Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #7785 Dátum: 13 jan 09, 14:12:49 » |
|
Egy kicsit megkapargatod és rögtön ehető lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7786 Dátum: 13 jan 09, 15:00:46 » |
|
Nem csak égett, de off szaga is van itt a dolgoknak. Lew dobd ki a kukába a "piritóst" megfeküdte az emberek gyomrát és elkezdtek offot hányni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #7787 Dátum: 13 jan 09, 15:16:37 » |
|
Köszi Nikkuccia! Lew, mindjárt elpirulok mint a melegszendvics! Ma megint magamat adtam. Dumáltam fél órán át 2 barátnőmnek ők meg szépen csendben ültek. Mondom, bocsi, hogy szómenésem van, de ezt egyszerűen muszáj volt! Kiakasztanak a tanárok néha esküszöm. Pláne, ha csak azért feleltetnek, hogy valami szépet halljanak...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7788 Dátum: 13 jan 09, 21:05:00 » |
|
Azért nincsenek annyira durva képeim Csak az a kérdés merül fel hogy ha ennyire jól be tudsz rúgni a haverokkal hogy hogy van erőtök meg kedvetek még fényképezni is! Nálunk ez úgy megy hogy előbb fénykép itallal miközben még majdnem józanok vagyunk, utána már a francot sem érdekli pláne mivel vhogy egy csaj mindig keveredik mellém.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7789 Dátum: 13 jan 10, 23:46:02 » |
|
Mindig van 1-2 "jóarc" aki van olyan drága és készít képeket. ( Hogy roh*djon meg )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7791 Dátum: 13 jan 11, 19:30:17 » |
|
Olyan vagy mint a mostani időjárás... változékony! De mért nem fested be magad full szőkére? Mert így ránézésre jól áll neked, bár így is jó lett a képed. Mellesleg nem kötekedésből de a 2. képen úgy festesz mint aki mindjárt bealszik ott helyben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7792 Dátum: 13 jan 11, 19:37:29 » |
|
Voltam már full szőke. pl. itt: Ez most így alakult (nem nagyon van olyan szín amilyen ne lett volna a hajam [beleértve az ilyeneket is h kék]). a 2. képen úgy festesz mint aki mindjárt bealszik ott helyben Lehet h még nem hatott a kávé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 19:38:12 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7793 Dátum: 13 jan 11, 20:31:59 » |
|
Hölgyeim és uraim! A mai napot ünnepnappá nyilvánítom! AYUMICHAN MOSOLYOG!!!
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7794 Dátum: 13 jan 11, 21:46:54 » |
|
Heee? Kókuszgolyóóó nyamiii! Am jóreggelt! Öö mivenezitten? Ayumi a képek homályosak, vagy én nem látok a csipától?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7795 Dátum: 13 jan 11, 21:48:25 » |
|
Örülök h örülsz. Sikerült 1 "normális" képet összehozni, úgy h nem vagyok "búskomor" rajta. Már megint azt fontolgatom h kék legyen a hajam. szerk.: nem a képek homályosak csak gyengék a fényviszonyok (40 W-os izzó gyenguszka). Kókuszgolyó volt szilveszterkor, (de lehet h megint össze kéne hozni)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 21:53:25 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7796 Dátum: 13 jan 12, 15:24:58 » |
|
Gabesz, ha az enyémet nem érted akkor folyton nyavalyogtam hogy ayumi egyik képén se mosolyog és most végre igen Kék? És világoskékre gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7797 Dátum: 13 jan 12, 16:58:50 » |
|
Nem baj nincs képben szegény. Ayumi ezek jók lettek.. Kék? wtf.. ez nálad valami önkifejezési mód? Tegnap pont láttam egy zöld hajú csajt a buszon. Csodálatos volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7798 Dátum: 13 jan 12, 17:00:07 » |
|
Nem ilyen égszínkékre gondoltam hanem azért valami sötétebbre (ilyen nem egészen olyan mintha kékesfekete lenne, de azért erősen látható h az kék és nem kékesfekete). De ez még nagyon a jövő zenéje, most változtattam hajszínt (2x is). Éjfél, nem ez lenne az 1. eset h kékülnek a fürtjeim:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 17:13:38 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7799 Dátum: 13 jan 12, 17:36:15 » |
|
Pedig a legelsőn a legelfogadhatóbb a hajszíned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|