokkal.. Nagy bagós vagyok... A kocsiban is az az első hogy rágyújtok, és utána következik a biztonsági öv...  Ayumi nagyon gondolkozol valamin a képen! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 01:16:51 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7930 Dátum: 13 jan 31, 01:24:47 » |
|
A bagó nem valami kifizetődő, és egészségtelen is - de te tudod. Anno én is nagy bagós voltam, 17 éve hagytam abba.  Apámnak tüdőrákja lett miatta... Tudom hogy vitatható dolog, de ennek az a lényege, hogy ha benned van a hajlam rá, akkor a cigi kihozza. Amúgy ha nem dohányozna a rákra hajlamos ember, mire rákos lenne meghalna végelgyengülésben... de ha dohányzik és benne a rákra hajlamosító gén, akkor mondjuk 50 évesen rákos lesz. Ez van.  Na mindegy, mindenki úgy mérgezi a szervezetét ahogy csak bírja. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7931 Dátum: 13 jan 31, 01:33:03 » |
|
A rák meg a végelgyengülés az a 2 ok amiben nem szeretnék elpatkolni... Amúgy jah.. A rokonság egyik fele végelgyengülésben halt meg, a másik valamilyen rákban... Jobban szeretnék egy olyan halálnemet, amiben hamarabb elpatkolok, minthogy elkezdeném kapisgálni hogy mi a helyzet... De olyan szerencsém úgysem lesz... Na megyek nyunyálok egyet, mert mindjárt 8 óra...  Nem éne kialvatlanul vezetni reggel, mert akkor autóbaleset lesz az a halálnem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #7932 Dátum: 13 jan 31, 01:34:34 » |
|
Én nem cigizek (milyen jó h nem szoktam rá, 2 barátnőm is rászokott, a tanúja voltam annak h hogy szívnak egyre többet, és h lett napi 1 szálból napi 1 doboz)  Apám elég sokat cigizett amíg élt, és anyám is szívja.  Az h egészségtelen csak 1 dolog (ma már semmi se egészséges) de drága is. Ráadásul off is.(lehet)  Jah elgondolkoztam a képen de h mire gondoltam azt már nem tudom. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 31, 01:37:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7933 Dátum: 13 jan 31, 01:36:44 » |
|
Végül is lehet hogy nem off, mert magadról írsz, hogy nem cigizel. Igen, a másik az hogy egyre drágább "szórakozás" a dohányzás. Én örülök annak hogy leszoktam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #7934 Dátum: 13 jan 31, 08:12:33 » |
|
Töltsd a cigit, úgy nem is drága.  Viccet félretéve, huh, még a cigit is letetted? Mióta nem gyújtottál rá? Gratulálok.  Az én apám 6 évig, kisebb-nagyobb megcsalásokkal bírta csak letenni a chigarettát, azóta megint láncdohányos. Remélem, te már nem szoksz vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|