Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7860 Dátum: 13 jan 25, 16:00:06 » |
|
No comment... Najó, de, mégis. Nem igazán vágom, hogyha az új csizmádat akarod elújságolni nekünk, miért olyan képet töltesz fel, amelyiken cseppet sem kivehető ez a bizonyos lábbeli?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7861 Dátum: 13 jan 25, 16:07:21 » |
|
Niki, ne akadj fel ilyen apróságokon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7862 Dátum: 13 jan 25, 17:20:42 » |
|
Apróság? Ez lett volna a fotó létjogosultsága. De amúgy igazad van. És más is tanácsolta már ugyanezt ma, szóval képzeletben visszaszívom a kérdést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7863 Dátum: 13 jan 25, 17:23:18 » |
|
Azért ezt töltöttem fel mert nem volt kéznél más fotó amin rajta van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7864 Dátum: 13 jan 25, 17:28:38 » |
|
Ezen rajta van? jajj Ayumi neee. No mindegy.. tűkön ülve várjuk most már a csizmádról a fotót. jajj mi ez mi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7865 Dátum: 13 jan 25, 17:48:18 » |
|
Najó, elkezdem akkor megint. Figyelj, Ayumi, ha az új lábbelimet akarom megmutatni a nagyérdeműnek, akkor feltöltök mondjuk egy ilyen képet, nem pedig egy ilyet. Bocs, a magamutogatásért, de most a kényszer hozta ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7868 Dátum: 13 jan 26, 17:12:31 » |
|
Tényleg cuki feje van. (nekem cicám van és a telefonom fotótára tele van vele ) 1 időbe olyan göndör hajat akartam mint ami neked van a képen. Csak akkor még nem engedték Egyébként jól áll neked ez a haj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #7869 Dátum: 13 jan 26, 17:24:18 » |
|
Köszi.^-^" Mondjuk nem ajánlom a göndör hajat, (nekem sajna természetes-_-") mert kifésülni egy rémálom.T-T Drága tesókámnak szögegyenes (rohadjon meg!xD) és göndörítteti anyámmal. Karácsonyra kreppelőt kért, több sminkcucca van, mint nekem egész életemben volt.Q_Q Ja, és 10!!! éves. Nem irigylem csak ki akartam hangsúlyozni, hogy nagyon más világban élünk. Én utálom a sminket, maximum egy kis alapozót kenek fel a bőrhibák miatt... Szerk.: Azt még elfelejtettem írni, hogy mindkettőnknek kék szeme van.xD Én utálom, ha fényképeznek, többekközött azért, mert talán két olyan elég kiskori képem van, amin látszik az igazi színe a szememnek. Elég sötét kék, de kék, szóval bosszant a dolog rendesen... Itt talán látni. Akkor még hagytam magam fotózni és, hogy levágják a hajamat hátul "simisre".xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 17:28:52 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7870 Dátum: 13 jan 26, 17:27:30 » |
|
A smink amúgy is felesleges. Csak akkor kenem ki magam ha olyan helyre megyek (buli, esküvő [mondjuk az is 1 fajta buli], vagy "hivatalos" helyre).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7871 Dátum: 13 jan 26, 20:48:31 » |
|
Nem felesleges. Ha valaki normálisan használja, rohadt szexi, és rohadt sokat tud dobni az ember külsején. Szeretek sminkelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7872 Dátum: 13 jan 26, 20:53:42 » |
|
Az igaz h (ha megfelelően használják) akkor kihangsúlyozza az arc szépségét, viszont hosszútávon káros is lehet a bőrre (azt nem tudom h bizonyos "méregdrága" szerekkel is így van e vagy nem[vagy így van de kevésbé ]) de nem biztos h jót tesz a bőrnek (persze itt a mindennapos használatról van szó).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7873 Dátum: 13 jan 26, 20:55:24 » |
|
Én már hozzá sem szólok a témákhoz, Niki mindig leírja a véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #7874 Dátum: 13 jan 26, 20:56:03 » |
|
Az lehet, de engem irritál, ha vakolat van a fejemen. Elég egy halvány réteg is, nem tudok tőle létezni. Lehet, hogy jobban néznék ki tőle, lehet, hogy jobb lenne, de nekem fontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben, mint hogy másoknak tetszek.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
|