Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7665 Dátum: 12 nov 19, 21:37:30 » |
|
Gman: talald ki es kapsz egy piros pontot... igazan nem megerolteto rajonni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 19, 22:02:23 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7666 Dátum: 12 nov 19, 21:42:28 » |
|
És szerinted hogy fogok én most így aludni? A lábadnál is szőrösebb hátaddal fogok álmodni, azt hiszem. De hogy sima álom lesz, avagy rém... xD Éjfél, máshonnan szoktál gépezni alkalmakkor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7667 Dátum: 12 nov 19, 22:03:23 » |
|
így is mondhatjuk Nikuccia.. nos Tadaima.. Ebből talán rájössz/rájöttök. Ilyeneken gondolkodni.. ejj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7668 Dátum: 12 nov 20, 13:33:33 » |
|
Hát a fénykép az már csak ilyen, sok mindent ki lehet elemezni belőle (már aki "ért hozzá"). Szerintem ez nem igaz. Max nagyon profi kép esetén, de ahhoz két ember kell. Éjfél csini vagy nagyon. Bár teljesen máshogy képzeltelek el. gman szerintem én már láttalak téged a tudományegyetemen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7669 Dátum: 12 nov 20, 14:00:17 » |
|
Zsófii, azt hiszem én meg téged láttalak pár napja az árkádba a gyógyszertárnál.. lazán elsétáltál mellettem és ha már itt vagyok akkor mostanság így nézek ki http://www.myimg.de/?img=53896233268888309071108745168a.jpg
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7670 Dátum: 12 nov 20, 14:09:00 » |
|
Tényleg? *evilme.* Te meg a parasztelosztónál sétáltál el mellettem múltkor. De mondjuk nem voltál egyedül. Szép vagy mint mindig. :3 Élőben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #7671 Dátum: 12 nov 20, 14:12:44 » |
|
És láttam, hogy hosszabb a hajad*-* az enyém meg nem nő egy kis csonk..amióta nyáron újra póthajaztam megint jó ócska ááá csak képeken vagyok szép élőbe egy nagy.... nem mondok semmit inkább
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7672 Dátum: 12 nov 20, 14:19:58 » |
|
Akkor ma láttál? Mert amúgy nem igen hordom kibontva, mert elég nyamvadt szegényke. Póthajazás az árt a hajnak? Inkább a festés, nem? Szerintem élőben még szebb vagy. És most kicsit szedtél fel kilókat is ha jól láttam. Helyes! Én is híztam 4 kg-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7673 Dátum: 12 nov 20, 15:04:16 » |
|
Éjfél csini vagy nagyon. Bár teljesen máshogy képzeltelek el. Tuti apró termettel és sötét hajjal. Ez az általános.. Annyira aranyos mikor az emberek elképzelik a másikat. Nekem még nem volt olyan hogy úgy képzeltem el valakit ahogy ténylegesen kinézett. ^^ Köszönöm szépen a bókot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7674 Dátum: 12 nov 20, 17:27:17 » |
|
gman szerintem én már láttalak téged a tudományegyetemen. Magyarázatot követek, most azonnal! Vagy úgy érted, hogy láttál már, csak nem tudtad, hogy kit láttál, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7675 Dátum: 12 nov 20, 18:23:35 » |
|
Hát a sötét haj stimmel, de inkább úgy mondanám, hogy vhogyan nem átlagosnak képzeltelek. Szóval kicsit elvont és boszis megjelenésű vkinek. Meg nagyon nagyon vékonynak. Amúgy nekem se volt olyan. Mindenkit másnak képzeltem el kb. gman: barátommal voltunk egyszer és láttunk vkit, akiről azt gondoltuk, hogy te vagy. De az az igazság, hogy ezt nem tudom mire alapoztuk. Régen volt már. De eléggé biztosak voltunk benne. És azt az emberkét én láttam utána még egyszer-kétszer. Amúgy egy nővel szemben nem érdemes követelőzni. Sehova nem vezet. De a felséged majd megtanít erre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7676 Dátum: 12 nov 20, 18:30:46 » |
|
Óóókééé... Szóval te, akivel öszvisz két mondatot váltottam eddig és a barátod, akivel annyit sem, távolról láttatok valakit, akiről 90%-ra megállapítottátok, hogy én vagyok. Értem.
Valami alapja csak volt! Mit véltetek látni kb.?
Amúgy ne félts engem se, ha messzire találna menni a naccsasszony, akkor majd én is megrántom a pórázt!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 18:43:12 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #7677 Dátum: 12 nov 20, 18:54:09 » |
|
Hát volt rá alapunk mondom. Volt akkor vmilyen tudásunk, amiből erre következtettünk. És mellettünk ment el az illető. Közel. De nem gondoltam, hogy ennyire felkavar a dolog. Már bánom is, hogy megemlítettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7678 Dátum: 12 nov 20, 19:00:17 » |
|
Hát igen, a nők már csak ilyenek, bármennyire is vág az eszük, a szájuk mindíg gyorsabb. Nem hagyom annyiban, hol történt ez az észlelés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7679 Dátum: 12 nov 20, 19:07:10 » |
|
komolyan, gman tarkón ütlek ha így folytatod. folytassátok priviben mert falnak megyek Tudom tudom... becsukom a szemem.. de jajj néha félelmetes vagy:P Az esélye annak hogy téged látott (ha eddig tényleg nem mutattál képet) 1:nemtudom mennyihez *kuncog*, de hidd el kicsi. /nyilván a szőrös lábadról és hátadról ismertek fel :DDDDDDDDD/ Sevanna most muszáj volt felébresztened az alvó khm...-t? ;D *lábjegyzett:aki nem jött volna rá: baka-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|