Ízlések és pofonok. Nekem bejön és attól, hogy "retek" még tetszeni fog, ahogy neked is a rap, még akkor is, ha ezer meg ezer érvet felhozok ellene.
Én nem tudom "megérteni" a rap-et (valszeg túl fiatal vagyok hozzá...
), de nem is várom el, hogy szeresd, amit én (biztos a szar ízlés is a fiatalsággal jár együtt).
Hallgass rapet, hallgatok rockot, béke van!
Ui.: Sorry, hogy állandóan a koromat hozom fel, de úgy beszélsz (írsz), mintha csak 18 felett lehetne felfogni a rap értelmét vagy kizárólag az atomfizikusagysebészek értenék. (???)
Szerk.: Ebben az egyben a rap védelmére kelnék, mivel teljesen mindegy, hogy milyen környezetből jön, a zene az zene. Nem hiszem, hogy ez alapján kéne ítélkezni, mert már rég nem csak ott tart, ahol anno, keletkezésekor.
Szerk. megint: Nem is nagyon értem, hogy milyen alapon retkezted le a zenét, amit mutattam. Én egy szavammal sem bántottam a rap-et (szándékosan biztosan nem), még a wikipédia is kántálásként emlegeti (utánanéztem!). Plazmát negatív példaként hoztam fel, igaz? Káromkodott, nem tetszett=negatív példa, az pedig tovább megmarad bennem (ilyen génhibás vagyok, sajna). Bár, ahogy olvasom a hozzászólásodat, neked sem a kedvenced.
Ha pedig találsz nekem egyetlen kiénekelt hangot vagy dallamot, akkor térdenállva fogok elnézést kérni, amiért botor módon nem hallottam meg eme csodás zenei (?!) stílusban a gyönyört, amit annyian felfedeztek már (Rajtam kívül, persze). (Iróniáért nem jár pontlevonás!
)