És csinálsz valami titkos módszert vagy csak genetika? Ilyet még nem láttam.
Nos igen, részben amit Ayumichan ír alább (az öltözködés és eleve a stílus - bár egy valóban 41 évesnek kinéző fejhez ez édes-kevés lenne
).
Részben agykontroll ami az energia felvételt jelenti - vagyis magamhoz veszem az elpazarolt egészséges energiát a levegőből (Rémes mennyire pazarlóak az emberek.)
Van benne genetika is, továbbá egészségesen élek, sokat mozgok, soha nem használtam kozmetika izéket (egy évben talán 3xor sminkelem ki magam) blablabla..
Ezen kívül sajnos nincs gyerekünk (nem jön össze lombikkal sem
), és emiatt keresem a gyerekek társaságát, ami lélekben fiatalon tart, így testben is az vagyok. Egyébként élőben 28-30 évesnek szoktak tippelni, azért nem 20-nak
Bár szórakozóhelyen félhomályban volt rá példa nemrég.
Nagyon szeretem a gyerekeket, jól megértem magam velük a kicsiktől a nagyokig.
Persze conra nem mentem vna csak így simán, az nekem vhogy ciki lett vna. Talán összesúgtam vna a hátam mögött hogy vmi pedomaci vagyok .
Így a bnőm lányát és unokahúgát vittem (13 és 12 évesek) mert ők is animések, plusz Ayumichan is jött a nyárira, a Milloweenre pedig a férjem unokahúga is, vendégségben volt azon a héten nálunk.
Ő egyébként a "fogadott" lányom, nyári szünetekben én vtam mindig a "pótanyja" mert nálunk töltötte az összes nyarat kisgyerekkorától - amúgy most már 24 éves.
Hát ez lennék én. A 'pedomacimama' XDDD
Ezek szerint van itt egy-két csepp boszorkányság is, ha nem mindenkire hatnak ugyanúgy a fiatalos ruhák meg a fiatalos hajviselet.
Tényleg korod meghazudtolóan jól nézel ki Arysha.
Mondhatjuk boszorkányságnak is. Az ember sok mindenre képes, az biztos. Láttam olyat youtube-on, hogy a "csaj" 70(!) éves és 30-nak néz ki az életmódja miatt. Bár nem tudom belülről mennyi - én energikus vagyok és makkegészséges (leszámítva h nem esek teherbe), és a bőröm sem narancsbőrös és miegymás mint
40 évesen szokott. Szerencsére...