drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7470 Dátum: 12 aug 12, 00:43:04 » |
|
...nem ugat, csak hogy STM nem kutya xD. Viszont harap, egyszer már majdnem elfogysztott, bár a fejem meghagyta, és szerencsére tudok regenerálódni. Őő ez most furcsa lehet aki nem érti nézzen be a család topicba.xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7471 Dátum: 12 aug 12, 00:45:20 » |
|
Áhh, nem ijesztett meg engem. Nekem ennél több kell, hogy búcsúzzak a fórumtól. Ugyhogy nyugii, Niki.^^ (: De ez most nem azt jelenti, hogy bombázzatok ilyen jellegű hozzászólásokkal...
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7472 Dátum: 12 aug 12, 10:37:18 » |
|
De szép vagy Nn-chan Nem néznélek 13-nak... Télen voltam egy olyan táborban ahol négyen voltunk egy szobában. Még senkit se ismertem. Bejött két 16 körülinek kinéző csaj meg egy kisebb lány. Gondoltam na jól van, megint középső vagyok... Erre kiderült, hogy az egyik 12, a másik 13. Leesett az állam, de nekik is amikor közöltem, hogy én 14 múltam
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7473 Dátum: 12 aug 12, 10:41:49 » |
|
Köszii, Lina.(: Hát igen..a kor sok mindent a feje tetejére állít.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7474 Dátum: 12 aug 12, 11:14:18 » |
|
Például azt a smileyt? Jaj, Lina, ez a "én már 14 múltam" úgy hangzott, mintha minimum megéltél volna két világháborút, három férjet túl, lenne egy ólajtónyi dédunokád, meg csomó titokzatos eset a múltadban, amit a titokzatosság miatt most nem is fejthetek ki. Hmm, titokzatosság. Mikor is jössz te vissza a Balatonról? Még sokáig ott sütteted a feneked, igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7475 Dátum: 12 aug 12, 11:32:53 » |
|
Holnaptól csütörtökig táborban, majd még egy pár nap simán Balcsi De most nagyon hideg lett... Képzeljétek, hosszú gatyát kellett fölvennem... Ni-chan hozzájuk képest azért idősebb vagyok, bár nem sokkal de olyan jó volt így leírni
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7476 Dátum: 12 aug 12, 13:11:51 » |
|
Nahát Neirda de szép vagy! És tényleg sokkal idősebbnek nézel ki, egyébként ismerős az érzés, amikor 13 voltam engem is idősebbnek néztek, mellesleg most is, de már nem akkora eltéréssel.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7477 Dátum: 12 aug 12, 13:15:00 » |
|
Köszi hanii.. Akkor örülök, hogy nem vagyok ebben a témában egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7478 Dátum: 12 aug 12, 18:19:32 » |
|
Neirda, te gyönyörű vagy , és nálam is ezvan, mindenki ilyen 15-nek néz és 13 vagyok, valamikor jó de néha nagyon idegesítő tud lenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 00:50:15 írta Hiname Shion »
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7480 Dátum: 12 aug 13, 01:35:57 » |
|
Besüppedt utána a homok is. A fotós meg félrekorrigált, hogy szívecske legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7481 Dátum: 12 aug 13, 01:40:54 » |
|
Hű régebben nem volt itt ennyi korombeli. Engem is szeretnek idősebbnek nézni. Eddig a maximum 17 volt, de rólam általában anélkül mondják meg, hogy bizony 16 vagyok (jó is lenne~) mielőtt képet látnának rólam, utána visszasüppedek 1-2 évet Pedig nekem inkább öreges arcom van, mint cuki, vagy fiatalos, amit nem is szeretek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7482 Dátum: 12 aug 13, 09:30:15 » |
|
Tőlem 13-14 éves koromban kérdezték már meg, hogy melyik egyetemre járok.. Egyébként amióta betöltöttem a 18-at, azóta kérik el folyamatosan a személyimet a boltokban, előtte soha nem volt ilyen gondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7483 Dátum: 12 aug 13, 10:34:32 » |
|
Loah, tőlem 12 évesen kérdezték meg ugyanezt. xD Most is volt itt egy ismerősünk, és kérdezte hogy mi van a sulival, mondtam hogy idén felvételiztem és ballagtam, kérdezte hogy hogy ment, mondom jól, fel is vettek abba a suliba ahová menni szeretnék, erre gratulált és sok sikert kívánt az egyetemhez, és mielőtt bármit mondhattam volna, el kezdte ecsetelni, hogy manapság milyen nehéz bejutni egy egyetemre. Aztán mikor végzett, felvilágosítottam, hogy kicsit másról van szó. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7484 Dátum: 12 aug 13, 10:42:19 » |
|
Tőlem múltkor azt kérdezték meg, hogy mikor fogok végezni az egyetemen, bár ez sztem kicsit tulzás volt
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
|